Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 12 februarie 2020

12 Feb 2020, 152 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 12 februarie 2020

Horoscop - Miercuri, 12 februarie 2020

BERBEC - Este o zi amuzanta in care ai chef de distractie si nu prea iei nimic in serios. Te cuprinde spiritul primavaratec si te comporti ca un copil pus pe sotii la orice. E nevoie si de astfel de atitudini vesele, pentru ca nu are rost sa te impovarezi cu probleme si griji, fiindca orice piedica ar putea fi depasita mult mai usor daca o privesti cu zambetul pe buze si cu un dram de umor. Veselia ta va molipsi si pe altii si vei vedea ce bine se aseaza toate atunci cand ai o atitudine pozitiva orice ar fi.

TAUR - Primesti o veste buna cu efect mobilizator asupra ta. Iti da alt chef de actiune, mai mult curaj sa iesi in fata si sa spui ce stii si cand vezi ce bine evolueaza lucrurile, esti din ce in ce mai sigur pe reusita finala spre care te indrepti. Rareori esti atat de motivat de ceva ce se prefigureaza la orizont, de aceea trebuie sa profiti de vantul prielnic pentru a face pasi mari spre tinta propusa. Cand esti impins de la spate asa, vezi cum te apropii din ce in ce mai repede de implinirea unui vis care iti da aripi.

GEMENI - E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai putea sa o tii tot intr-o petrecere alaturi de ei. Esti o companie foarte placuta pe care multa lume o cauta azi, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, o gluma bine plasata in orice imprejurare iar cadourile, muzica si voia buna nu lipsesc nici ele din program. Indiferent de varsta pe care o ai, te porti ca un copil lipsit de griji!

RAC - A sosit momentul unei decizii prin care arati ca esti dispus sa schimbi macazul de acum inainte. Spui stop, pana aici, iti iei adio de la o stare de lucruri care nu mai poate continua, considerand ca o astfel de solutie este cea mai buna. A duce mai departe ceva ce nu mai are nici un rost, ce nu mai are nimic de oferit, ar insemna doar un consum inutil de energie si timp, or nu mai merita. Fii pregatit sa pui punct final si apoi sa pornesti spre cu totul altceva.

LEU - Ceea ce ar fi trebuit sa mearga intr-o directie excelenta ajunge intr-un punct critic in care tot norocul se poate intoarce exact pe dos. Ai mare grija, pentru ca te cam joci cu sansa ta si cum nu esti foarte sigur pe tine, risti sa pierzi si lucrurile bune la care ai ajuns. Este o sansa extrem de fragila, pe care nu o poti valorifica asa cum ar trebui din cauza unor piedici, dar nu cumva tu insuti ti-ai pus bete in roate? Altadata ai dat cu piciorul unor ocazii favorabile care acum iti arata cat de mult ai pierdut, dar e prea tarziu sa mai profiti de ocazia ratata.



FECIOARA - Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar daca necazul lui vine ca urmare a unor fapte rau intentionate ale acestuia, nu poti sa nu jubilezi cand il vezi ca-si plateste acum propriile fapte. Chiar daca nimeni nu e corect si chiar si tu, un om cinstit prin definitie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfactie usor malitioasa ca ti-ai dat rivalul la o parte iar acesta sufera consecintele fostelor sale erori.

BALANTA - Teama altora are efecte neplacute si asupra ta pentru ca te influenteaza in sens negativ. Cand auzi de la ei doar povesti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poti ramane de piatra si incepi sa suferi alaturi de ei, scotand la lumina si propriile tale motive de suparare. Lucrurile ar merge mult mai bine daca ai lupta cu propriile temeri, pentru ca cei din jur chiar mizeaza pe sensibilitatea ta si incearca sa te domine emotional printr-o adevarata campanie de intimidare.

SCORPION - Nu are rost sa alimentezi disputele care risca sa se mai incinga in jurul tau, chiar daca ai avea si tu multe de zis. Cea mai buna solutie este toleranta, ca atare prefa-te ca nu vezi si nu auzi nimic care sa te enerveze. Nu merita sa-ti strici buna dispozitie cu cine stie ce conflict nesemnificativ. Lasa marile confruntari de idei si de forte pentru o alta zi, cand ambitia si dorinta de a castiga isi vor gasi locul. Dar nu aici si nu acum!

SAGETATOR - Te apleci asupra unui proiect de anvergura la serviciu, care va inainta greu, dar succesul final depinde de fiecare pas pe care-l faci pe parcurs. Si azi vei repurta o mica victorie care va conta, in final, la reusita spre care te indrepti, tocmai de aceea faci totul serios, cu dorinta de a nu lasa nimic nerezolvat. Atentia pe care o acorzi fiecarui detaliu isi va arata eficienta atunci cand vei pune punct, dar deocamdata mai e cale lunga pana la rezultatele scontate. Esti pe drumul cel bun.

CAPRICORN - Esti stimulat de o ambitie noua care te va ajuta sa-ti atingi mai usor scopul, chiar daca unii spun ca e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul si increderea maxima in reusita acestui plan te vor impinge de la spate, ca atare mergi mai departe cu capul sus, pentru ca esti pe calea cea buna. Primesti tot felul de semne bune ca o garantie ca visul cel mare va deveni curand realitate, dar esti constient ca nimic nu ti se ofera pe tava peste noapte.

VARSATOR - La cata pasiune pui tu in relatiile cu cei din jur, te-ai astepta ca si ceilalti sa-ti raspunda la fel, dar te inseli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afectiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va iesi cineva sifonat si isi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investesti atata energie in relatiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor arata latura ostila.

PESTI - Combina cu succes cele doua calitati ale tale de care, cel putin azi, dai dovada din belsug: e vorba de tenacitate, rezistenta, prudenta la care se adauga un plus de tupeu si de dorinta de a schimba ceva. Din aceasta combinatie de forte nu poate iesi decat un rezultat excelent care va sta la baza succeselor tale viitoare. Lasa timiditatea si modestia deoparte, pentru ca acum castiga cei indrazneti, cei care fac un pas in fata cu incredere maxima in propria valoare. Tu te poti afla azi printre cei de acest gen!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »