Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 7 ianuarie 2020

07 Jan 2020, 114 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 7 ianuarie 2020

Horoscop - Marti, 7 ianuarie 2020

BERBEC - Un singur lucru trebuie evitat atunci cand intri in contact cu diferite categorii de oamenii: discutiile despre bani, pentru ca acestea vor tensiona de fiecare data atmosfera. Nimeni nu e pe acelasi nivel, ci tot se va gasi vreunul care sa comenteze criza in fel si chip, chiar daca in jur se afla si persoane instarite, si cu datorii imense in spate. Fii tu cel intelept si ghideaza dialogul intr-o directie care sa-i uneasca pe toti, dar orice ai face tot se va starni pe alocuri vreo furtuna de opinii financiare.

TAUR - E o placere sa descoperi in jurul tau oameni care privesc spre viitor cu acelasi optimism, incat, daca ati forma cu totii un grup cu un interes comun, ati ajunge mult mai repede la capatul acestui drum. Va alimentati unii altora visele, va sustineti unii pe altii cu entuziasm, si cand vezi ca vasliti cu totii in acelasi ritm si in aceeasi directie, e si normal sa vezi cum evolueaza lucrurile promitator. Formati o echipa foarte entuziasta si va incurajati reciproc sa mergeti mai departe, sa investiti ce aveti fiecare mai bun ca, la final, tot laolalta sa sarbatoriti victoria. Cooperarea merge struna!

GEMENI - Ajunge doar sa spui si altora ce anume vrei sa obtii, si ai putea descoperi in jurul tau si alti oameni care urmaresc acelasi lucru si, daca v-ati uni cu totii fortele in acelasi sens, rezultatele ar aparea mult mai repede. Completati-va unii pe altii, sfatuiti-va intre voi, invita-i sa ti se alature, fara urma de rivalitate, fara dorinta nimanui de a deveni liderul acestei actiuni comune, pentru ca cele mai bune roade apar daca fiecare investeste ce are mai bun in el cu dorinta de a obtine o victorie de care vor beneficia cu totii in egala masura.

RAC - Se prefigureaza la orizont un rezultat excelent ce te stimuleaza enorm si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata. Faci pasi mari spre acel moment care va incununa eforturile tale din ultima perioada si va deschide o etapa noua si mai interesanta de acum inainte. Ai curaj sa faci deja planuri de viitor, pentru ca iti place ceea ce se va intampla foarte curand in viata ta si pentru care primesti deja garantii concrete.

LEU - Mare atentie pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict ce poate denatura in reactii agresive periculoase. Poti avea o confruntare acerba cu o persoana care nu prea te are la suflet, descoperind cu aceasta ocazie mai clar cine ti-e prieten sau nu. Tensiunea generata de conflict te face sa aluneci spre o zona sensibila pentru psihicul tau, pentru ca nici tie nu-ti place cum se desfasoara discutia, pentru ca scoate la iveala ce e mai urat din caracterul uman. Evita asadar situatiile conflictuale!

FECIOARA - Pleci la drum cu sufletul coplesit de emotii, ori pentru ca iti iei ramas bun de la un loc si lasi in urma ceva ce ti-a oferit bucurie o perioada, ori pentru ca la destinatie te asteapta ceva ce te va impresiona la maximum.

Pleci cu un sentiment ciudat fata de ceea ce parasesti, dar si fata de ceea ce urmeaza sa intalnesti, si cu un dram de nesiguranta, pentru ca nu esti foarte sigur ce te asteapta pe parcurs. Vestile care sosesc din acel loc au rolul de a-ti mari starea de emotivitate, incat stai ca pe ghimpi tot drumul.

BALANTA - Nu stii sa te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atatea eforturi, de parca ai vrut si mai mult... Nu te multumesti cu putin, sperai ceva mai mult de atat, dar ar fi bine sa nu pretinzi imposibilul, ci sa incerci sa accepti ceea ce ti se ofera. Decat deloc, e bine si asa, dar ambitia ta e mai mare si visezi ca, intr-o zi, sa obtii mai mult si sa ajungi mai sus decat acum. Simti ca poti mai mult, simti ca meriti mai mult, de aceea nu te poti bucura cu ceea ce ai acum.

SCORPION - Apropie-te de ceilalti cu emotie si ofera-le tot ce ai mai bun in tine. Tu esti un motor de creativitate, resursa pe care o vei darui cu draga inima celor care au nevoie de tine. Cine te are prin preajma, azi, are numai de castigat, pentru ca dai din prea plinul tau si altora. Nimeni nu te intrece in imaginatie si talent, pe care vei sti sa le oferi sub forma de diverse produse frumoase tuturor celor care stiu sa le pretuiasca. Esti calm cu oricine, ai o vorba buna fata de orice om intalnit si stii sa picuri ceva din sensibilitatea ta in toate lucrurile pe care le atingi sau le creezi.

SAGETATOR - Esti inca mult prea atasat de o problema din trecut. O credeai uitata, o ascundeai sub pres de ceva vreme, sperand ca, daca o ignori, ea nu va mai iesi la lumina, dar azi va trebui sa te confrunti cu efectele ei si sa te ocupi cat mai repede de rezolvarea ei. Amintirile pe care le ai vizavi de aceasta situatie nu te ajuta sa iei cele mai bune decizii, pentru ca nu ai reusit sa duci tot la capat asa cum se cuvine, de aceea te tot intorci iar si iar in acelasi punct, dand piept cu aceeasi neputinta.

CAPRICORN - Tinerii si varstnicii se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informatii si experiente. Cel matur nu poate spune ca nu are nimic de invatat de la cel foarte tanar, deci fiecare ar trebui sa plece urechea la ce are celalalt de spus. Azi vei face si tu parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) si vei incheia ziua cu un sentiment de implinire, de satisfactie deplina ca ai mai aflat ceva util ca ai mai facut un pas inainte si te-ai imbogatit intelectual sau sufleteste.

VARSATOR - Ai un as in maneca de care vei sti sa profiti in momentele tensionate, pentru ca vei reusi sa-ti pastrezi calmul cand cei din jurul tau rabufnesc fara motiv la orice impas. Nu te deranjeaza piedicile, nici conflictele, dimpotriva, le gestionezi cu multa intelepciune astfel incat, la final, sa ai castig de cauza. Ai putea sa-ti pui foarte bine in valoare calitatile in situatii conflictuale, competitii, concursuri sau discutii in contradictoriu, pentru ca avantajul tau e capacitatea de a-ti pastra firea in fata afronturilor. Altii s-ar enerva si si-ar pierde controlul, pe cand tu nu!

PESTI - Esti foarte econom astazi, de parca te-ar fi coplesit o serie de griji materiale pentru ca nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Esti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preturi, si faci in asa fel incat sa le tii pe toate perfect sub control ca sa nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune ca ai devenit cam zgarcit, ca exagerezi cu economia, dar numai tu iti cunosti interesele si puterile materiale pentru a te comporta asa! E mai bine sa fii prudent si cumpatat in cheltuieli intr-un moment critic decat sa arunci cu banii pe fereastra si sa regreti mai tarziu.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »