Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 24 octombrie 2011

24 Oct 2011, 1244 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 24 octombrie 2011

Horoscop - Luni, 24 octombrie 2011

BERBEC - Daca cineva se ofera sa te ajute sa termini mai repede o sarcina de serviciu, nu-l refuza, pentru ca va fi un sprijin de nadejde la greu. Chiar daca te descurci si de unul singur, altfel vor merge lucrurile in echipa, ca atare e bine sa pui mai mult accent pe cooperare si asociere. Unde-s doi puterea creste si vei fi foarte multumit de rezultate, dar nu uita, la final, sa scoti in evidenta si contributia celui care a fost alaturi de tine!

TAUR - Se resimte o atmosfera destul de apasatoare in casa ta, de parca ai astepta de undeva o minune care sa te scoata din rutina. Acel suflu de aer proaspat apare odata cu un musafir neasteptat care anima totul in preajma lui. Scapi si de monotonie, si de comoditate, si de senzatia de blocaj in care te aflai de la o vreme si, daca te implici in activitatile ivite, ar putea fi o zi de-a dreptul interesanta. Chiar daca esti mai greu de urnit si iti trebuie mult timp pentru ca cineva sa te convinga, de data aceasta ai incredere si nu mai stai pe ganduri.

GEMENI - Persoana care iti apare azi in cale e neglijabila, pentru ca nu poti avea incredere totala in informatiile pe care ti le transmite. Ceva iti spune ca minte sau cel putin nu spune tot adevarul si ar fi mai bine sa ceri detalii si dintr-o a doua sursa. Daca te bazezi doar pe vestile primite de la primul, ai putea da piept cu un blocaj major si vei regreta atunci ca nu ai mai intrebat si pe altii. Daca primesti acelasi raspuns din doua directii, atunci ai putea sa te bazezi pe informatia primita!

RAC - Incearca sa nu raspunzi agresiv la provocarile care vin azi din toate partile, pentru ca tot tu vei suferi cel mai mult. Unora putin le pasa ca nu esti de acord, ca ai si tu ceva de spus impotriva anumitor aspecte, pentru ca ei nu stii altceva decat sa critice si sa atace pe oricine. Daca te prind pe tine intr-o pasa sensibila, abia asteapta sa te devoreze, ca atare mai bine stai in banca ta si astepti sa treaca valul de agresivitate pe langa tine, fara sa te afecteze. Daca te opui curentului, o incasezi imediat!

LEU - Astepti un verdict care nu mai vine incat ai inceput sa-ti pierzi rabdarea, dar nu trebuie sa aluneci spre reactii violente daca lucruri nu ies asa cum doresti. Nu e momentul unei judecati aspre la adresa altora, nici la riposte agresive impotriva celor cu care nu esti de acord, pentru ca azi altii sunt mai puternici decat tine si te pot imediat taxa pentru o eventuala iesire din normal. Lasa-i pe cei nervosi sa se manifeste cum vor, dar asteapta-ti cuminte dreptul la replica; iti vei lua si tu revansa!

FECIOARA - Uneori, cu bani se poate rezolva orice: netezesti calea spre un tel important sau domolesti agresivitatea celor mai puternici decat tine.

Nu e tocmai recomandabil sa te folosesti de bani in scopuri egoiste, dar daca e in interesul tau sa o faci, vei apela si la astfel de mijloace din cand in cand. Sa vezi ce repede indulcesti tonul unui reprezentant oficial cand faci apropouri de natura financiara, dar nu transforma asta intr-o tehnica frecventa! Se cere doar in acest moment.

BALANTA - Nu apela la tertipuri incorecte cand tu esti primul militant impotriva lor, pentru ca tu nu stii sa minti sau sa inseli, ci te vei da singur de gol. Un gest ilegal facut de tine acum poate avea efecte dintre cele mai grave, tocmai pentru ca tu esti o fire corecta si nu te pricepi la mismasuri. Mai bine urmezi caile drepte cu riscul de a nu ajunge acolo unde ti-ai propus decat sa pui mana pe un succes prin metode neortodoxe. Procesele de constiinta de dupa vor strica toata placerea eventualului succes!

SCORPION - Daca inima se opune cu inversunare unei decizii strict rationale, ar fi bine s-o asculti, pentru ca ai si alte instincte care isi pot spune cuvantul in situatii complicate. Daca mintea te indeamna sa pornesti pe o cale iar vocea interioara te sfatuieste exact pe dos, ar fi bine sa lasi latura emotionala sa cantareasca situatia, pentru ca va da un raspuns mai potrivit modului tau de a fi. Daca alegi ceva doar pentru ca ti-o cere constiinta, maine vei regreta ca nu ai dat crezare inimii si tot la ce spune ea te vei intoarce.

SAGETATOR - Ai muncit mult la un proiect care parea sa nu se mai termine dar iata ca brusc, totul se sfarseste aici. Poate nu e chiar finalul pe care l-ai dorit, poate ar mai fi existat si o continuare, dar nu te poti opune acestei piedici. Trebuie sa renunti la tot si sa iti indrepti deja atentia spre cu totul altceva, dar inainte de a incepe ceva nou,a ar fi bine sa iei o pauza ca sa te detasezi de toate. Odihneste-te un pic, pentru ca ai ajuns la o stare de epuizare care nu-ti permite sa de apuci deja de un proiect nou!

CAPRICORN - Te indoiesti de lucrurile bune pe care le auzi si nu reusesti sa privesti mai relaxat ceea ce se petrece in jur. Stai permanent sub tensiune de parca te astepti in orice clipa la un atac. Detaseaza-te de temerile acestea, pentru ca nu-si au rostul. Cand cauti in jur doar piedici si inamici, chiar incepi sa le vezi, ca atare pesimismul care pune stapanire pe tine poate strica atmosfera pozitiva a acestei zile. Nu poti privi deloc partea buna a lucrurilor si din cauza acestei atitudini, nimic nu inainteaza.

VARSATOR - Esti indecis, inima ta oscileaza intre da si nu, incat nu lasi deloc impresia unui om ferm care stie ce vrea. Te schimbi dupa cum bate vantul, deoarece nu te poti opri asupra unei singure pozitii. Gasesti ceva bun in tot ceea ce auzi, ca atare, la nesiguranta de care dai astazi dovada, ar fi bine sa nu iei decizii categorice, pentru ca peste o ora vei avea deja o alta viziune asupra aceleiasi probleme. Orice nou detaliu care apare te influenteaza si nu reusesti sa te mentii pe aceeasi linie de la un capat la altul. Iti place si una, si alta!

PESTI - Fii deschis la colaborari si asculta parerile celor din jur, chiar daca par, la prima vedere, contradictorii. Toate aceste informatii se vor acumula in mintea ta si, la un moment dat, vor merge in aceeasi directie, in avantajul tau. Fii atent la tot ce afli si intreaba pe oricine apare azi in calea ta pentru ca ai multe de invatat de la acestia. Sfaturile se vor bate cap in cap la inceput, dar dupa ce le vei aseza mai bine in minte, iti vei da seama ca au un punct comun de care trebuie sa profiti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »