Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 19 octombrie 2011

19 Oct 2011, 1284 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 19 octombrie 2011

Horoscop - Miercuri, 19 octombrie 2011

BERBEC - Nu iti place cum ti se adreseaza unii cu care ai avut pana acum relatii amiabile. De data aceasta te iau la rost pentru tot felul de fapte de care poate nici nu te faci vinovat, dar tensiunea pluteste in aer cu fiecare vorba pe care ti-o arunca in spate! Sunt agresivi, uita de maniere si diplomatie, dar singura ta consolare e ca intr-o zi isi vor aminti cum s-au purtat cu tine si vor regreta amarnic vorbele dure pe care ti le azvarl atat de usor. Nu pica in plasa lor ca sa raspunzi cu aceeasi moneda, chiar daca te mananca limba sa le spui vreo doua!

TAUR - Totul iti merge de minune azi si intalnirea cu atat de multe momente placute si vesti bune iti dau alt chef de viata! Esti vesel, bine dispus, si cand toate evolueaza ca pe roate, esti motivat sa mergi mai departe cu curaj. Te intalnesti cu oameni care te stimuleaza, te ambitioneaza, te imping de la spate si devin chiar un exemplu demn de urmat pentru tine. Daca ei au avut succes si daca le mergi pe urme, intr-o zi vei avea si tu aceleasi motive de fericire ca si ei.

GEMENI - Trebuie sa fii alaturi de cineva drag intr-un moment dificil pe care numai datorita incurajarilor tale il poate depasi fara efecte grave asupra psihicului sau si asa foarte sensibil. Prin tot ce faci pentru el, iti arati compasiunea si afectiunea, iar prezenta ta alaturi va fi de bun augur, pentru ca asa gaseste forta de a merge mai departe. Stiind ca cineva il sprijina si il intelege, va gasi solutiile eficiente pentru a rezolva problema cu brio iar satisfactia ta va creste cand vei vedea ca ai jucat si tu un rol.

RAC - Uneori e nevoie sa mai apelezi si la tertipuri nu tocmai corecte pentru a-ti atinge un scop, dar trebuie sa tii minte ce ai facut, ca sa dregi busuiocul cat de curand posibil. Chiar daca mai spui si o minciuna din cand in cand, chiar daca te mai eschivezi sa recunosti adevarul, intr-o zi vei lua toate aceste puncte slabe din nou la puricat si vei restabili ordinea corecta. Sunt compromisuri necesare pe parcurs pentru a trece mai departe, dar nu vei lasa lucrurile asa: le vei repara de urgenta!

LEU - Cand pui suflet, totul evolueaza mult mai repede spre ceea ce doresti sa atingi si daca mai ai norocul de a atrage langa tine si un grup de persoane cu aceleasi dorinte si interese, atunci succesul este din ce in ce mai aproape. Se vede ca depui multa energie pozitiva in ceea ce faci, dar ca sa fii sigur ca nu ratezi tinta, trebuie sa iti alegi cu grija tovarasii, ca nu cumva vreunul din ei sa-ti taie elanul si sa inceapa sa strice tot ce ai cladit. Pasiune, entuziasm si atitudine pozitiva sunt solutiile care te duc direct la implinirea unui vis.



FECIOARA - Nu te astepta la sfaturi spectaculoase de la cei la poarta carora bati astazi, pentru ca uneori cele mai bune idei sunt cele mai simple. Cineva vine cu un sfat dea dreptul hazos, dar care, daca este pus imediat in aplicare, te va ajuta sa rezolvi cu brio situatia in care esti blocat. Nu pretinde sfaturi cu iz de expert si nici nu spera ca reusita vine in ambalaj stralucitor, pentru ca uneori un fleac este mai accesibil. Vei fi si tu uimit cat de simplu era de fapt!

BALANTA - Legea intervine in favoarea celor corecti si daca urmezi si tu caile cele mai bune, ti se va face dreptate asa cum pretinzi. Nu te abate de la reguli, nu calca stramb nici la cel mai neinsemnat aspect, pentru ca toate aceste detalii vor conta intr-un final cand se vor aseza toate in balanta si se va extrage o concluzie. Poti primi azi un verdict prin care o situatie revine la normal iar solutia aparuta bucura pe mai multa lume care este implicata in acest demers. Printre ei te afli si tu si sarbatoresti victoria binemeritata in fata minciunii si nedreptatii.

SCORPION - Daca reusesti sa mentii un echilibru normal intre vechi si nou, intre a porni sau a sta pe loc, intre actiune si prudenta, vei avea parte de rezultate excelente, ca atare nu te supara pe cei care incearca sa-ti mai domoleasca entuziasmul. El e bun in momente cand e nevoie de curaj si ambitie, dar poate strica mult atunci cand e nevoie de calm si cumpatare. Tine-ti deci sub control prea plinul de energie sau canalizeaza-l intr-o directie in care lucrurile stagneaza si au nevoie de un imbold.

SAGETATOR - Ai castig de cauza in orice disputa aprinsa, dar nu tonul ridicat te ajuta sa ai ultimul cuvant, ci atitudinea superioara si stapanirea de sine cu care gestionezi situatia. Orice urma de slabiciune pe care agresivitatea verbala o poate lasa asupra ta poate strica mult din rezultatele pe care le doresti, ca atare stapaneste-te! Abordeaza o figura sigura pe tine, constient de valoarea si de cunostintele tale, pentru ca te vor ajuta sa te impui asupra celor care nu au alta arma decat gura bogata.

CAPRICORN - Exista un schimb excelent de afectiune si simpatie intre tine si ceilalti si acum ai ocazia de a descoperi cine iti este prieten cu adevarat. Cei care stiu sa-ti atraga atentia asupra greselilor tale cu intelegere si toleranta sunt cei care iti vor binele, dar daca altii sar la gatul tau din cauza unei gafe minore, ar trebui sa fii mai atent data viitoare daca ii mai poti numi prieteni. Dialogul cu amicii tai merge excelent si va completati unii pe altii cu multa verva in comunicare.

VARSATOR - Muncesti mult, pentru ca ti-ai asumat o responsabilitate matura si nu vrei sa dezamagesti pe cei care asteapta enorm de la tine. Nu pare a fi nimic peste puterile tale, poti duce la indeplinire ce ai inceput, dar singurul punct slab in aceasta problema e rezistenta ta la efort indelungat. Daca doresti rezultate imediate si acestea nu apar, e posibil sa-ti mai pierzi interesul pentru acest proiect si lucrurile se vor tergiversa la nesfarsit, ca atare inarmeaza-te inca din start cu multa rabdare. Nu ajungi repede acolo unde doresti!

PESTI - Banii se aduna lent, dar daca treci un pic in revista nivelul pe care te afli acum, iti dai seama ca nu stai chiar rau, ca esti pe un teren destul de promitator pe care te poti baza de acum inainte. Daca tot s-au adunat ceva bani, nu trebuie sa te gandesti deja ce sa faci cu ei, pentru ca vei avea nevoie de o suma mai consistenta in viitor si ar fi bine sa-i mai lasi o vreme deoparte, sa mai creasca. Un depozit bancar s-ar potrivi perfect scopurilor tale, deci mai pune un ban deoparte si fa si economii, pe unde se poate!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »