Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 18 februarie 2020

18 Feb 2020, 131 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 18 februarie 2020

Horoscop - Marti, 18 februarie 2020

BERBEC - Daca tot nu se petrece nimic iesit din comun astazi, bucura-te de aparenta liniste si ocupa-te de ceva drag sufletului tau. Ar fi perfect sa faci o vizita unei persoane care te-a invitat demult pe la ea, dar tot nu ai avut starea si timpul necesar pentru acest gest. Acum sunt intrunite toate conditiile optime pentru asa ceva, deci lasa orice activitate la o parte si suna la usa prietenului tau. Te va primi cu bratele deschise si cu inima plina de bucurie, si iti vei da seama ce bine ii face prezenta ta.

TAUR - Primesti vesti din mai multe directii, dar se bat cap in cap. Un prieten iti spune una, un frate iti spune cu totul altceva despre acelasi subiect, iar tu esti la mijloc si nu stii ce sa crezi. Mai bine te-ai informa din surse sigure, verificate, bine documentate, ca sa-ti faci o parere proprie, fara a te lasa influentat de atatea idei contradictorii vehiculate in jur. Vei primi de undeva o confirmare a uneia din aceste pareri si, daca doua persoane spun acelasi lucru, atunci te poti baza pe informatia respectiva.

GEMENI - Vrei o schimbare de decor si discuti cu ceilalti membri ai familiei despre ideile tale de renovare sau de improspatare a spatiului in care locuiti, candva, in perioada urmatoare. Cu ceva noroc, poate fi vorba chiar de mutare in casa noua, iar evenimentul va face pe toti si mai fericiti. Este nevoie de initiative curajoase in familie, ceilalti asteapta de la tine cele mai importante verdicte, pentru ca, orice ai face, tu esti liderul tuturor. Depind de alegerile tale si stau cu sufletul la gura in asteptarea hotararii tale finale, deci iti dai seama ce rol dificil joci!

RAC - Cu ceva timp in urma ai ajuns intr-un punct critic in care credeai ca singura solutie ar fi un final categoric. Nu te grabi sa-ti iei adio atat de repede de la tot ce ai construit, pentru ca sigur exista si o alta varianta, care poate restabili echilibrul firesc al situatiei. Nu abandonul este calea in situatia de fata, deci detaseaza-te un pic si analizeaza la rece, pentru ca vei descoperi o idee mult mai buna, ce poate salva totul in ultimul moment. Nu renunta, doar modifica ceva, prin partile esentiale.

LEU - Viitorul arata foarte bine, pentru ca ai o discutie cu o persoana care a trecut prin situatii similare celor care te asteapta pe tine. Sfaturile pe care ti le ofera cu draga inima, solutiile sale pe care le poti folosi ca pe o reteta sigura de succes, sunt cheia problemelor de acum. Vei vedea ce simplu e sa treci peste un moment dificil daca urmezi sfaturile celui de langa tine. Ai multe de invatat de la cei cu care intri azi in contact, dar tine minte informatiile pe care le ofera acestia.



FECIOARA - Nu te simti bine printre cei din jurul tau, incat aproape ca ai prefera singuratatea, decat asemenea anturaj. Parca atragi alaturi de tine doar oameni tristi, pesimisti, care se plang intruna de lipsuri si probleme, or tu nu esti deloc in asentimentul lor. Tu ai fi mult mai tonic si mai vesel, daca te-ar lasa ei in pace, ca atare, daca vrei o zi reusita, fa abstractie de anturajul nefast. Daca stai prea mult printre astfel de persoane, vei incepe sa gandesti ca ele, sa te lamentezi ca ele, sa vezi in jur doar partea negativa a lucrurilor.

BALANTA - Vin si momente cand trebuie sa pui punct unei actiuni care nu-si mai are rostul. Esti acum in fata unui astfel de hop, care ti se pare dificil, pentru ca stii ca dupa el nu va mai fi nimic, dar probabil e obligatoriu pentru a te elibera si a te putea apuca mai apoi de altceva. E un final de etapa, un capitol inchis, linia de finish a cursei, un punct mort dupa care nu mai exista nimic, si iti dai seama ca suna destul de transant, dar orice final e de fapt motivul de a porni mai apoi pe alt drum.

SCORPION - Inima ta plange in tacere si nu doresti sa spui nimanui ce se intampla in interiorul tau ca nu cumva sa lasi impresia unui om slab. Ar fi mai bine sa spui ce simti, sa te destainui unui prieten intim, pentru ca exista cineva special alaturi de tine care va sti sa-ti alune suferinta si sa-ti readuca speranta in suflet. Mama, o sora, o prietena buna poate avea efecte incredibile pentru psihicul tau, ca atare nu tine in tine ceea ce te doare.

SAGETATOR - Este momentul in care decizi o schimbare de proportii in viata ta, numai ca acum e doar startul. Rezultatele se vor arata mult mai tarziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie sa iei decizia la voia intamplarii, ci sa-ti iei toate masurile necesare pentru a ajunge la roade de care sa fii mandru. Lucrurile bune se cladesc mai lent, si asa simti si astazi, cand vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar esti convins ca esti pe calea cea buna.

CAPRICORN - Ceva drag tie se apropie de sfarsit deci trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te vei mai bucura de aceasta senzatie placuta multa vreme. Tot ce-i frumos se incheie, la un moment dat, vei ramane cu amintirile placute, cu trairile acumulate, dar trebuie totusi sa te detasezi si sa treci mai departe fara a te crampona de senzatii. Nimic nu-i vesnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanta, deci de maine te vei gandi la aceste placeri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar multumit ca ai avut parte de ele.

VARSATOR - Un mare noroc apare in calea ta prin intermediul unei informatii salvatoare. Nu numai ca iti rezolva ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectiva complet noua asupra viitorului unor actiuni care te preocupa. Porneste pe calea cea noua fara teama, optimist si increzator in reusita, pentru ca totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasa ce te va duce repede spre un succes de toata frumusetea.

PESTI - Esti una din zodiile care se bucura cel mai mult azi, desi, de obicei, ai o cu totul alta atitudine: mai rezervata, mai pesimista, mai rationala. Nu, de data aceasta esti cuprins de o pasiune noua, interesat de un scop care te atrage ca un magnet, convins ca ceea ce visezi sa gasesti deschide o etapa noua in viata ta. Intri intr-o etapa plina de noutati si vesti bune, dar reusita depinde enorm de energia pe care o investesti in telurile propuse. Cat timp iti mentii interesul viu, energia si entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »