Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 23 ianuarie 2020

23 Jan 2020, 132 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 23 ianuarie 2020

Horoscop - Joi, 23 ianuarie 2020

BERBEC - Se vede ca te apasa ceva pe suflet si, in loc sa cauti compania celor veseli care sa-ti abata gandul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemanatoare. Poate aveai nevoie sa vezi ca mai sunt si altii in aceeasi situatie, pentru ca uneori e mai usor sa te compari cu cei care se afla pe acelasi nivel decat sa privesti cu invidie la cei de deasupra. Cand vezi ca si altii sufera de aceleasi lipsuri sau dezamagiri, parca te mai linistesti un pic. Mai mult, de la cei care trec prin situatii similare poti primi sfaturi deja verificate pe care le poti aplica si tu pentru a depasi impasul.

TAUR - Ai o zi intreaga la dispozitie pentru a te gandi pe indelete la strategia pe care sa o adopti in perioada urmatoare. Discutiile pe care le ai cu prietenii sau cu familia se vor dovedi a fi folositoare, deoarece primesti opinii diferite de ale tale care pot completa imaginea pe care deja ti-ai facut-o despre directia spre care te indrepti. Mai mult decat atat, sfaturile lor devin si un stimulent pentru tine, deoarece te impulsioneaza sa treci la etapele urmatoare cu mai mult curaj si elan, convins ca ceea ce doresti sa construiesti este realizabil.

GEMENI - Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi. Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine. Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei - nu vrei, trecutul te cheama inapoi.

RAC - Suporta, pe cat posibil, conditiile ceva mai austere in care nimeresti azi, pentru ca o eventuala reactie din partea ta ar putea crea tensiuni si mai mari. Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe, chiar daca ai avea tu multe de spus, pentru ca cei care sunt in preajma ta pot fi in toane si mai negative, generand animozitati greu de tinut sub control. Taci si suporta, e atitudinea cea mai potrivita de azi, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele care mocnesc.

LEU - Primesti mai multe invitatii de a petrece ziua in imprejurari amuzante, incat nu stii pe care s-o alegi. Capacitatea ta de a te imparti intre mai multe directii e proverbiala, ca atare vei sti sa onorezi si o invitatie si alta pe parcursul aceleiasi zile, astfel incat sa fii si tu multumit, dar si cei de la care ai primit aceste oferte. Vei reusi sa faci atat de multe lucruri intr-o singura zi, ceea ce o va transforma intr-o zi de succes din care nu vor lipsi veselia, prietenia, distractia, comunicarea, acele valori pe care le apreciezi tu cel mai mult.

FECIOARA - Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai inceput.

Practic, primesti exact energia si motivatia de a termina un proiect care a evoluat foarte bine iar de dragul celor care au aratat ca au incredere in tine, iti aduni si ultimele forte pentru a pune punctul final. Ai cu ce te lauda, lasa modestia la o parte si arata-le tuturor ce a iesit din mainile tale si de ce ai fost capabil. Nu a fost un succes facil, ai muncit mult ca sa ajungi aici, iar rezultatul merita expus lumii. Vei primi felicitari: le meriti!

BALANTA - Azi poti incepe niste proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu da drumul acestui plan pana nu simti ca ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, ca sa nu te intorci din drum sau sa-ti pierzi elanul cand vei descoperi ca ai scapat ceva din vedere. Imagineaza-ti ca ai urcat in nacela si acum aprinzi focul care incalzeste aerul din balonul, dar balonul nu se ridica pana nu ajunge exact la capacitatea ideala pentru a zbura. Cam asa esti si tu acum: vei porni in tromba exact atunci cand toate detaliile de plecare vor fi asezate la locul potrivit si in forma ideala. Vezi cum aranjezi lucrurile inca de la sursa!

SCORPION - Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotriva, le tratezi ca pe o ocazie excelenta de a te apuca imediat de altceva. Ca atare azi spui adio unei etape si deja te concentrezi asupra celei care vine la rand. Ai extras, din pasii parcursi pana acum, exact invatamintele potrivite si stii ce ai de facut de acum inainte. Chiar daca unii sunt derutati ca pun punct acum unui demers, tu esti constient ca acest final era necesar pentru a incepe, de maine, un drum nou. Punct… si de la capat!

SAGETATOR - Stai putin pe loc si fa un ocol prin mintea ta de odinioara. Ai trecut candva printr-o experienta din care nu ai extras toate invatamintele, dar acum revine in actualitate cu o greutate mai mare decat atunci. Nu aluneca nici spre tristete, nici spre depresie, pentru ca nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci ca sa privesti cu luciditate acel moment si sa intelegi ce era de inteles de aici. Cu cat esti mai calm, cu atat sansele sa vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari. Asculta cu maturitate ce-ti transmit propriile tale amintiri, pentru ca ele ies la iveala dintr-o zona indepartata pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.

CAPRICORN - Nu te intrista daca vezi ca lucrurile nu ies chiar asa cum ai dorit, ci lasa-te dus un pic si de val, pentru ca doar asa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situatii. Ceea ce nu pare a fi pe placul tau se va dovedi a fi, mai tarziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci lupta cu gandirea negativa care-ti da tarcoale. La ceva trist, tu raspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reactioneaza cu o gluma, pentru ca in spatele acestor aparente nedorite se afla sigur rezultatul cel bun catre care vaslesti. Dupa furtuna vine intotdeauna vreme buna, dar soarele e inca dupa noi. Important e ca tu sa vezi deja soarele, chiar daca nu e pe cer!

VARSATOR - Faci echipa buna cu o persoana la fel de energica si de implicata in proiectul care te preocupa si va stimulati excelent unul pe altul. Gasesti in el colaboratorul cel mai eficient care te impinge si pe tine de la spate, te motiveaza sa depui toate eforturile pentru a ajunge cat mai repede la rezultatul dorit. Chiar daca uneori mai ridica tonul si se comporta agresiv, nu te deranjeaza atitudinea sa, pentru ca are efect benefic asupra ta in momentele cand iti pierzi increderea. Nu te lasa sa micsorezi ritmul ci te obliga sa vaslesti mai departe!

PESTI - Nu te afli in cea mai buna companie pentru ceea ce ai de facut astazi, dar nu ai cum sa schimbi situatia. Trebuie sa te adaptezi unor oameni incarcati negativ, care te molipsesc si pe tine de tristete. Chiar daca intentiile lor sunt aparent bune, felul in care le pun ei in aplicare nu e in acord cu starea ta de spirit, pentru ca ei le pun mai intai pe cele rele in fata. Cum sa ajungi la rezultate bune cand toate suna riscant, rau, periculos? Nu poti da randament cand toti cei din jur te trag inapoi cu discutii panicarde, dar faci totusi niste sacrificii pentru a nu-i enerva si tu odata in plus.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »