Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 19 februarie 2020

19 Feb 2020, 130 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 19 februarie 2020

Horoscop - Miercuri, 19 februarie 2020

BERBEC - Nu te lasa intimidat de cei care iti spun cu ironie ca tu fugi dupa cai verzi pe pereti. Nu renunta la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat in gandurile tale secrete. Din toate acestea se cladeste realitatea ta viitoare, pentru ca sunt recompensati doar cei care au curaj sa viseze. Lasa fantezia sa zburde unde vrea, las-o sa creeze pana in cele mai mici amanunte, si apoi ai rabdare, crezand cu tarie ca esti pe drumul cel bun catre norocul cel mare!

TAUR - Nu te lua dupa orice disputa care se naste, ci asculta mai intai argumentele contra. Unii nu stiu decat sa contrazica, sa critice, sa puna bete in roate, fara a oferi solutii viabile in schimb. Cel care ti se opune azi cu atata incapatanare nu are o idee mai buna, ci asa ii place lui sa comenteze tot ce aude de la altii. Daca ar avea un sfat, ar merita ascultat, dar daca e doar un refuz si atat, fara nimic care sa-i sustina punctul de vedere, mai bine nu-i dai nicio atentie.

GEMENI - Vrei sa fii lasat sa decizi singur ce ai de facut, de aceea esti pregatit sufleteste sa dai startul unei actiuni noi in care vei investi tot ce ai mai bun in tine. Inteligenta, curaj, idei, creativitate, energie, chef de munca, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atat mai mare va fi mandria ta cu cat vei sti ca tot ce ai realizat e numai si numai contributie proprie. Preferi actiunile independente in care nimeni nu-ti spune ce trebuie sa faci, ci poti sa alegi singur ce e mai bine. Doar asa vei da randament maxim.

RAC - Relatia la care iti aduci contributia clipa de clipa evolueaza intr-un sens promitator, dar nu trebuie sa scazi vreodata ritmul! Continua sa investesti incredere, ganduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru ca totul este un proces de lunga durata in care nu ai voie sa obosesti. Fiecare noua investitie facuta in aceasta relatie contribuie la nivelul spre care te indrepti, si intr-o zi ai sa culegi si roadele acestor eforturi.

LEU - Abordezi o atitudine autoritara care nu te reprezinta, incat nici tu nu te simti bine in pielea ta astazi. Iti dai seama ca nu ar trebui sa te comporti asa, dar faci totusi un efort de vointa sperand ca asa vei impune respect asupra celor din jur. Nu va avea deloc efectul scontat, pentru ca unii pot reactiona si mai dur impotriva ta incat, pana la urma, tot tu vei iesi cel sifonat din aceasta confruntare de forte. Nu incerca sa fii asa cum nu esti!

FECIOARA - Banii trebuie pusi frumos pe caprarii pentru a achita toate darile lunii, ba au mai ramas si cateva restante.

Fii foarte cumpatat cand vine vorba de cheltuieli, administreaza-ti bugetul cu grija, deoarece ai mai multe plati de facut in scurt timp si daca dai banii intr-o singura directie, nu vei mai sti cum sa o scoti la capat. Prudenta si mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reusi sa tii totul pe un teren echilibrat, fara a genera alte crize.

BALANTA - Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva. Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!

SCORPION - Trebuie sa te ocupi de un aspect care nu-ti face nicio placere, dar de care nu poti scapa, ca atare taci si suporti situatia asa cum e. Considera-l un sacrificiu necesar pentru a-ti asigura mai apoi o evolutie fara probleme. Orice inceput poate fi mai dificil, asa cum simti si tu aceasta zi, dar va veni momentul cand vei aprecia forta ta de sacrificiu de acum si efectele acestui compromis se vor arata intr-o lumina optimista.

SAGETATOR - Alergi dupa o himera, dupa un plan imposibil, sau cel putin dupa o iluzie riscanta pentru tine. Esti sensibil, usor de impresionat si de influentat, ca atare poti pica in plasa unei persoane care, sub masca bunelor intentii, ti-ar putea crea mari neplaceri. Ai putea vedea cum visul tau cel mai important esueaza sau o ia pe o cale incorecta doar pentru ca ai lasat o tentatie negativa sa te conduca. Deschide bine ochii si vezi si punctele slabe din spatele aparentelor inselatoare!

CAPRICORN - Propunerile tale raman fara ecou, parca ai vorbi la pereti, dar totusi insista sa-ti exprimi punctul de vedere in fata tuturor, in ciuda ostilitatilor la care esti supus. Pana la urma tot vei convinge pe cineva sa te asculte si sa nu mai respinga orice idee care vine de la tine. Prin exemplu personal, poti atrage atentia asupra ideilor tale, ca atare trebuie sa ai mai multa rabdare cu ceilalti, pentru ca unii asteapta mai intai dovezi palpabile inainte de a crede.

VARSATOR - Te enerveaza rutina acestei zile, dar incearca sa te concentrezi asupra proiectelor incepute, chiar daca nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a incheia o actiune asupra careia te-ai aplecat vreme indelungata, pentru ca se presupune ca tot ce era de facut deja s-a infaptuit si acum e doar vremea ultimelor retusuri inainte de a-i pune punct. De maine vei incepe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine sa duci la capat acest capitol, in ciuda monotoniei instalate.

PESTI - Privesti cu ochii tai cum se modifica proiectul pe care l-ai ridicat din atatea ganduri bune si, pe moment, esti derutat si trist. Nu te crampona de un esec trecator, ci concentreaza-te imediat asupra unei iesiri din impas, dar fii totusi realist cand iti stabilesti noile obiective. A visa doar la lucruri intangibile nu e in avantajul tau, caci astfel vei aduna mereu doar insuccese. Revino cu picioarele pe pamant si construieste cu puterile tale!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »