Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 9 februarie 2020

09 Feb 2020, 115 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 9 februarie 2020

Horoscop - Duminica, 9 februarie 2020

BERBEC - O zi de liniste, in care sa nu te gandesti la nimic din ceea ce a ramas neterminat, poate chiar din tot anul care a trecut, ti-ar face bine. Ba mai mult, detasat de stresul de zi cu zi, descoperi ce bine ai rezolvat unele lucruri, cat de descurcaret ai fost, cate stii sa faci, deci poti spune, cu bucurie, ca munca ta este plina de satisfactii. Nu conteaza cat de mult ai muncit, cat de mari au fost eforturile ca sa ajungi aici, ci doar senzatia de implinire care te invaluie acum, la final. Se poate spune ca rasare soarele si pe strada ta, deci simte-te bine!

TAUR - De unde nici nu te astepti, se iveste azi o solutie salvatoare care readuce totul la normal intr-o problema de la care nu mai sperai nimic bun. Iata o dovada noua ca niciodata nu trebuie sa iti iei gandul de la anumite planuri, doar pentru ca o perioada lunga nu se mai intampla nimic, pentru ca surprizele pot aparea chiar si din cele mai ciudate directii. Acum poti pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi sa te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.

GEMENI - Uneori esti nevoit sa mai faci si compromisuri pentru a face lucrurile sa mearga mai departe. Esti in fata unui sacrificiu care merita facut, il poti face, ca atare nu te mai gandi ca ti-ai calca pe orgoliu cu aceasta ocazie! Cand vei vedea ce bine se aseaza lucrurile dupa aceea, te vei felicita singur ca ai facut asta, fara sa te mai gandesti la pretul platit. Oricine plateste un tribut cat de mic pentru succesele pe care le obtine, deci accepta si tu, fara regrete!

RAC - Un amic te-a ranit profund cu ceva timp in urma, dar, dintr-o marinimie pe care nici tu nu o intelegi prea bine, te arati dispus sa-l ierti si sa-i acorzi o sansa de impacare. Daca si pe asta o strica, ar fi bine sa inchizi complet acest capitol, dar nu pica in plasa lui, pentru ca s-ar putea sa doreasca de la tine o reactie agresiva, pe care sa ti-o arunce mai apoi in carca, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altadata, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tau! Fii tui cel bland, cel intelegator, cel impaciuitor, si nu-l lasa sa te enerveze si mai tare! Daca e destept, va accepta impacarea!

LEU - Esti aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales in privinta banilor, dar noroc ca esti alaturi de el pentru a-l ajuta sa treaca peste acest impas. Esti omul care stie ce inseamna sa evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui in pielea celuilalt si iti dai seama prin ce trece cand rezervele sale financiare sunt atat de fragile. Il ajuti cum poti: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care iti este tie la indemana, pentru ca vrei cu adevarat sa nu sufere.

FECIOARA - Faci o analiza la rece a resurselor financiare de care dispui si rezultatul nu prea e vesel.

Discuti cu partenerul de viata despre veniturile fiecaruia si descoperi ca exista un mare deficit in buget, pe care trebuie sa-l echilibrezi cumva. Pe partener nu te poti baza, pentru ca nu are de unde oferi mai mult, deci singura salvare esti tu. Gasesti tu o solutie profitabila de a mai face rost de un ban, aratand o imensa compasiune fata de nevoile si lipsurile celui de langa tine. Ba esti deschis la gesturi caritabile chiar din putinul pe care-l ai.

BALANTA - Prietenii sunt cei mai importanti in planurile tale de azi si iti place sa stai de vorba minute in sir, pentru ca aveti un subiect care va leaga. E o bucurie sa-i vezi ca te completeaza in permanenta, ca iti sar in ajutor ori de cate ori ai nevoie si ca tin cu tine orice ai face. Comunicarea merge struna azi, orice activitate intelectuala te are printre favoriti iar talentul tau de a te adapta in orice mediu iti vor asigura succesul ori de cate ori intri intr-un colectiv nou unde vei cuceri usor pe oricine.

SCORPION - Discutiile pe care le ai cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incerta. Fiecare isi asuma anumite responsabilitati pe care ti le va respecta, ca atare proiectele voastre comune evolueaza bine spre ceea ce isi doreste fiecare. Aveti interese similare si va uniti fortele in acelasi sens. Te poti baza pe ei, pe ajutorul lor, pe promisiunile lor, pentru ca nu vor ramane doar cuvinte aruncate in vant, ci fapte concrete. E o placere sa lucrezi alaturi de ei, pentru ca-i vezi la fel de serios implicati in scopul comun pe care vi l-ati ales.

SAGETATOR - Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut si tu foarte mult de suferit. Poate intuitia ti-a atras atentia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu increderea ta si te-a manipulat in asa fel incat sa obtina ceva de pe urma credulitatii tale. Acum te trezesti la realitate si iei masuri, dar esti dezamagit ca te-ai lasat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul ca ai banuit totusi ceva, chiar daca ai mers mai departe, blocat in minciuna celuilalt.

CAPRICORN - Te supara mult atitudinea recalcitranta a unui prieten care e pus pe harta si ridica tonul la oricine. Nu meriti tu asemenea tratament, cand te porti cu el calm si prietenos, dar din pacate nu ai parte de tovarasi de discutie prea amabili. Nervozitatea se resimte in orice gest, in orice cuvant, incat presimti ca se vor declansa animozitati grave, ca atare cel mai bine ar fi sa nu torni gaz pe foc, ci sa incerci sa taci si sa suporti pe cat posibil, chiar daca nu esti genul, cu speranta ca tacerea ta va dezamorsa bomba!

VARSATOR - Rabdarea ta are si ea o limita, deci nu mai poti tolera la nesfarsit o situatie care se tergiverseaza deja de prea multa vreme. Esti pregatit sa pui capat aici, chiar daca nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru ca incepi sa observi cu ochii tai ca nu se intrevede nimic clar la orizont. Chiar daca unii te sfatuiesc sa mai astepti, pentru ca e un proiect care se cladeste greu, tu esti gata sa pui punctul final, ca sa te poti elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fara sa tot bati pasul pe loc.

PESTI - Nu esti in cea mai buna forma, pentru ca s-au adunat mai multe motive de suparare in acelasi timp si, impresionabil cum esti, e si normal sa fii afectat de ele. Parca peste tot auzi doar vesti proaste, nimic nu-ti convine, esti mai tot timpul bosumflat, dar daca ai lupta un pic cu aceasta stare negativa, ai incepe sa vezi ca ti se ofera in schimb suficiente alte motive sa zambesti. Chiar daca ceea ce are aceasta zi de oferit nu corespunde asteptarilor tale, tot va aparea ceva in compensatie care ar merita primit cu bratele deschise, dar ce sa-i faci daca tu esti in aceasta pasa proasta?

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »