Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 11 februarie 2020

11 Feb 2020, 123 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 11 februarie 2020

Horoscop - Marti, 11 februarie 2020

BERBEC - Nu poti colabora la fel de bine cu cei care iti sunt alaturi, chiar daca unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele indoieli cu privire la capacitatea unora de a-si duce promisiunile la indeplinire, pentru ca ti-au oferit si altadata ocazia de a te indoi de calitatile lor. S-ar putea ca adevaratul ajutor sa vina din cu totul alta directie decat ai avea la indemana, deci nu te multumi cu cei pe care-i ai aproape. Treci dincolo de limitele grupului tau obisnuit de prieteni, pentru ca exista si alte persoane cu care poti lucra foarte eficient.

TAUR - Legea isi lasa amprenta chiar si pe cele mai marunte situatii, ca atare sa nu crezi ca un fleac nelalocul lui va ramane nedescoperit. Chiar daca e vorba de sanctiuni marunte, ele totusi exista, suficient cat sa-ti aduca aminte ca nu ai voie sa calci stramb niciodata. Chiar daca tu crezi ca o banala gafa poate fi trecuta cu vederea, va veni o zi cand vei vedea ca pana si aceasta ti-a fost pusa la index si ti se va cere socoteala pentru ea.

GEMENI - Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim incat ai avea nevoie de o pauza, dar e o pauza binemeritata, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici iar rezultatele se vad deja bine conturate la orizont. Daca simti ca te lasa puterile, ia un ragaz ca sa-ti incarci bateriile, ca nu cumva sa clachezi chiar pe ultima suta de metri. Ba chiar o astfel de pauza este binevenita, deoarece te detasezi un pic de miezul evenimentelor si sa descoperi daca ai scapat ceva din vedere.

RAC - Nimic nu te multumeste, ai pretentii prea mari de la cei pe care-i iubesti - copii, partener de viata, prieteni - si strambi din nas la orice. Atitudinea ta da dovada de un dram de egoism, pentru ca iti pui doar propriile dorinte in prim plan, fara sa tii cont de cat de multe incearca cel drag sa faca pentru tine. Renunta la aceasta ostilitate pe care o afisezi, pentru ca s-ar putea sa-l deranjeze pe omul de langa tine care se face luntre si punte doar pentru un zambet din partea ta, dar fara prea multi sorti de izbanda.

LEU - Poti fi pacalit de niste aparente frumoase, la prima vedere, dar dupa ce le vei da deja curs sa iti dai seama ca ai fost inselat. Deschide bine ochii inaintea oricarui nou inceput, pentru ca exista acest risc prin preajma: de a porni intr-o directie cu mai multe cai de interpretare iar dintre ele tu o alegi pe cea mai nesigura, doar pentru ca aparent pare mai usoara. Informeaza-te din mai multe surse inainte de a crede ceva!

FECIOARA - Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere absoluta in succesul final si ai garantia ca, la capatul acestor eforturi, te asteapta o rasplata binemeritata.

Esti foarte motivat sa tragi tare, oricat ar mai dura, de vreme ce la capat te asteapta evenimente fericite. Ai ocazia de a-ti demonstra valoarea in fata celor din jur iar atunci cand esti apreciat si ti se recunosc meritele, esti capabil de si mai multe!

BALANTA - Esti destul de aproape de materializarea unui plan pe care l-ai cladit din promisiuni marete, dar ar mai fi nevoie de un efort de vointa acum, la final. Vei fi de-a dreptul incantat cand vei pune punctul final la acest proiect care a evoluat atat de frumos, dar incearca sa nu te lasi furat de himere chiar si acum, cand esti atat de aproape de final. Deschide bine ochii, nu te amagi singur, dar nici nu amagi pe altii cu promisiuni desarte!

SCORPION - Te afli in compania unor persoane cu care, altadata, aveai o relatie constructiva din care fiecare avea ceva de castigat, dar azi colaborarea scartaie. Problema e atitudinea celor pe care-i ai alaturi, pentru ca unii nu au incredere in rezultatele pentru care lucrati umar la umar si, cu o astfel de atitudine pesimista, negativista si ostila, cum sa apara succesul? Daca vrei sa fie o zi de succes, alege-ti cu mai multa exigenta tovarasii de lucru.

SAGETATOR - Muncesti cu sarg, dar fara prea multe satisfactii din cauza unora care comenteaza acid eforturile tale. E ca si cum ai da doar peste clienti carcotasi care cauta nod in papura, peste sefi pe care nu-i poti multumi nici daca te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu in brate si resping toate opiniile tale ca si cum ar fi imposibil de pus in aplicare. Vezi-ti mai departe de activitatea inceputa fara sa pui la suflet rautatile sau criticile care vor sosi din toate partile, pentru ca rezultatele finale vor vorbi de la sine.

CAPRICORN - Astepti o aprobare sau un document oficial care sa-ti asigure evolutia spre etapele viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli cumva. Fa tot posibilul sa obtii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca sa nu investesti inutil bani, energie si timp intr-o directie care nu este sustinuta de legi clare.

VARSATOR - Daca te inchizi singur intr-o carapace sumbra, risti sa ratezi o multime de ocazii bune care vor trece pe langa tine si pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ti se propune. Te-a coplesit pesimismul si ai tendinta de a vedea in jur doar ce e mai rau, cand, cu siguranta, trec pe langa tine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din aceasta pasa proasta. Nu-ti turna cenusa in cap degeaba si lupta cu apatia care te incearca!

PESTI - Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes. Ati muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »