Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 8 februarie 2020

08 Feb 2020, 147 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 8 februarie 2020

Horoscop - Sambata, 8 februarie 2020

BERBEC - Daca cineva iti da ordine, le respecti, altfel va apela la autoritatea sa pentru a te mustra, ceea ce nu-ti convine. Muncesti mult doar ca sa-l multumesti, dar desi faci tot ce-ti sta in putinta, tot vei primi din partea sa unele reprosuri. Asa sunt unii, greu de multumit, dar tu iti asumi responsabilitatile cu seriozitate, poate-poate vei vedea pe fata sa un zambet de apreciere. Nu te astepta la minuni, pentru ca atunci cand iti indeplinesti misiunea cu succes, practic lasi loc pentru o alta misiune si mai dificila, tocmai pentru ca vede ca poti!

TAUR - Nimeresti intr-un mediu ostil, in care nu esti deloc sprijinit in ceea ce intentionezi sa faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, si cum sa duci la indeplinire o sarcina in asemenea atmosfera? Incearca sa iesi din acest mediu apasator, pentru ca aici s-au adunat ori numai oameni pesimisti, care nu au curaj sa faca nimic de teama esecului, ori numai critici rautaciosi care iti tot pun bete in roate doar pentru ca ei nu sunt in stare de nimic.

GEMENI - Ai mari retineri inaintea unui proiect pe care l-ai pregatit destul de bine, dar ai si un pic de teama chiar inainte de a porni. Ai un presentiment nu tocmai bun ca ceva nu e in regula: ori nu e cel mai bun moment sa-i dai drumul, ori nu detii toate resursele necesare unui succes deplin, ori vezi in ochii celor din jur un dram de neincredere ce te influenteaza si pe tine negativ.

RAC - Esti persoana cea mai potrivita sa intervina salvator in problemele altora, pentru ca ai o atitudine detasata si vezi lucrurile limpede de pe margine. Un amic nu-si vede capul de treburi, dar tu ii oferi imediat o solutie pe care o descoperi mult mai usor tocmai pentru ca nu esti direct implicat. A fi impartial si detasat e solutia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tau, ca atare poti juca perfect rolul de sfatuitor pentru cei cufundati complet in cine stie ce situatii incurcate.

LEU - Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga. Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare calitatile legate de rabdare si prudenta in evolutia lenta, pas cu pas, pentru ca esti constient ca nu se ajunge repede la scopul tau cel mai important. Ar fi bine sa-ti unesti fortele cu persoane cu interese similare, ca sa va sustineti unii pe altii in lungul drum pana la implinirea acestui tel. Simpla ta prezenta devine un exemplu viu ca se poate, pentru cei carora le lipseste increderea.



FECIOARA - Azi detii o pozitie superioara in echipa din care faci parte iar cuvantul tau are greutate. Ti se recunoaste astfel valoarea iar ceilalti se supun deciziilor tale fara sa comenteze. Tu detii raspunsul la o problema care preocupa un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toti, stii exact incotro trebuie sa mergeti. Da-le si lor un sfat, ca un profesor cu experienta, si aceasta postura de lider te prinde foarte bine. Esti cel mai bun dintre toti!

BALANTA - Apar vesti despre conflicte, divorturi, neintelegeri, certuri intre oameni, iar unele dintre acele subiecte intens dezbatute pot avea urmari si asupra ta, tocmai de aceea devii si tu foarte repede un pachet de nervi. Inclusiv deplasarile in plan geografic sunt motive de stres, ca atare sa nu te miri ca orice drum pe care-l faci e intesat de belele, de conflicte la tot pasul, de nervi descatusati in trafic.

SCORPION - Daca erai certat cu cineva, e un moment ideal pentru a restabili echilibrul in relatia voastra. Daca nu ajungeai la un consens intr-o tranzactie, o afacere sau o disputa aprinsa de idei, azi lucrurile pot reveni mult mai usor la normal, gasind o solutie de mijloc ce va multumi pe toata lumea. Profita de aceasta zi armonioasa, zi a bunei intelegeri, pentru a face pace in acele planuri in care nu reuseai deloc sa te pui de comun acord cu ceilalti.

SAGETATOR - Persoana iubita nu mai este alaturi de tine, asa cum ai dori. Ori a fost nevoita sa plece in alta parte si ii duci dorul, ori este chiar alaturi de tine, dar comunicarea dintre voi nu mai merge la fel de bine. Tot greul cade pe umerii tai, dar tu esti un as in domeniul comunicarii si vei gasi usor calea optima de a ajunge din nou la inima celui drag. Ai un talent aparte de a-l ajuta sa alunge grijile si problemele, ca sa restabiliti puntea care va unea altadata.

CAPRICORN - Legea poate interveni destul de intransigent in planurile tale si nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsita, iar azi esti si tu vizat de o astfel de sanctiune. Ca o meriti sau nu, ti-o asumi, pentru ca nu ai argumente puternice nici pentru a te apara, nici pentru a evita acest moment critic.

VARSATOR - O noua sansa financiara ar putea aparea acum, fie ca e vorba de un venit suplimentar, fie ca e vorba de o cheltuiala. La baza se afla o activitate creatoare, poate cu tenta artistica, din aceasta actiune iesind nu numai satisfactii materiale, ci si emotionale. Iti place ceea ce faci si, pe langa placere, mai ies si niste bani in plus. Banii pot proveni de la cineva din familie sau o anumita suma poate fi investita intr-un obiect pentru confortul familiei sau al caminului, de forma unui obiect de decor care sa placa tuturor.

PESTI - Merita sa intri in competitia de idei care se naste azi, pentru ca vei descoperi o multime de pareri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, desi tensiunea creste cu fiecare replica dura care este spusa de participanti, caci vei vedea ca toate aceste opinii diametral opuse se vor lega intr-o directie comuna si constructiva. Oricare ar fi subiectul pe marginea carora se nasc atatea controverse, ai si tu un cuvant de spus peste toate, tot asa cum ai si ceva nou de invatat din ce auzi.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »