Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 16 februarie 2020

16 Feb 2020, 126 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 16 februarie 2020

Horoscop - Duminica, 16 februarie 2020

BERBEC - Ceilalti nici nu observa ca se intampla ceva cu tine si tu poate tocmai asta ai fi dorit: sa fii luat in seama, intrebat ce e cu tine, or anturajul strain in care te afli nu da semne de prea multa compasiune. Ai prefera sa stai singur cu gandurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de liniste ai tu nevoie acum, ci exact de agitatia aceasta din jurul tau care nu te lasa sa aluneci pe panta depresiei. Accepta galagia din jur si integreaza-te in acest mediu, chiar daca nu e pe placul tau pe de-a-ntregul. Iti poate ridica moralul!

TAUR - Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru ca azi esti cam aerian si esti gata sa inchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratica pe care o abordezi cand vine vorba de afaceri, cheltuieli, plati pot avea ca efect erori neplacute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cantareste mai atent orice tranzactie financiara, oricat de marunta, numara-ti pana si restul pe care-l primesti la cumparaturi, pentru ca esti pasibil de o paguba. Nu mare, dar suficient cat sa-ti strice ziua.

GEMENI - Parca revii brusc cu picioarele pe pamant printr-o veste bomba. Uneori e mai bine sa repari o situatie asa, brusc, fara anestezie, decat s-o tot duci dupa tine fara sa ai curajul de a lua masuri radicale. Acum dai dovada si de curaj, dar si de maturitate, pentru ca numai un om cu scaun la cap s-ar fi pliat atat de bine pe aceasta schimbare rapida de directie. Arati ca stii sa te adaptezi imediat noutatii aparute din senin si nu te pierzi cu firea, ceea ce e un atu in favoarea ta.

RAC - Relatia sentimentala cunoaste o schimbare de registru, de parca ati trece amandoi la un alt nivel. Ori relatia voastra cunoaste acum o evolutie, semn ca va cunoasteti deja mai bine si v-ati maturizat unul langa altul, ori se cere o schimbare radicala de atitudine unul fata de altul. Orice se poate intampla sub imperiul schimbarii: schimbi tonul in relatia cu cel drag, schimbati amandoi modul de a va comporta, sau, cine stie, schimbi chiar partenerul.

LEU - Esti in fata unei decizii si ambele variante pe care le ai la dispozitie par la fel de profitabile. Daca ai sta si ai cantari situatia pe toate partile, cu luciditate si maturitate, ai descoperi totusi ca doar una dintre ele este mai sigura si duce la un rezultat stabil, cealalta ascunzand totusi niste puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mica suspiciune, daca o ai, trebuie sa-ti deschida ochii asupra eventualelor riscuri si sa traga un semnal de alarma, deci pune serios in balanta variantele si alege-o pe cea mai buna!

FECIOARA - Ai starea si timpul potrivit pentru a analiza un pic ce ai de facut in perioada urmatoare.

Desi rezultatul te cam sperie, inainte de a deveni nervos si a-ti sari tandara, analizeaza un pic si gravitatea acestor aspecte, nu doar numarul lor. Daca le asezi pe toate pe o lista, da, par multe, dar daca le-ai lua la bani marunti, ti-ai da seama ca sunt chestiuni minore. Multe si marunte, la urma urmei, incat ar fi de ajuns un efort suplimentar de vointa si ai sterge dintr-o data cateva puncte de pe lista ta.

BALANTA - Numai cu iubire si intelegere poti trata situatia brusca ce te ia azi prin surprindere. Altadata ai fi reactionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovada de imensa toleranta si tratezi totul cu calm. Nu te grabesti, nu te aprinzi ca o flacara, ci incerci sa privesti lucrurile cu un dram de detasare. Asculti ce-ti transmite inima, care iti spune ca nu te agiti, ca nervii strica totul, deci priveste lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lasa influentat de factorii de stres din jur, ci continua sa privesti totul zambind, fara graba.

SCORPION - Intuitia ta nu greseste, deci, daca te bazezi pe ceea ce iti transmite vocea ta interioara, faci o alegere excelenta. Exista multe motive de indoiala asupra lucrurilor de care te ocupi, dar ai norocul sa observi si ceea ce altii nu vad si deci poti intelege mai corect situatia. Simturile tale subtile, poate chiar si cu o nota paranormala, sunt atuurile tale de azi, pentru ca ele scot la iveala aspectele secrete, bine ascunse in spatele unor aparente inselatoare.

SAGETATOR - Uneori, nu stii sa profiti de sansele bune ci le lasi sa treaca pe langa tine din cauza inhibitiilor sau a neincrederii in propria persoana. Ti se ofera pe tava un moment benefic tie, dar s-ar putea sa nu pui mana pe el din cauza pesimismului. Spui nu la orice, iti gasesti numai defecte si daca iti pui singur bete in roate, cum ai vrea sa duci la capat ceea ce ai inceput. Te lasi prea repede invins de obstacole si nu ai de ce te agata ca sa scapi de aceasta stare de neputinta. Ai tendinta de a da vina numai pe tine sau… pe ghinion.

CAPRICORN - Arunca o privire inapoi, in trecut, pentru ca acolo se afla un eveniment de care esti inca foarte atasat emotional si care mai are efecte si astazi. Fie ca readuci la lumina o veche pasiune, fie ca ai ocazia de a retrai acel moment superb din nou dupa atata vreme, sufletul tau rade de fericire, de-a dreptul incantat ca ti se mai ofera odata! Poate revezi oameni dragi de demult, o fosta iubire sau un loc ce are pentru tine semnificatii speciale, generatoare de emotii minunate.

VARSATOR - Ai avea nevoie de un stimulent care sa-ti dea curaj sa pornesti intr-o directie fata de care ai o mare atractie, dar intuitia iti spune totusi sa mai astepti. Stimulentul trebuie sa fie cat se poate de puternic, pentru ca nu ajunge doar sa vrei sa atingi un anumit scop, ci sa te poti baza si pe resurse bine definite. Da, momentan exista dorinta, mai ai nevoie si de ambitia care sa te duca acolo unde doresti, vointa care momentan e un pic stirbita de temeri personale de genul "oare sunt capabil sa obtin acel lucru?".

PESTI - Iei taurul de coarne si iti exprimi deschis o parere desi toata lumea se asteapta la tine la o reactie timida sau la un accept tacit, fara a avea curajul raspunderii. De data aceasta ii uimesti pe toti cu atitudinea ta ferma, aratand ca ai ceva de spus si ca vrei ca parerea ta sa fie respectata. Profita de acest curtaj fantastic de a te exprima liber, pentru a iesi in fata sau pentru a te prezenta in fata unei comisii menite sa dea o nota pentru prestarea ta.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »