Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 11 octombrie 2011

11 Oct 2011, 760 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 11 octombrie 2011

Horoscop - Marti, 11 octombrie 2011

BERBEC - Nu ai mai avut demult o zi atat de norocoasa, deci profita de ea din plin! Foloseste auspiciile bune in acele domenii care nu au mers altadata, deoarece ai acum un atu in plus in bagaj: un dram de bafta! Totul va evolua chiar mai bine decat te asteptai si ajungi repede la scopul propus, incat succesul te poate lua si pe tine prin surprindere si nu stii ce sa faci cu el! Iei legatura cu o persoana deosebita si iti vei da seama, dupa o vreme, ca norocul tau a fost legat si de aceasta intalnire de bun augur.

TAUR - Esti cuprins de entuziasm in fata unui eveniment care se apropie vertiginos de tine. Azi faci cativa pasi in plus care te duc din ce in ce mai aproape de acel moment mult asteptat si nerabdarea devine coplesitoare. Nu mai stii ce sa faci ca sa ajungi mai repede acolo unde visezi si ai dori chiar sa sari peste unele etape, daca s-ar putea. Totusi, incearca sa gestionezi mai bine aceasta situatie, pentru ca exact atunci cand te grabesti mai tare, atunci poti face unele gafe care te vor opri din elan.

GEMENI - Nu tine cont de multele piedici care se ivesc azi in calea ta, pentru ca esti mai puternic decat ele. Unii nu stiu altceva decat sa puna bete in roate celor care merg spre succes, ca atare toate hopurile pe care le intalnesti astazi au la origine egoismul unora, gelozia celor care nu sunt in stare de mai mult. Vor aparea din senin o multime de oponenti care vor sa-ti taie elanul fara un motiv anume, doar pentru a te bloca in ceea ce faci, dar nu trebuie sa pleci urechea la acestia, ci sa mergi mai departe cu capul sus, de parca nici nu-i auzi!

RAC - Ai mari rezerve cu privire la continuarea unui proiect in care au aparut deja primele piedici. In loc sa-ti torni cenusa in cap si sa te plangi de cat de greu este, mai bine te-ai concentra serios in cautarea celor mai eficiente solutii. Detii, cu siguranta, informatiile necesare care sa te scoata din acest impas, totul e sa nu te lasi influentat de anturaj care mai mult te trage inapoi. Daca-i vezi pe ei ca privesc lucrurile intr-o nota pesimista, nu trebuie sa faci si tu la fel, pentru ca nici nu te poti compara cu ei. Tu ai alta experienta de viata, deci foloseste-te de ea!

LEU - Daca te lasi pacalit de niste aparente inselatoare, risti sa faci o gafa de proportii care pune capat unui plan in care ti-ai pus imense sperante. Nu calca stramb, cu gandul ca nimeni nu observa, pentru ca, intr-o zi, efectele propriilor tale erori vor iesi la iveala si nu vor mai putea fi reparate retroactiv. Cu cat faci lucrurile mai corect acum, cu atat sansele de a depasi cele mai complicate momente sunt mai mari, deci stai departe de orice ispita periculoasa. Daca te joci cu norocul, nu faci altceva decat sa-ti periclitezi imaginea si reputatia, fiindca nu vei iesi basma curata.



FECIOARA - Ai impresia ca nu esti lasat sa te misti in voie ci mereu esti obligat sa respecti niste reguli foarte stricte. Desi esti genul de om care poate lucra usor in astfel de conditii, de data aceasta pare prea mult chiar si pentru tine, un subaltern supus si docil prin excelenta. Ti se spune mereu ce sa faci si incotro s-o iei, dar de data aceasta ai senzatia ca esti impins intr-o directie cu care nu esti de acord, care pare doar o obligatie si atat. Tu decizi daca joci precum ti se canta sau te opui!

BALANTA - Traiesti inca din amintiri pentru ca ai ocazia sa povestesti lumii despre vechi succese de-ale tale, care lasa o impresie foarte buna asupra ta. Sunt momente cand trebuie sa te lauzi singur cu ce ai realizat in viata, pentru ca vor conta enorm la crearea unei imagini bune in cazul unui interviu de angajare, de exemplu. Vorbeste despre tine cu incredere si cu mai mult curaj, pentru ca stima de sine conteaza enorm in momente decisive, ca cel de acum. Lumea te va aprecia si dupa palmaresul pe care-l scoti de la naftalina.

SCORPION - Tine cont de sfaturile celor mai maturi din anturaj, pentru ca ei se vor dovedi a fi sursa ta de energie si, totodata, si frana de care e nevoie cand te aprinzi prea tare. Daca te alaturi unui grup de persoane cu mai multa experienta, asculta-le intocmai, pentru ca au mai trecut prin situatii similare si iti pot arata si tie ce e mai bine sa faci. Nu le stii tu chiar pe toate, ci mai ai de invatat si de la altii mai in varsta, care chiar iti vor binele! Nu te opresc din avant din rautate, ci ca sa nu gresesti!

SAGETATOR - Esti un exemplu demn de urmat si esti incantat de rolul pe care il joci azi in ochii unora. Multi te admira, iti apreciaza calitatile si iti recunosc atu-urile, iar daca vezi ca altii iti calca pe urme, ai si mai multe motive de fericire si de mandrie. Ai ajuns la un tel maret la care si altii tanjesc inca, dar multi te vor lua pe tine drept model pentru a ajunge si ei candva acolo! Impartaseste-le cu rabdare ceea ce stii, dar nu uita: uneori elevii pot depasi profesorii, deci sa nu te mire ca apar altii mai buni decat tine!

CAPRICORN - Trebuie sa renunti la visul tau cel mai important din acest moment pentru a face altuia pe plac. E vremea compromisurilor, dar nu vei uita pretul pe care-l platesti doar pentru a intra in gratiile altuia. Chiar daca momentan revii cu picioarele pe pamant, nu inseamna ca abandonezi complet planurile visate. Intr-o zi te vei intoarce la ele si iti vei lua revansa, considerand acest sacrificiu drept un ocol necesar pentru a indeplini si alte sarcini. Visul tau trece pe o linie moarta (deocamdata).

VARSATOR - Parerile sunt foarte impartite in jurul tau si fiecare si le argumenteaza cu propriile arme. Tu esti mai spontan, mai rapid, dar si ceva mai agresiv in comunicare, si vei reusi sa-ti faci parerea ascultata datorita acestei energii lasate libere, in timp ce altii, mai conservatori din fire, se vor supune celor cu putere de convingere. De data aceasta, poti fi tu printre invingatori, pentru ca ai tonul ridicat si o atitudine de lider care stie ce spune, dar totusi celalalt are mai multe solutii practice. Daca v-ati uni fortele, ar fi perfect!

PESTI - Tu nu te arunci spre noutate la voia intamplarii, ci vrei sa ai si un plan de rezerva pus deoparte ca, in cazul in care varianta aleasa da gres, sa poti schimba imediat macazul spre cealalta. Esti un exemplu bun pentru unii colaboratori care joaca totul pe o singura carte si risca enorm daca nu e cartea potrivita. Arata-le concret ca e bine sa aiba mai multe solutii pentru aceeasi problema. Ei, cu un singur as in maneca, pot pierde totul daca se bazeaza numai pe el!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »