Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 25 februarie 2020

25 Feb 2020, 121 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 25 februarie 2020

Horoscop - Marti, 25 februarie 2020

BERBEC - Fie ca e vorba de presentimente negative care te trag de maneca la timp, fie ca e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, desi te incearca frica, starea ta emotionala este si cel mai bun indrumator. Fa totul precum iti transmite sufletul, fie ca te indeamna spre ceva, fie ca te retine sa nu mai continui. Ascultandu-ti semnalele pe care intuitia, inima, subconstientul ti le transmit, vei reusi sa eviti la timp o situatie care ar fi putut avea efecte si mai profunde asupra psihicului tau. Ceva in interior iti spune stop si e bine sa tii cont de aceste avertismente!

TAUR - Se naste o dorinta noua in adancul sufletului care pune stapanire pe tine in cel mai benefic mod! Te stimuleaza, te inveseleste, te sustine sa urci si mai sus stacheta viselor tale, si vezi cum cele mai frumoase ganduri pozitive pur si simplu infloresc in mintea ta. Inima ti se umple de o stare noua, cu care nu esti obisnuit, dar care poate fi motivatia perfecta pentru a vasli din ce in ce mai repede catre implinirea unui mare vis. Ai si norocul de a atrage alaturi oameni care te incurajeaza cu modul lor tonic de a fi.

GEMENI - Lasa temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce astepti, trebuie sa ai curajul sa exprimi prin cuvinte, sa verbalizezi, sa spui sus si tare ce dorinte ai, altfel cum ai vrea sa te rasplateasca Universul? Ia-ti inima in dinti si gaseste o forma de a transmite in eter ce vise ascunse ai, deci vorbeste cu tine insuti, mediteaza, scrie intr-un jurnal, fa astfel de gesturi prin care sa dialoghezi cu ghizii tai spirituali care astfel aud limpede si ferm chiar de la tine ca vrei un anumit lucru. E primul pas pe care il faci catre materializarea lui.

RAC - Stresul a pus stapanire pe tine fara nici un rost, ca atare aceste griji care te apasa nici macar nu sunt justificate. Te temi de lucruri care nu exista, vezi in jurul tau pericole neinsemnate, si iti incarci sufletul cu emotii negative care te fac sa te comporti ciudat. Calmeaza-te inainte de a lua decizii sau de a face ceva, pentru ca aceasta stare emotionala sensibila te-ar putea determina sa faci alegeri gresite, impins de la spate de frici.

LEU - Ai ajuns la capatul unui proiect si poti culege roadele, dar nu te grabi sa tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru ca ati lucrat mai multi umar la umar pentru aceasta reusita. A venit vremea sa sarbatoriti impreuna victoria, sa va recunoasteti unii altora contributia, sa va aduceti reciproc felicitari si multumiri. Nu uita cat de important e un multumesc sau un gest de recunostinta pentru ca, hai, admite, nu ai fi ajuns aici de unul singur.



FECIOARA - Desi esti bine pregatit si iti stii lectia ca la carte, totusi emotia te copleseste cand vezi ochii si urechile tuturor concentrate asupra ta. Gandeste-te ca esti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din fata sa, de aceea trebuie sa-ti tii bine sub control nesiguranta, frica de a vorbi, fobia de a fi in centrul atentiei. Aceste slabiciuni nu au ce cauta la unul ca tine, pentru ca discursul tau e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci ii vei cuceri pe toti de la prima fraza.

BALANTA - Unii au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul si nu-i lasi sa-si exprime doleantele. Incearca sa te pui un pic in pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, si vezi ca nu e deloc de glumit. Si tu ai trecut prin astfel de situatii si ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la usa ta, cat timp tu chiar detii solutia la problema care ii macina. Ar fi un semn de egoism din partea ta sa le spui nu, cand stii prea bine ca i-ai putea ajuta fara nici un efort. Nici nu stii cand vei avea si tu nevoie de ajutorul lor candva!

SCORPION - Nu-ti plac oamenii lenesi si te tot gandesti cum sa-i implici mai mult la treaba pe cei de langa tine care nu se pot concentra la ce au de facut. Unii incearca sa se fofileze in fata sarcinilor, altii paseaza tot greul pe umerii altora, dar daca vrei sa-i atragi si pe ei, n-are rost sa le tii cine stie ce predica inutila, ci sa pui osul la treaba. Prin exemplul tau personal, vor vedea ce e de facut si nu vor putea sta la nesfarsit pe margine. Apuca-te tu de treaba, arata-le cum se face, cum e mai bine, si vei vedea ca te vor urma si ei curand.

SAGETATOR - Nimeresti intr-un mediu nu tocmai placut, in care planeaza emotii negative, tristete, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio solutie. Pentru ca nu poti face nimic ca sa alungi aceasta atmosfera nefasta, cel mai bine ar fi sa te retragi inainte de a te influenta si pe tine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternica decat dorinta ta de a-i ajuta sa depaseasca impasul, incat ei sunt cei care te vor trage dupa ei in jos, nu tu pe ei la lumina.

CAPRICORN - Priveste la cel matur de langa tine cu incredere si respect, pentru ca ajutorul sau se va dovedi a fi esential pentru problema in care esti implicat. Asculta-i indrumarile, pentru ca stie ce spune, are mai multa experienta de viata si se arata dispus sa te ghideze spre o iesire din impas. Recunoaste ca nu le stii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetua scoala a vietii la care primesti noi si noi invataturi folositoare.

VARSATOR - Ai multe detalii la dispozitie si nu stii cum sa le aranjezi ca sa aiba toate laolalta un inteles. Par complet diferite unele de altele, parca s-ar bate cap in cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grabi sa elimini niciunul. Mai ai nevoie sa acumulezi cateva informatii si vei vedea ca vor incepe sa se lege perfect. Chiar si chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat intr-un sens comun, semn ca nimic din ceea ce stii, ceea ce afli sau primesti nu e intamplator.

PESTI - Toate trec, orice suferinta se stinge, orice gol se umple, orice boala se vindeca, deci esti intr-un proces lent prin care toate lucrurile dezechilibrate revin pe fagasul normal. Totul e sa ai rabdare ca sa se restabileasca armonia fireasca in aceste situatii. Nu-ti pierde increderea sau speranta, esti pe drumul cel bun catre rezolvarea tuturor aspectelor care par sa o fi luat un pic razna in viata ta, dar daca nu-ti educi mai mult rabdarea si nu-ti canalizezi vointa spre vremuri mai bune, nu faci decat sa dai si mai tare peste cap lucrurile.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »