Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 15 februarie 2020

15 Feb 2020, 520 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 15 februarie 2020

Horoscop - Sambata, 15 februarie 2020

BERBEC - Porti discutii foarte serioase cu oameni cu multa experienta de viata care sunt dornici sa-ti impartaseasca din cunostintele lor. Esti ca un elev avid de cunoastere in fata unor profesori intelepti si stai cu urechile palnie la tot ce au acestia sa-ti transmita. Le recunosti valoarea, maturitatea, superioritatea, bagajul de cunostinte foarte solid si stai in preajma lor ca un discipol pe langa mentorilor sai, convins ca tot ce acumulezi va sta la baza succeselor tale viitoare.

TAUR - Discuta cu jumatatea ta cu multa toleranta si diplomatie, tine-ti sub control nervii sau furia, si adu-ti aminte ca intotdeauna exista o solutie chiar si la cele mai neplacute conflicte. Stati de vorba, va ascultati reciproc opiniile si pozitia, si vei vedea ca orice disputa se poate aplana ca prin farmec. Chiar si vechi neintelegeri sentimentale pot cunoaste acum o echilibrare, fiind o zi buna pentru impacari, reconcilieri sau reluarea unor relatii ajunse in impas. Fiecare tabara vrea asta!

GEMENI - Este o zi amuzanta pe care ti-o dedici unor activitati de timp liber, distractive, unor hobbyuri care iti fac placere. Te simti bine, ai chef de joaca, poate si datorita anturajului vesel in care nimeresti, nu te gandi la nicio problema astazi, pentru ca aceasta atitudine optimista te ajuta sa vezi ca totul are rezolvare, ca nu merita sa-ti faci griji pentru nimic si o atitudine optimista ca cea de azi te va ajuta sa gasesti de fiecare data cele mai bune solutii.

RAC - Nu privi prea mult in curtea vecina pentru ca nu ai de ce te compara cu ceilalti. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, daca vrei neaparat sa arunci o privire peste gard, fa-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celalalt. A te compara cu el nu e in beneficiul nimanui, pentru ca nu ai de unde sti ce se ascunde in spatele asa-zisei sale prosperitati sau reusite. Bazeaza-te doar pe ceea ce poti singur, pentru ca, la urma urmei, si tu arati lumii o imagine asa cum o doresti tu, care nu e neaparat si una sincera.

LEU - Ceea ce incepe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educa-ti rabdarea pentru a urma un parcurs lung si deloc simplu. Vei ajunge acolo candva, fara indoiala, pentru ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, doar ca mai sunt inca multe etape ce depind de aspecte care vor aparea abia de acum inainte. Incearca sa-ti mai domolesti pasiunea, graba, dorinta de a incheia proiectul la care iti aduci contributia, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridica incet.



FECIOARA - Daca ai fi zorit de la spate de termene limita sau alte conditii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucura-te ca nu e nimic care sa te impinga de la spate sa te misti mai iute. Ia-o incet si nu sari peste etape, pentru ca fiecare detaliu conteaza la reusita finala. Poate cineva iti cere sa nu te mai grabesti, pentru ca - stii si tu - graba strica treaba, si fie ca-ti place, fie ca nu, trebuie sa te supui modului de inaintare impus de un superior. Asculta-l, stie ce spune!

BALANTA - Esti nevoit sa iti iei ramas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai atasat si ti-e foarte greu sa spui adio. Inca te mai tii cu dintii de acel lucru, inca mai tragi de el, cu speranta ca nu vei fi nevoit sa-l abandonezi total, dar totusi e un sacrificiu obligatoriu. Nu poti trece mai departe spre scopurile tale inalte cat timp te cramponezi de un nivel care iti inspira un anume confort, dar e doar obisnuinta! Fii pregatit sa abandonezi aici balastul de care nu mai ai nevoie, pentru ca el e cel care nu te lasa sa te inalti spre un alt nivel.

SCORPION - Te macina tot felul de dubii cu privire la sensul in care evoluezi, dar preferi sa nu le faci, deocamdata, cunoscute. Mai bine ai spune clar ca nu crezi in directia spre care te indrepti, deoarece intuitia te trage de maneca. Trezeste-te si ai curajul sa te opui daca tot simti ceva ca te trage inapoi, e posibil sa nu fie, cu adevarat, calea cea mai buna pentru ceea ce ti-ai propus si, daca nu iei masuri acum, sub influenta suspiciunii care te incearca, vei pierde timp si energie inutil pentru roade mult sub asteptari.

SAGETATOR - Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.

CAPRICORN - Vestile care vin de la lume te intristeaza, poate nu pentru ca te privesc pe tine personal, ci pentru ca pui suflet in problemele altora. Devii o ureche buna de ascultat, un umar bun de plans pentru altii care trec prin situatii nefericite, si vei descoperi cat de mult bine le face prezenta ta alaturi de ei. Iti sacrifici linistea proprie doar pentru a fi alaturi de cel suparat, tocmai pentru ca stii ce mult conteaza sa existe cine alaturi care sa te asculte si sa-ti ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi tie ce iti vor multumi.

VARSATOR - Stai de vorba cu tine insuti cat se poate de sincer si descopera ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce tot duci dupa tine fara rost. Altii sunt responsabili de cele intamplate dar, printr-un concurs de imprejurari, au aruncat pe umerii tai greutatea vinei. Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru ca tu nu ai facut nimic rau, ca atare e un moment bun sa te ridici pentru drepturile tale si, mai ales, pentru adevar.

PESTI - Totul se schimba peste noapte, ceea ce ieri credeai ca e solutia cea mai buna, azi deja cere o modificare de sens, de aceea trebuie sa fii spontan si sa nu te cramponezi de un unic sens, de care ti-ai legat toate asteptarile. Uneori pot aparea surprize ca cele de acum, pe nepusa masa, cu efecte mai bune decat toate planurile facute anterior, deci numai de tine depinde cat de repede schimbi macazul, fara a te lamenta ca nu ti-a iesit prima varianta. Ai o alternativa!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »