Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 25 octombrie 2011

25 Oct 2011, 1226 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 25 octombrie 2011

Horoscop - Marti, 25 octombrie 2011

BERBEC - Ai mare grija ce decizii iei astazi, deoarece exista probabilitatea de a face o alegere gresita. Impulsivitatea care te caracterizeaza poate fi sursa celei mai mari erori din aceasta luna, ca atare nu te grabi! Cantareste atent repercusiunile faptelor tale, pentru ca esti cam imprudent si te bagi in situatii cu un factor cam mare de risc. Un moment de neatentie poate strica tot ceea ce ai construit si atunci vei regreta ca nu ai tinut cont de sfaturile bune care au venit de al ceilalti. Ai pe cineva alaturi care iti este de ajutor, deci asculta-l!

TAUR - Banii trebuie dramuiti cu grija, pentru ca ai de achitat mai multe datorii la fel de urgente. Nu stii cui sa-i dai azi prioritate, dar ai putea lua o decizie corecta prin care sa nu fii nevoit sa amani vreo plata, ci sa imparti banii de care dispui in asa fel incat sa nu lasi nimic important in asteptare. Te bazezi pe principiul parte dreapta, deci vei da si intr-o parte si in cealalta in mod egal, spre satisfactia ta deplina. Vei fi foarte incantat la finalul zilei cand vei sterge de pe lista de plati mai multe datorii in acelasi timp.

GEMENI - Esti foarte ferm pe pozitie, gata sa pui punct aici unei situatii care nu te mai ajuta la nimic. Ceea ce decizi azi trebuie sa ramana asa pana la capat, ca nu cumva sa te razgandesti dupa o vreme. Esti pregatit sa spui stop odata pentru totdeauna unui lucru care nu te mai satisface, unei relatii care nu mai are nimic bun de oferit sau unei stari de lucruri care va ramane de acum istorie. Fie ca te lasi de fumat, parasesti un loc de munca sau te desparti de o fosta iubire, toate contin ceva categoric ce nu se va mai schimba!

RAC - Ai mare grija in mainile cui iti asezi azi sentimentele cele mai pure, pentru ca nu le merita. Esti gata sa te indragostesti de cine nu trebuie, sa spui un mare secret celui mai mare dusman, pentru ca esti extrem de influentabil si atras de riscuri! Deschide bine ochii si nu te increde in nimeni, pentru ca azi esti vulnerabil in fata minciunii si a rautatilor altora, gata sa pici in plasa cuiva. Cand te vei trezi la realitate vei suferi enorm si iti vei da seama ca ti-ai deschis inima in fata inamicului!

LEU - Nu prea suporti nesupunerea unora, dar uiti ca fiecare are propriile principii si vrea sa se descurce pe cont propriu. Spiritul tau de lider autoritar nu va tolera usor dorinta unora de a ramane independenti, de aceea esti pregatit sa conduci cu mana forte cu speranta ca asa vei fi ascultat si respectat. Orice om are liber arbitru si ii place sa isi ia singur soarta in maini, ca atare asteapta-te si la atitudini rebele din partea unora care nu accepta usor sa fie condusi.

FECIOARA - Cand viata personala e deceptionanta, iti poti concentra atentia asupra carierei care merita, momentan, mai multa atentie din partea ta.

Acolo pot avea loc evenimente mult mai placute decat in plan sentimental, de exemplu, iar un succes profesional iti va distrage atentia de la lipsurile de acasa. Legea compensatiei functioneaza de minune, deoarece, atunci cand ceva lipseste pe un plan, ti se ofera din belsug pe un altul, ca sa se pastreze un echilibru stabil in viata ta. Nu te crampona de ceea ce nu ai, ci bucura-te de ceea ce exista!

BALANTA - Nu te astepta la evenimente iesite din comun, pentru ca te poti bucura de o zi linistita chiar daca te ocupi de cele mai banale aspecte. E posibil sa descoperi ca ceea ce considerai a fi cel mai mare vis al tau, din acest moment, e de fapt ori extrem de usor de atins, ori nu e chiar atat de special pe cat parea la inceput si revii cu picioarele pe pamant. E bine sa-ti propui teluri tangibile, modeste, facile, si, din aproape in aproape, pas cu pas, poti urca incet si spre varful cel mai de sus la care poti accede!

SCORPION - Daca vorbesti cu ceilalti doar de pe pozitii adverse, fii sigur ca se va gasi cineva care sa-ti taie elanul si sa te readuca la un ton normal. Nu te enerva chiar pe oricine si nu considera orice cuvant ca un afront la adresa ta, pentru ca ai in jur destui prieteni care iti vor binele. Daca cineva critica ceea ce faci, nu inseamna ca ar avea ceva cu tine, ci pur si simplu te trage de maneca, deoarece exagerezi cu agresivitatea in unele momente. Tine cont de cel care, prieteneste, incearca sa te calmeze cat de cat!

SAGETATOR - Nu te aventura in cheltuieli enorme, ci ti se cere un dram de prudenta. Gandeste-te mai mult la perspectivele cele mai indepartate din punct de vedere financiar, nu la cheltuielile curente, pentru ca se apropie un eveniment care va necesita un consum masiv de resurse materiale. Ori mai pui un ban deoparte inca de acum, ori faci economie la sange pentru a te descurca foarte bine in acel moment anuntat in viitor, pentru ca deciziile de natura financiara pe care le iei acum isi vor arata efectele mult mai tarziu. Cheltuieste cu cap si doar pe strictul necesar!

CAPRICORN - Te mai amuzi si acum, dupa atata vreme, de o gafa din trecut pe care nu o poti uita. E prea simpatic momentul ca sa nu vorbesti de el si acum, dupa luni de zile, si daca mai sunt si alti oameni care reactioneaza adecvat la povestea ta, te simti bine. Cea mai buna arma impotriva propriilor greseli e auto-ironia, de aceea nu te ascunzi dupa deget daca ai facut candva o greseala. Dimpotriva, razi si spui tuturor ce prost ai putut fi, si nu te superi daca unii te iau peste picior pentru fostele tale gafe!

VARSATOR - Te gandesti foarte serios la viitorul tau si al familiei, de aceea stai de vorba cu cei dragi pentru a pune tara la cale in cele mai mici amanunte. Se apropie un eveniment care va consuma mari resurse din partea tuturor, si de timp, si de bani, si de energie, de aceea fiecare se arata dispus sa investeasca ceea ce detine. Va uniti cu totii fortele pentru un rezultat comun de care fiecare va fi mandru, si e o placere sa va aduceti fiecare contributia unul in beneficiul celuilalt. Doar in familie poate exista asemenea cooperare!

PESTI - Te gandesti la o schimbare in cariera, fie ca acesta ar insemna un alt loc de munca sau doar o alta atitudine in relatia cu actualii colaboratori. Iei o decizie foarte serioasa cu privire la viitorul tau profesional si iti asumi cu maturitate sarcini noi din ce in ce mai grele. Nu prea stii, deocamdata, spre ce te indrepti, dar esti convins ca, din cand in cand, trebuie sa pornesti pe cai necunoscute, cu speranta de mai bine. Asa te simti acum, la rascruce de drumuri: nesigur, dar dornic de nou!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »