Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 13 februarie 2020

13 Feb 2020, 129 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 13 februarie 2020

Horoscop - Joi, 13 februarie 2020

BERBEC - Fii cu mare bagare de seama la bugetul propriu, pentru ca azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenta ta caracteristica te poate tine departe de eventualele urmari nedorite, ca atare rezista oricarei ispite care-ti face cu ochiul. Chiar daca te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar daca vrei sa cumperi un obiect de care crezi ca ai mare nevoie, daca te lasi convins de tentatie risti sa ramai fara o suma de bani ce se va dovedi a fi foarte necesara in alta directie.

TAUR - Tot calmul ce parea sa se fi asezat peste un plan ajuns la un nivel satisfacator dispare peste noapte din cauza unei vesti proaste care agita spiritele. Esti constient ca de tine depinde modul in care restabilesti normalitatea peste aceasta problema, dar, pe moment, cat timp apele sunt atat de tulburi, esti nervos si pierzi controlul acestei probleme. Incearca sa lasi un pic lucrurile sa se clarifice inainte de a te apuca sa construiesti totul la loc, pentru ca acum, prins in mijlocul furtunii, risti sa strici si mai mult doar pentru ca ti-ai pierdut cumpatul.

GEMENI - Uneori, legea intervine in treburile tale in cel mai agresiv mod, cu reguli severe ce se cer respectate fara a te opune. La fel trebuie sa faci si azi, cand dai piept cu un ordin de sus ce are la baza legi care nu pot fi contestate, deci tot ce poti sa faci e sa te supui. Chiar daca, in sinea ta, nu esti deloc de acord cu ceea ce esti obligat sa faci, urmezi ordinele intocmai doar pentru ca asa trebuie.

RAC - Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare. Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi. Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar nu pe cele mai corecte cai.

LEU - Iubirea e ca un joc adolescentin care te face sa te simti bine, eliberat de orice griji si inhibitii. Un vis dulce se naste in cuplul vostru si va apropie si mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot aparea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie sa profiti de orice ocazie de a cunoaste oameni si de a socializa. Nici nu stii de unde descoperi privirea unei persoane atragatoare indreptata catre tine in cel mai neasteptat loc, totul e sa fii deschis sa incerci. Atmosfera idilica de azi este prielnica unei noi iubiri.

FECIOARA - Te incearca mania persecutiei, ai impresia ca toata lumea s-a aliat impotriva ta si nimic nu-ti iese.

Ceva lipseste, e un gol in sufletul tau care, momentan, nu poate fi inlocuit cu nimic. Ti-e dor de ceva ce iti inspira candva incredere si siguranta, dar l-ai pierdut sau ti s-a luat pe nedrept si e normal sa suferi. Nu are rost sa regreti si nici sa vezi in jur doar motivele de nefericire, pentru ca ai putea rata lucruri noi care pot compensa aceasta pierdere, dar daca-l iei pe nu in brate la nesfarsit, e greu de crezut ca poti observa si ceva bun in preajma.

BALANTA - Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi.

SCORPION - Esti debusolat pentru ca au aparut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai stii cum sa le gestionezi. Nu reusesti sa extragi concluzii prea fericite azi, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns pe loc, pentru ca nu lucrezi eficient sub presiune. Incearca sa amani marile decizii sau raspunsuri pe altadata, dupa ce va trece furtuna de acum. Impins de la spate, ai putea face o alegere gresita pe care o vei regreta mai tarziu, deci fa tot posibilul sa ai suficient timp de gandire inainte de a spune ultimul cuvant.

SAGETATOR - Ziua este incitanta si iti ofera tot felul de provocari. Esti cuprins de un elan nou, care nu te reprezinta de obicei. Ori tocmai ti s-au aprins calcaiele dupa cineva si vrei ca relatia voastra sa evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinta fantastica de a incepe un drum nou, pe care inainte nu aveai curaj sa pornesti. Energia care te copleseste scoate la iveala trasaturi pe care nici tu nu stiai ca le ai: incredere, curaj, tarie de caracter, pe care trebuie sa le pui in joc pentru a ajunge la scopul ales.

CAPRICORN - Nu poti sta sa se rezolve problema in care esti implicat, pentru ca nu pasivitatea e solutia. Ar fi nevoie de un impuls nou, de curajul de a incerca ceva ce nu ai mai facut niciodata, dar esti intr-o pasa conservatoare care nu te lasa sa experimentezi nimic daca ti se pare cat de cat riscant. Astepti ceva care sa te stimuleze, sa iti dea curaj sa mergi mai departe, dar deocamdata nimic nou nu apare. Profita de acest repaus pentru a pregati o strategie care sa te duca la succes, dar nu transforma pauza in motiv de comoditate: fa ceva in timpul acesta!

VARSATOR - Daca ai nevoie de un ajutor, ai la cine apela pentru ca nimeresti intr-un mediu cu oameni de valoare de la care ai mereu ceva interesant de invatat. Stai cu urechile palnie la ceea ce au ceilalti de transmis, pentru ca ideile lor, solutiile lor, poate chiar interventiile lor concrete, iti sunt de mare folos. Ba mai mult: tine minte lectiile pe care ti le ofera unii cu generozitate, pentru ca le vei putea transmite si tu altora mai tarziu, devenind astfel bagajul tau de cunostinte de mare pret.

PESTI - Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implicandu-te in aceasta situatie, ea are rezolvare doar daca apelezi la trasaturi precum rabdare, cumpatare si chiar pasivitate. Cu cat esti mai agitat si mai nervos, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare nu uita de solutia-cheie a acestei probleme neplacute: stai pe loc, analizeaza pe indelete, chibzuieste fara graba, si abia dupa aceea spune ce ai decis!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »