Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 26 februarie 2020

26 Feb 2020, 129 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 26 februarie 2020

Horoscop - Miercuri, 26 februarie 2020

BERBEC - Te simti altfel cand iubesti, nici bolile nu mai exista, nici supararile nu se mai resimt, doar pentru ca iubirea te incarca de energie din belsug li se transmite miraculos in tot organismul. Consumi portii imense de iubire de la partenerul tau si devine forta ta vitala, si acelasi lucru ii oferi si tu lui, inapoi, inzecit. Va faceti bine unul altuia prin asemenea gesturi de afectiune deplina, deci poti sa ceri si oferi doze din ce in ce mai mari de iubire! Niciodata nu face rau supradoza si nici nu exista reactii adverse!

TAUR - Nu renunta la o activitate doar pentru ca vezi ca nu iese perfect asa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament indelungat si concentrat pana ce ajungi la un nivel care sa te satisfaca. Si daca ai invata sa patinezi sau sa canti la un instrument, tot ar fi nevoie sa exersezi si sa exersezi luni de zile. Asa si cu acel proiect in care te-ai impotmolit. Pentru ca nu evolueaza atat de repede si de bine pe cat sperai, esti tentat sa lasi totul balta si sa uiti ca ai incercat vreodata, dar daca faci asta, gresesti.

GEMENI - Azi treci la fapte, pui mana pe unelte si gasesti cea mai directa cale spre implinirea dorintelor tale. Esti multumit de felul cum evolueaza lucrurile, semn ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, de aceea te implicit trup si suflet in aceasta minunata constructie. Privesti spre finalul acestei etape cu nerabdare, cu entuziasm si cu bucurie, convins ca numai de tine depinde ca acest plan sa ajunga acolo unde ti-ai dorit.

RAC - Intalnesti azi o persoana ce va juca un rol cat se poate de concret in planurile care te preocupa. Intervine cu o mana de ajutor, nu doar cu un sfat sau o incurajare. Detine o solutie materiala la problema ta, deci asculta-l cu luare aminte. Ai multe de invatat de la el, deci fa tot posibilul sa-i castigi si sa-i mentii prietenia, pentru ca te va salva in cele mai dificile momente. Te vei bucura multa vreme de sfaturile sale de acum, deci tine-le minte si foloseste-le ori de cate ori ai nevoie.

LEU - Nu te lasa controlat de cel care ti se infiltreaza astazi in preajma, deoarece intentiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmareste el ceva, si nu e deloc in beneficiul tau. Poarta o masca pe fata si te poate induce in eroare caci te-ar putea ghida pe o pista falsa. Nu crede tot ce ti se spune azi, nici macar ordinele care ti se dau. Mai bine te indoiesti la tot ce auzi, pentru ca nu par sa fie sfaturi in avantajul tau, ci doar al celui care incearca astfel sa te manipuleze.



FECIOARA - Ai mare grija la gesturile tale, care ar putea contine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe altii, mai sensibili din fire. Poate tie iti plac provocarile de acest gen, in care sa investesti tot ce ai, dar altii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresiva si o interpreteaza gresit. Poarta-te cu manusi, pe cat posibil, cu acei oameni care stau cuminti in umbra si nu vor sa participe la propunerile tale, pentru ca nici macar stimulentele venite de la tine nu-i ajuta cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

BALANTA - Ai nevoie sa chibzuiesti mai mult asupra deciziei tale si bine faci, ca sa nu regreti mai apoi ca ar fi fost mai buna cealalta cale. Fii sigur ca primesti de sus si din interiorul tau cea mai inteleapta calauzire pentru a lua decizia optima pentru tine, dar nu te grabi! Cantareste argumentele pro si contra ale celor doua cai pe care le ai la dispozitie si spune ce ai ales doar dupa ce esti convins ca le-ai analizat atent pe toate fetele. Daca te-ai decis, bravo, mergi pe calea aleasa convins ca este perfecta pentru binele tau!

SCORPION - Nu te ingrijora mai mult decat e cazul daca dai azi piept cu o situatie neplacuta. Pastreaza-ti calmul si nu incepe sa vezi in jur doar pericole si dusmani, pentru ca acestea sunt numai in imaginatia ta. Ai putea exagera fara motiv gravitatea unei situatii doar pentru ca lasi gandirea negativa sa te domine. Nu lua decizii transante pe care nu le vei putea schimba dupa aceea, pentru ca nimic nu e atat de grav pe cat ti se pare acum, pe moment. Lasa norul de furtuna sa treaca si dupa aceea vei lua decizii.

SAGETATOR - Ai planificat demult o calatorie si i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari sperante fata de ceea ce vei gasi la destinatie, dar desi este o deplasare organizata pana in cele mai mici detalii, nu fi atat de sigur ca-ti vor iesi ca la carte. Multe surprize se pot ivi pe parcurs, deci n-ar strica sa ai un plan de rezerva in minte. Nici nu stii cum apare o situatie neprevazuta pe parcurs ce te obliga sa faci alegeri complet noi, iar spiritul tau prevazator isi va spune cuvantul.

CAPRICORN - Succesul nu intarzie sa apara atunci cand te implici cu asemenea bucurie pe chip si cu incredere deplina in rezultatele finale. Vestile bune apar de pretutindeni, incat se poate vorbi de o zi de varf indiferent de planul in care vei folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi pacat sa lasi asemenea zi sa treaca fara a face ceva interesant pe parcurs, pentru ca ar trebui sa-ti iasa toate ca unse, mult mai repede si mai usor decat in alte zile.

VARSATOR - Nu ai cum sa te simti bine intr-un anturaj in care nu se discuta decat despre boli, probleme si necazuri. Sigur, le ai si tu pe ale tale, tocmai de aceea nu e nicio placere sa te impovarezi si cu ale altora. Cei din jurul tau nu stiu sa se abtina de la povestile lor lacrimogene ci monopolizeaza discutia, ca atare ar fi bine sa-i asculti, dar fara sa pui la suflet ceea ce auzi. Nu incerca sa preiei pe umerii tai grijile lor, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva.

PESTI - Lupta pentru principiile in care crezi si pentru sansa ta de a-ti demonstra valoarea. Azi poti fi printre invingatori daca iti pui in joc toate fortele, pentru ca e totusi o competitie aici., sunt si altii la fel de bine pregatiti, la fel de ambitiosi si dornici de succes, deci sa nu crezi ca va fi simpla confruntarea. Ai toate atuurile pentru a iesi invingator din aceasta comparare de forte, experiente sau cunostinte.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »