Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 8 ianuarie 2020

08 Jan 2020, 157 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 8 ianuarie 2020

Horoscop - Miercuri, 8 ianuarie 2020

BERBEC - Te rupi un pic de activitatile pe rol si arunci o privire inapoi la o situatie de demult care nu a fost rezolvata asa cum se cuvine. Ai timp suficient sa te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine sa te opresti din mers si sa te intorci in alte vremuri, unde a ramas ceva in coada de peste. Acum ai instrumentele si cunostintele necesare pentru a duce totul la indeplinire cu mai mult elan, pentru ca timpul scurs de atunci a devenit experienta folositoare care poate sta la baza succesului de astazi.

TAUR - Esti inconjurat de multa lume si cu fiecare ai alt gen de relatii, reusind sa te adaptezi perfect oricarei tipologii umane. Cu unii ai multe lucruri interesante de discutat si comunicarea merge ca pe roate. Altii iti sunt apropiati sufleteste ca prieteni intimi sau persoane dragi, si va bazati pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afectiune. E o placere sa intri in contact cu atata lume, folosindu-te de fiecare data de trasaturile cele mai potrivite pentru a avea cu toti legaturi cat se poate de amiabile si placute.

GEMENI - Abia astepti un eveniment fata de care ai o atractie speciala, pentru ca il privesti ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian. Poate e o intalnire mult visata, o calatorie de la care ai mari asteptari sau doar o revedere cu prietenii pe care o presimti ca fiind cu totul speciala. Privesti spre viitor cu un soi de optimism dus la extrem, ceea ce nu e o noutate la tine, dar nici nu lasi lucrurile sa ajunga ele singure acolo, ci le grabesti cumva evolutia pentru a te bucura mai repede de ceea ce visezi sa ti se intample.

RAC - Iluzia a pus stapanire pe mintea si inima ta si ai trait intr-o poveste frumoasa, dar care nu avea nicio legatura cu realitatea. E timpul sa deschizi ochii si urechile si sa accepti adevarul asa cum e el, chiar daca frumusetea iluziei se destrama cu aceasta ocazie. Pentru o fire rationala ca tine, chiar e de preferat sa dea piept direct cu realitatea decat sa ramana blocat intr-un balon de sapun care, odata si-odata, tot s-ar fi spart. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai transant mod, dar e spre binele tau.

LEU - Nu iti place sa stai singur azi, ci preferi compania celor mai in varsta, de la care simti ca ai intotdeauna ceva de invatat. Discutia pe care o ai cu un parinte sau cu un frate mai mare este constructiva, pentru ca afli o multime de detalii folositoare pentru afacerile tale pe rol. Iti impartasesc din experienta lor de viata si poti transpune imediat sfaturile lor in practica, pentru a rezolva o serie de probleme personale. Fa ca ei si ajungi la roade pozitive.

FECIOARA - Numai datorita prudentei poti depasi cu bine furtuna de evenimente care navaleste acum in calea ta.

In alte conditii, te-ar fi bulversat complet si ti-ai fi pierdut cumpatul, dar de data aceasta reusesti sa te aduni foarte bine in fata haosului creat astfel incat sa nu dai nimic peste cap. Noroc ca existi tu in aceasta situatie pentru a readuce totul repede pe un fagas normal, pentru ca reusesti sa te reorganizezi perfect in fata surprizelor aparute din senin. Nu te grabi, nu te enerva, pentru ca orice situatie are rezolvare!

BALANTA - Te imparti intre prea multe directii si, desi esti o fire care face fata chiar si asa, de data aceasta simti ca toate aceste sarcini te depasesc. Stresul se acumuleaza, esti nervos, obosit, incat va veni un moment cand, dintre atatea sarcini incepute, va trebui sa renunti la toate ca sa te concentrezi pe una singura. Totusi, nu e imposibil ca, dupa ce te axezi pe o singura varianta, sa ramai cu gandul la cealalta si sa te tot intrebi: oare ce-ar fi fost daca alegeam altceva? Daca poti, amana astfel de decizii, pentru ca esti oscilant, te razgandesti repede, si dupa ce crezi ca ai ales, s-ar putea sa regreti alegerea facuta.

SCORPION - Ca sa pornesti un proiect nou la care visezi si in care vei investi imense resurse creatoare, mai intai trebuie sa eliberezi locul, de aceea nu te apuca de altceva cat timp tu mai ai unele restante pe rol. Ia-le doar pe ele in vizor, scapa de datoriile vechi si apoi vei fi complet liber pentru o noua provocare. Normal ca acum te preocupa mai mult ceea ce vrei sa pornesti, decat rutina lucrurilor care se apropie de final, dar nu vei da randament intr-un proiect nou daca duci deja dupa tine un bagaj de treburi neterminate. Elibereaza-te deci!

SAGETATOR - Uneori iti vine sa spui si tu gata, destul, ajunge! Fa-o azi, e spre binele tau, pentru ca orice exces lasa urme asupra ta. Te simti epuizat de prea plinul de emotii si de evenimente, dar numai de tine depinde sa le tii sub control, sa inveti sa mai si pui frana la un moment dat. Nu te obliga nimeni sa-ti asumi mai mult decat poti duce, tot asa cum nu e spre binele tau sa pretinzi mai mult decat poti obtine, ca atare, cand te apuci azi de treaba, ramai modest, calculat, rezervat, investind exact atatea resurse cate e necesar.

CAPRICORN - Uneori iti vine sa spui si tu gata, destul, ajunge! Fa-o azi, e spre binele tau, pentru ca orice exces lasa urme asupra ta. Te simti epuizat de prea plinul de emotii si de evenimente, dar numai de tine depinde sa le tii sub control, sa inveti sa mai si pui frana la un moment dat. Nu te obliga nimeni sa-ti asumi mai mult decat poti duce, tot asa cum nu e spre binele tau sa pretinzi mai mult decat poti obtine, ca atare, cand te apuci azi de treaba, ramai modest, calculat, rezervat, investind exact atatea resurse cate e necesar.

VARSATOR - Este o zi dedicata iubirii, sarbatoresti un succes sentimental, o cerere in casatorie, o logodna, prima intalnire cu cel de care esti indragostit, deci numai evenimente fericite. Participa si altii alaturi e tine, semn ca toti se bucura pentru reusita ta si te felicita, te coplesesc cu vorbe frumoase, te stimuleaza sa mergi si mai departe pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea unui vis. Inima ta are motive certe de incantare, te simti rasfatat de Cupidon si fiecare clipa petrecuta alaturi de cei care te iubesc neconditionat sunt sursa de energie pozitiva si emotii minunate.

PESTI - Iti vin o multime de idei interesante, dar deocamdata le aduni ca intr-o biblioteca, asteptand momentul cand vei putea sa le scoti din sertarase una cate una. Unii cred ca sunt mai degraba o joaca, altii considera ca sunt idei prea ciudate ca sa aiba succes, dar tu crezi in ele si le alimentezi din ce in ce mai mult cu fantezie si creativitate, convins ca vor da roade. Esti foarte inspirat de o lumina noua, de o viziune diferita decat inainte, ca si cum ai fu un pas inaintea semenilor tai.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »