Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 18 octombrie 2011

18 Oct 2011, 1311 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 18 octombrie 2011

Horoscop - Marti, 18 octombrie 2011

BERBEC - Nu inspiri incredere prin modul tau superficial de a face declaratii de dragoste, dar cineva tot ti-ar putea pica in plasa. Fii atent pana unde intinzi coarda in jocul seductiei si recunoaste ca nu vrei sa te joci cu inima celuilalt. Daca nu ai intentii serioase cu cel din fata ta, nu-i da iluzii facandu-i declaratii amoroase, pentru ca minciuna va iesi la iveala si vei mai sti cum sa dregi busuiocul. Daca faci totul in gluma, lasa sa se inteleaga tonul jucaus ca sa trateze si celalalt totul in gluma, fara sa i se aprinda calcaiele degeaba!

TAUR - Deschide bine ochii pentru ca risti sa cazi in plasa unui mare mincinos care va umbla la coarda ta sensibila pentru a te convinge sa faci ceva ce nu ai face in mod normal. Te induioseaza cu povesti lacrimogene, te zapaceste cu vorbe frumoase, dar inselatoare, si esti gata sa-i pici in plasa de tot. Orice ar spune, nu face altceva decat sa te linguseasca si sa-ti maguleasca orgoliul, pentru ca urmareste ceva doar in interes propriu. Daca-ti spune ca esti cel mai frumos si cel mai destept, nu trebuie sa-l si crezi!

GEMENI - Legea poate interveni in cele mai marunte situatii si nu i te poti opune. Unde-i lege, nu-i tocmeala, ca atare trebuie sa accepti rigori dictate de sus fara sa comentezi impotriva lor. Esti prea mic, in unele situatii, ca sa te poti lupta cu cei care tin puterea in maini. Ca ai facut o gafa banala sau cea mai grava eroare, va trebui sa platesti pentru faptele tale, dar nici nu-ti asuma cele mai severe pedepse pentru orice fleac. Da, poate ai gresit, dar nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap si sa te crezi vinovat de toate problemele lumii!

RAC - Conflictele acestei zile pot denatura in adevarate scandaluri ce pot lasa urme neplacute asupra ta. Nici tu nu poti ramane impasibil la cele mai mici motive de cearta, dar nici rivalii tai nu se lasa mai prejos, incat o banala neintelegere poate ajunge motiv de separare intre prieteni vechi, intre asociati de afaceri, intre colaboratori care nu mai reusesc sa ajunga la un consens pentru nimic in lume. Ai grija cum gestionezi conflictul ca sa nu devina mai grav decat ar fi cazul

LEU - Nu esti foarte ferm pe pozitie, ci iti schimbi starea de spirit de la o clipa la alta, influentat de orice lucru nou care apare in peisaj. Dai impresia ca esti indecis, ca esti confuz, ca nu stii nici tu incotro mergi, de aceea ar fi bine ca, intr-o astfel de situatie, sa eviti marile decizii, pentru ca nu vor fi cele mai bune alegeri de care esti capabil. Peste o vreme iti vei schimba iar parerea si vei regreta ca te-ai pripit, deci mai bine mai astepti o vreme sa se sedimenteze lucrurile.



FECIOARA - Te simti bine in colectivul de lucru in care muncesti, mai ales ca deasupra tuturor se afla un om inteligent pe care il respecti si de la care ai multe de invatat. Stai in banca ta si asculti sfaturile sale cu luare aminte, pentru ca ii dai dreptate intru totul si-i recunosti superioritatea in plan intelectual. Stie foarte bine ce spune iar tu, ca simplu subaltern, un membru ca oricare altul din acest colectiv, asculti sfaturile sale, asteptand sa-ti indeplinesti sarcinile ireprosabil pentru a-i face acestuia pe plac.

BALANTA - Pornesti o actiune nou foarte promitatoare si care inainteaza excelent chiar de la primii pasi. Daca mentii acest ritm alert, vei ajunge foarte repede la rezultatele visate, deci bazeaza-te pe principiul bate fierul cat e cald! Fiecare succes partial devine punctul de plecare spre o etapa viitoare, si, din aproape in aproape, totul evolueaza excelent spre marele tel pe care l-ai ales la inceput. E o zi buna pentru a te aventura in directii total necunoscute sau de a incerca lucruri nemaifacute: curaj!

SCORPION - Muncesti mult, cu simt de raspundere, implicat intr-o activitate care te solicita la maximum din punct de vedere fizic. Lucrezi cu acte, cu cifre, cu instrumente delicate, deci orice neglijenta poate avea efecte neplacute: erori de calcul, gafe absurde sau chiar accidentari! Nu lasa pe nimeni sa-ti distraga atentia daca esti cufundat intr-o astfel de activitate in care concentrarea este esentiala, pentru ca tot tu vei suporta consecintele unei eventuale greseli!

SAGETATOR - Starea de sanatate e precara si lasa urme mai ales asupra psihicului tau. Nu esti deloc in apele tale, te doare ceva dar nu vrei sa spui la nimeni ca sa nu strici altora buna dispozitie. Tii totul secret, doar in tine insuti, dar nici o astfel de atitudine nu e potrivita, pentru ca poti acumula un stres intern care intr-o zi va rabufni. Daca ai o suferinta pe suflet, ar fi bine sa gasesti o cale de a te elibera de ea; chiar si o destainuire facuta unui necunoscut poate avea efecte benefice.

CAPRICORN - Te afli intr-un mediu ostil in care iti pierzi si tu cheful de a mai face ceva. Daca la orice intentie, apare un blocaj, cum sa duci mai departe ce ai inceput? Anturajul e vinovat de toate piedicile acestei zile, pentru ca ai parte numai de refuzuri, bete in roate, contradictii si atitudini negativiste, care iti taie orice elan. Daca ai ghinionul sa nimeresti printre astfel de oameni care se comporta mai degraba ca niste dusmani, mai bine nu faci nimic azi, pentru ca nu-ti iese asa cum ai dori.

VARSATOR - Ai o multime de sarcini domestice de dus la zi, activitati pe care le-ai tot amanat pana acum pentru ca nu ai avut timp de ele. A venit si vremea lor, deci lasa orice alta preocupare deoparte si adu-ti aminte de ordinea ce trebuie facuta, de curatenia prin lucrusoare, de acele maruntisuri cotidiene care nu te satisfac intotdeauna, dar de care nimeni nu scapa. Azi ai starea necesara pentru a te apleca asupra lor si a sterge o mare parte din ele de pe lista.

PESTI - Nu e usor sa-ti atingi telul care se naste acum in mintea ta, pentru ca drumul pana acolo e dificil si plin de oprelisti puse de cei invidiosi sau rautaciosi. Daca iti aduni fortele, constient ca nu va fi deloc un drum simplu de parcurs, ai putea trece peste toate aceste obstacole, dar fii sigur ca efortul de a trece peste hopurile puse in calea ta de cei cu intentii negative nu vor fi deloc putine si nici simple. Ambitia si curajul te pot impinge sa mergi mai departe in ciuda tuturor, deci trebuie sa arati ca esti mai puternic decat cei care te trag inapoi.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »