Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 5 martie 2020

05 Mar 2020, 120 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 5 martie 2020

Horoscop - Joi, 5 martie 2020

BERBEC - Ai nimerit printre oameni pesimisti, negativisti, conservatori, fricosi, care spun nu la tot ce le propui. Nici sa lupti de unul singur nu e bine pentru ca rezultatele nu vor aparea prea curand, dar nici nu te simti in largul tau in acest anturaj in care planeaza numai energii ostile. Poti privi la cei din jurul tau pentru ca ei pot fi sfatuitori foarte buni, care te invata lectia rabdarii si a prudentei, dar daca esti in fata unui mare test, te vor trage inapoi, pentru ca vor incepe orice propozitie cu: nu se poate.

TAUR - Ai mai multe directii interesante de explorat, dar nu te poti ocupa de toate deodata, ca atare trebuie sa discerni clar intre variantele pe care le ai la dispozitie si s-o alegi doar pe cea care simti ca va duce acolo unde speri. Culmea e ca, dupa ce te vei hotari asupra unei singure cai, va aparea cineva care va incepe sa-ti prezinte o alta varianta mult mai atractiva si mult mai interesanta si te va deruta si mai tare, pentru ca tu tocmai ai ales.

GEMENI - Esti intr-o pasa sensibila cand astfel de subiecte te pot influenta in mod negativ, dar oricat ai incerca sa abati discutiile de la aceste motive de intristare, se revine la ele iar si iar. Cauta ceva de care sa te agati, pentru a redescoperi si partea buna a lucrurilor, dar nu te poti relaxa in acest anturaj care te trage si pe tine la fund cu subiecte negative. Ai si tu probleme, asa e, dar nu le transforma in catastrofe. Sigur ai ceva de invatat din toate, fara sa aluneci pe panta depresiei din aceasta cauza.

RAC - Iubirea e la cote maxime astazi pentru tine, si ai o relatie cu totul speciala cu oameni fata de care simti o anumita afinitate sufleteasca. Prietenia conteaza enorm, dragostea e la loc de cinste, gesturile de simpatie si de tandrete nu lipsesc din peisaj, dar vei vedea ca acestea se vor amplifica si mai mult daca esti tu cel care le daruieste primul. Nu se poate sa nu ti se raspunda frumos, amabil, afectuos, daca tu esti cel care ofera aceste gesturi de afectiune, ca atare fii generos si daruieste cu inima deschisa.

LEU - Planurile pe care le discuti cu familia au toate sansele sa devina realitate, deci aduna-ti pe toti in jurul tau pentru a stabili rolul fiecaruia in acest proiect de viitor. Tu esti liderul oricarei actiuni de familie, pentru ca tu trebuie sa le spui si celor dragi ce au de facut. Ei te vor urma orbeste, convinsi ca ai dreptate, deci foloseste-ti calitatile de conducator pentru a trasa directia comuna pentru perioada urmatoare.



FECIOARA - Visezi frumos, de parca te-ai indragostit de cineva si deja speri o relatie de viitor impreuna. E posibil ca visul sa ti se implineasca, deoarece te afli intr-o zona norocoasa din punct de vedere sentimental. Daca iti place de cineva anume, daca ti se face curte si nu stii daca sa-i accepti avansurile sau nu, azi inima iti va spune mult mai clar ce e bine pentru tine. Iubeste si lasa-te iubit, pentru ca momentul este perfect pentru o poveste de iubire impartasita si implinita!

BALANTA - Apare un musafir nepoftit, dar care reuseste sa anime atmosfera foarte bine in jurul sau, semn ca era nevoie de un suflu nou in anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figura proaspata care aduna din nou grupul in jurul sau si umorul de care se foloseste este cheia succesului cand vine vorba de lucru in echipa. Intr-o astfel de atmosfera, lucrezi altfel, pentru ca veselia va lega mai bine relatiile dintre oameni si nimeni nu se mai simte constrans sa-si duca sarcinile la indeplinire, ci le face din placere.

SCORPION - Ai mare grija la decizia pe care esti gata sa o iei astazi, deoarece desi, pentru tine, ar putea avea conotatii pozitive, pentru altul poate genera o criza. Cantareste atent avantajele si dezavantajele, fara a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic si in pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor facute. Esti tentat sa apelezi la razbunari, la gesturi agresive impotriva celor pe care nu ii agreezi, din dorinta de a demonstra ca esti mai puternic.

SAGETATOR - Esti un lider innascut, ai la tine toate resursele necesare succesului, stii exact ce ai de facut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scanteia care sa aprinda acest motor pentru ca el sa te duca apoi la succesul garantat. E timpul pentru a lua o decizie prin care sa dai alt curs unor proiecte de la care ai mari asteptari, dar, din cand in cand, mai e nevoie si de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, dupa care vor incepe sa evolueze lucrurile intr-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!

CAPRICORN - Nu da atata importanta unui fleac, unei piedici minore, ci, cand vezi ca nimic nu mai merge intr-o directie, ocupa-te imediat de celalalt plan. Asta iti va abate gandul de la primele tale motive de enervare si vei vedea ca vei trece mult mai usor peste toate. Nu are rost sa te cramponezi de un hop neinsemnat si sa-l transformi in ceva catastrofal, cand totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucausa, mai superficiala, ca si cum n-ar fi!

VARSATOR - Discuti cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru ca primesti de la ei numai reactii entuziaste, asta iti amplifica si tie dorinta de a ajunge mai repede acolo unde visati cu totii. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promitatoare, tu esti capul lor, esti indrumatorul, esti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cat timp interesul tau e maxim si implicarea ta totala.

PESTI - Uneori, iti ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele sa nu mai prinda contur. Te inseli, exact asta trebuie sa faci, sa verbalizezi, sa spui clar si raspicat ce anume doresti, nu doar sa tii dorintele tale ferecate in suflet. Da-le voie sa se manifeste printr-o atitudine optimista, exprima in cuvinte ce vrei sa primesti, lasa vocea aceea interioara care vorbeste timid sa strige si in exterior ce vrei, pentru ca numai asa vei fi auzit.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »