Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 22 octombrie 2011

22 Oct 2011, 1214 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 22 octombrie 2011

Horoscop - Sambata, 22 octombrie 2011

BERBEC - Nu esti deloc in apele tale, rezonezi prea usor la orice impuls negativ din anturaj si suferi pentru ceilalti ca si cum ar fi problemele tale. Ar fi bine ca, in astfel de momente tensionate, sa fii un pic mai egoist si sa nu mai fii atat de atent la necazurile altora pentru ca, daca ai fi tu in aceeasi postura, nu se stie cat de multi ar fi cu adevarat alaturi de tine. Risti sa-ti strici ziua din cauza celor care iti tin companie si care te acapareaza cu dezamagirile lor, dar care nu ar trebui sa te preocupe. Decat daca iti sunt rude!

TAUR - Nu te poti detasa nici azi de problemele de la serviciu incat esti in stare sa-ti iei de lucru acasa sau sa tragi o fuga pe la locul de munca pentru a mai aranja cate ceva prin acte. Se apropie un eveniment profesional extrem de important si nu vrei sa fii luat prin surprindere, de aceea studiezi intens, te informezi din toate sursele disponibile si mai ales incerci sa inveti de la altii mai experimentati, de aceea stai cu urechile palnie la sfaturile specialistilor sau ale celor care au trecut deja prin situatii similare.

GEMENI - Nu trata in joaca deciziile legate de viitor, pentru ca superficialitatea va lasa urme. Nu vei mai putea intoarce timpul inapoi pentru a repara o eventuala gafa pe care ai fi putut s-o eviti daca ai fi fost mai serios in alegerea sensului de mers. Daca acum iei totul peste picior si bagatelizezi chestiuni care se vor dovedi a fi importante, vei regreta mai apoi ca te-ai distrat pe seama lor. Nu te lasa influentat de cei din jur care se distreaza de orice, ca atare incearca sa privesti la rece directia in care mergi. Nu e chiar atat de simplu pe cat pare!

RAC - Situatia materiala nu este prea solida si esti din ce in ce mai nesigur pe tine din cauza banilor. Este timpul sa iei niste decizii intelepte si prudente cu privire la bani, ca nu cumva sa ii investesti in lucruri inutile. Esti atat de sensibil la chestiuni financiare, incat orice discutie care graviteaza in jurul banilor naste o stare de nervozitate si emotivitate crescuta, ce tradeaza mari temeri personale. Preferi sa nu cumperi nimic si sa nu promiti nimic care sa implice sume de bani, pentru ca esti ingrijorat de bugetul propriu.

LEU - Esti un prieten de nadejde si esti gata sa sari in ajutorul unei persoane care are nevoie de tine, dar astepti totusi sa fii solicitat. Stii ca un ajutor este binevenit doar atunci cand este cerut, de aceea nu te bagi in treburile altuia decat daca apeleaza la tine. Nu ai nevoie de nimic altceva decat de zambetul multumit al amicului care depaseste cu bine acest hop. Chiar daca uita sa scoata in evidenta rolul tau, te simti bine in adancul sufletului ca ai avut si tu o contributie.

FECIOARA - Nu te lasa coplesit de vestile nu tocmai placute care ajung la urechile tale ci incearca sa privesti si partea buna a acestora! Sigur exista si ceva stimulativ, pentru ca, desi totul pare sumbru la prima vedere, surpriza de azi te obliga sa actionezi rapid, spontan, cu ambitie, fara sa te lasi afectat de cele auzite.

Practic, o veste proasta poate fi punctul de plecare spre ceva foarte bun, pentru ca iti aduni fortele si te concentrezi sa treci cu brio peste acest impas. Uneori un hop poate fi startul celor mai frumoase reusite!

BALANTA - Iubirea e cel mai frumos aspect al acestei zile, schimbul de emotii, vorbe dulci si declaratii aprinse fiind la cote maxime. Orele petrecute cu persoana draga ti se par de mare valoare si nu te mai intereseaza nimic altceva decat ceea ce spune inima! Daca abia azi cunosti pe cineva atractiv, vei descoperi ca atractia este reciproca, instantanee si puternica, de aici existand si sansa unei idile superbe. Amandoi simtiti la fel iar inimile voastre bat la unison, deci ai curajul sa spui ca ai gasit marea iubire!

SCORPION - Ai ajuns la un final de capitol, dar nu esti foarte sigur ca se termina aici, de parca presimti ca mai exista o continuare. E un final in coada de peste, cu alte cuvinte, pentru ca nu vrei sa pui punct definitiv aici. Dupa o vreme, ori mai apar niste detalii in plus, ori descoperi ca ar fi existat si o alta varianta, de aceea ar fi bine sa eviti azi deciziile categorice, care nu mai pot fi intoarse din drum. Vei regreta ca nu ai lasat loc de intoarcere, ca atare nu da verdicte transante de genul da sau nu, ci lasa totul la nivel de… poate!

SAGETATOR - Pune mana pe unelte si incepe sa cladesti chiar de azi noul proiect la care te gandesti de ceva vreme pentru ca e un moment perfect pentru un nou inceput. Esti stimulat de cei din jur sa te implici trup si suflet, motivat la cote maxime de ceea ce te asteapta la final. Presimti ca va fi un succes deplin, de aceea profiti de auspiciile norocoase care te trimit foarte repede spre tinta suprema. Va iesi chiar mai bine decat te astepti, dar sursa succesului spre care te indrepti se afla norocul, de care tu, personal, beneficiezi din plin!

CAPRICORN - Este o zi dedicata calatoriilor, nu stai locului nicio clipa. Ai de facut mai multe deplasari, poate o calatorie dus-intors pe parcursul aceleiasi zile, iar atentia ta se indreapta numai spre ceea ce ai de facut pe parcurs. Calatoria te va obosi, te intorci acasa epuizat, dar multumit ca ai rezolvat scopurile pe care ti le-ai propus la plecare. E posibil sa se modifice planurile de acasa, de parca ai pleca spre o locatie dar ajungi in alta parte decat era planificat, de aceea trebuie sa fii pregatit si pentru surprize!

VARSATOR - Familia te inconjoara cu mult entuziasm datorita unui eveniment care va aduna pe toti la un loc pentru a avea impreuna o zi perfecta. E vremea amintirilor, a nostalgiilor, a momentelor sensibile sau romantice, pentru ca intalnirea cu cei dragi lasa loc de discutii emotionante si povesti despre trecut care fac tuturor placere. Poate ai ocazia sa treci printr-un loc de care iti era foarte dor si unde te asteapta persoane care te vor primi cu bratele deschise: o reuniune de familie, revederea dupa ani cu colegii de scoala, intalnirea unei foste iubiri.

PESTI - O veste mult asteptata schimba atmosfera din casa ta, pentru ca toti stateati in tensiune visand la acea informatie vitala. Va relaxati cu totii si va simtiti dintr-o data mult mai bine, de parca totul depindea de acea veste care nu mai venea. Este o zi de week-end perfecta pentru a va detasa de probleme si stres, de aceea ar fi de preferat sa va ocupati cu totii, in familie, de activitati care fac tuturor placere: un film, o vizita, o plimbare, orice altceva care va rupe de griji si problemele cotidiene.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »