Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 22 ianuarie 2020

22 Jan 2020, 117 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 22 ianuarie 2020

Horoscop - Miercuri, 22 ianuarie 2020

BERBEC - Iubirea nu e intotdeauna motiv de fericire si de visare, ci si de suferinta. Pentru cel drag, esti capabil de sacrificii imense, si azi vei face un astfel de compromis doar pentru a-i face doar lui pe plac. Nu e ceea ce doreai pentru inima ta, nu e nici ce credeai ca vei face vreodata pentru cineva, dar e un gest care se cere acceptat si tolerat pentru a depasi un impas in relatie. Dupa ce toate se vor aseza pe fagasul normal, te vei felicita singur ca ai fost capabil de asemenea sacrificiu pe care celalalt nu l-ar fi facut in acelasi mod pentru tine.

TAUR - Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu si asta vei simti si azi cand in jurul tau se vor aduna persoanele care pot juca un rol in problemele tale actuale. Si tu, la randu-ti, esti plin de solicitudine si sari oricand in ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o parere, de un cuvant de incurajare. Lucrurile cele mai bune de astazi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie. Cand vezi ca ai pe cineva care te sustine si crede in tine, capeti mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simti ca le poti atinge.

GEMENI - Nimic nu poate fi mai placut decat sa ti se dea, finalmente, dreptate dupa ce tu ti-ai batut gura zile intregi cu privire la un lucru pe care il considerai adevarat. Mult le-a mai trebuit celor din jur sa ajunga la aceeasi concluzie, dar esti multumit ca macar au ajuns la acest moment, sa fie de acord cu tine. Jubilezi acum, dar nu o faci cu ton malitios de genul "v-am spus eu", ci cu un sentiment de toleranta si intelegere ca sa le arati ca ai avut rabdare sa ajunga si ei la aceeasi opinie. Acum ca s-a ajuns la un consens, se clarifica situatia.

RAC - La atitudinea ta optimista si pozitiva, numai un anturaj impovarat de griji si probleme nu ti-ar trebui, ca atare fa tot posibilul sa fugi din acele locuri in care se vorbeste doar despre ce e mai urat si mai dificil in viata. Iesi afara, in natura, inconjoara-te numai de oameni veseli ca tine, pentru ca aceasta e atitudinea care te reprezinta cel mai bine azi. Daca te lasi coplesit de problemele celor din jur, iti vei strica toata buna dispozitie care ar putea fi azi la cote maxime doar daca refuzi sa-i asculti pe cei tristi.

LEU - Stai pe margine analizand la rece o situatie in care consideri ca numai ratiunea poate extrage o concluzie corecta. Nu lasi emotia sa intervina, orice ar fi, ci tratezi totul ca pe o problema majora care necesita o verificare lucida si matura, pana in cele mai ascunse detalii. Numai un om ca tine poate intelege situatia atat de profund, asa cum e in realitate, iar decizia pe care o iei sau concluzia pe care o expui la final va multumi pe toata lumea pentru ca e justa si sustinuta de date clare.

FECIOARA - Niciodata nu le poti avea pe toate, tot asa cum nu poti multumi pe toata lumea.

Ceea ce pe tine te favorizeaza acum, dezavantajeaza pe altul, dar conteaza doar ceea ce ai tu de castigat fara sa te tot gandesti la sacrificiile altora. Ti-ai atins scopul? Foarte bine, bucura-te de el fara atatea procese de constiinta despre cat are altul de suferit in spatele tau. Nu e o dovada de egoism, ci asa arati ca-ti cunosti interesele si faci tot ce-ti sta in putinta pentru a le atinge. Daca altul nu le-a obtinut, inseamna ca nu le merita… deocamdata.

BALANTA - Nu lucra singur in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care iti va sta alaturi. Toate evolueaza spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de castigat, ca atare merita sa va uniti fortele pentru a ajunge la capat. Ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni cu interese similare, care au ce investi in acest demers, si cat timp va leaga aceeasi dorinta, nimic nu va va opri din elan. Ceea ce iese din eforturile voastre corelate va va face pe toti mandri, dar trebuie sa va recunoaste-ti unii altora contributia.

SCORPION - Esti intr-o faza creativa in care poti lasa imaginatia sa zboare incotro vrea iar aceasta totala libertate de gandire este benefica pentru a descoperi o multime de idei noi si bune. Nu accepta sa-ti spuna altii ce sa faci, nici nu urma orbeste ordinele altora, pentru ca tu personal ai mai multe resurse pentru a-ti croi singur drumul catre ceea ce vrei sa obtii. Cu cat ai mai multa libertate de miscare si de creatie, cu atat rezultatele vor fi mai grozave, deci permite-ti sa visezi in voie cu ochii deschisi ca sa construiesti totul exact asa cum iti place. Va iesi perfect doar prin propria ta fantezie!

SAGETATOR - Daca toata lumea cu care discuti azi iti da cam acelasi sfat, ar fi bine sa tii cont de el. Da, poate tu vrei sa te opui curentului si sa faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine sa asculti opinia colectiva. Semn ca ceilalti au trecut si ei prin situatii similare celei cu care te confrunti acum si au procedat intr-un mod care s-a dovedit a fi eficient. Daca tu ai incerca sa faci totul invers decat iti spune majoritatea, nu ar fi decat un consum inutil de timp si de energie, pentru ca, odata si-odata, tot la vorba lor vei ajunge. Nu te incapatana sa faci ceva impotriva tuturor!

CAPRICORN - Nu fi copil, prea o faci pe suparatul de la un fleac. Poate esti jignit sau nemultumit, dar nu are rost sa te comporti ca si cum toata lumea ar avea ceva cu tine. Te porti de parca ai fi in stare sa-ti iei jucariile si sa pleci, cand problema aceasta poate fi depasita mult mai bine cu un dram de umor! Nu pune la suflet si nu te intrista pentru cine stie ce reactie agresiva din partea vreunui amic. Si tu esti irascibil, nu uita, iar acum esti mai sensibil ca oricand, asa e, dar chiar nu merita sa faci atata caz pentru o banala vorba aruncata in vant. Intoarce-i-o si tu celui care te-a atacat si ai sa te simti si mai bine!

VARSATOR - Desi esti un militant aprig impotriva banalului si rutinei, de data aceasta reusesti sa te adaptezi acestor conditii. Extragi din monotonia din jur informatia potrivita pentru a te putea concentra la actiuni de lunga durata, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine. Descoperi acele maruntisuri care se potrivesc perfect preocuparilor tale actuale. Nu astepta doar evenimente stralucitoare, ci multumeste-te si cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul si care iti sunt de folos. Vestile bune, informatiile utile sau sprijinul necesar pot aparea si in cea mai comuna forma.

PESTI - Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, ca atare daruieste din prea plinul tau de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros. Fie ca e vorba de o boala a trupului, fie ca e vorba de o tulburare a psihicului, gesturile tale de maxima afectiune il pot ajuta pe cel fragil sa-si recapete tonusul. Il mangai cu iubirea ta, il acoperi cu afectiunea ta, ii oferi doze mari de iubire pura si aceasta ii readuce lui zambetul pe chip si sanatatea in suflet. Nu apela la alt gen de vindecare pentru ca ai cel mai bun medicament chiar la tine: inima ta mare!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »