Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 10 martie 2020

10 Mar 2020, 154 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 10 martie 2020

Horoscop - Marti, 10 martie 2020

BERBEC - Dragostea este planul cel mai sensibil al zilei. Esti cam trist, impovarat de griji, de o stare de pesimism care nu te caracterizeaza, dar comportamentul persoanei iubite nu-ti da prea multe motive de incredere. Dezamagirea planeaza peste voi, cu riscul unui esec sentimental, dar nu trebuie sa extragi concluzii pripite de aici si nici sa-ti torni cenusa in cap de la un banal hop in relatie. Partenerul nu e in toane bune si nimic nu-l multumeste, nici macar incercarile tale de a fi tandru, deci mai il lasi in apele lui.

TAUR - Acasa, totul evolueaza foarte bine pentru ca reusesti sa aduni in jurul tau si pe ceilalti membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu esti capul acestei actiuni, ceilalti doar isi vor aduce contributia cu ceea ce pot si stiu sa faca mai bine, dar ii motiveaza sustinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula si de a le canaliza energiile intr-un sens pozitiv. Stati de vorba si discutati cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parca toti asteapta de la tine o cale. Ofera-le-o pentru ca esti persoana cea mai potrivita in rolul de lider!

GEMENI - Fii foarte atent la ideea de afaceri care iti vine azi, pentru ca ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile. Ce-i drept, ti se cere un dram de curaj de a pune in practica ceea ce gandesti acum, dar daca ai nevoie de bani, nu vei sta pe ganduri. O tranzactie financiara, incheiata azi, iti poate asigura o situatie materiala superioara, dar daca tot ai adunat ceva bani, ar fi bine sa nu te gandesti deja cum sa-i cheltui. E mai degraba un moment al castigurilor bune, de parca eforturile depuse de tine pana acum au ajuns, finalmente, la roadele dorite: foarte bune!

RAC - Ai o directie clar stabilita de mers, dar ceva nu-ti convine la ea. Parca ai dori altceva sau poate cineva din jur iti propune o alta idee care ti se pare mult mai interesanta. Nu renunta la prima varianta, incearc-o sa vezi unde duce, si doar dupa ce vei da piept cu cine stie ce piedici sa te gandesti si la planul de rezerva. Nu e solutia cea mai buna sa abandonezi un drum deja inceput doar pentru ca te atrage altul, ci te poti ocupa, cumva, de amandoua, succesiv.

LEU - Erai convins ca nu se mai poate face nimic intr-un proiect care sta pe loc de la o vreme, dar ai parte de o surpriza. Apare o solutie salvatoare care da un nou sens acelui plan blocat si iti da si chef sa te apuci din nou de treaba.

Nu abandona un plan daca nu se mai misca, pentru ca acum, dupa o perioada in care s-au mai asezat unele lucruri, totul ar putea reporni in forta. Da o a doua sansa unui plan esuat mai demult, pentru ca acum ai alte resurse la indemana ce pot avea efect mai bine ca data trecuta.

FECIOARA -

BALANTA - Te cramponezi de probleme marunte si le faci sa para mai mari decat sunt. Unele nici n-ar merita luate in seama, dar te agati de ele ca si cum ar fi cele mai mari necazuri ale zilei. Posibil ca si lipsa unor colaboratori de nadejde sa contribuie la complicarea situatiei, pentru ca, daca ai fi avut pe cine te baza, nu ar fi devenit blocaje pn ceea ce ti-ai propus. Descurca-te singur cum te pricepi mai bine si nu astepta ajutor de la nimeni, pentru ca ceilalti mai mult te trag inapoi.

SCORPION - Partenerul de suflet cere mai multa implicare de la tine, sa-i demonstrezi ca esti capabil sa vii alaturi de el pentru a pune umarul la constructia unui proiect de cursa lunga. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet in cel mai matur mod, pentru a demonstra ca ati depasit deja faza indragostirii, cu fluturi in stomac, si puteti trece deja la etapa urmatoare: la constructia unui cuplu de perspectiva.

SAGETATOR - Ai avea doua cai de evolutie intr-un proiect la care iti aduci contributia, dar nu poti merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile. Amandoua au si avantaje si dezavantaje, ca atare cantareste-le cu mare atentie, fara a lasa emotia sa decida in locul ratiunii. Vei alege varianta optima pentru tine, dar nu o vei pune in aplicare decat atunci cand vei fi sigur ca detii toate mijloacele si informatiile de a transforma o idee intr-o reusita. Pana atunci studiezi, analizezi, muncesti, ca sa fii sigur ca e calea cea buna!

CAPRICORN - Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

VARSATOR - Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala. Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie. Acum recunosti ca ar fi altul mai bun decat tine mai potrivit in functia superioara, deci il vei accepta usor ca lider, pentru ca stie mai multe, are solutii profitabile si, la urma urmei, ai si tu multe de invatat de la el.

PESTI - Astepti prea mult de la lume, dar nu vezi ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a raspunde solicitarilor tale? Tu vrei sprijin financiar de la colegi care o duc si mai greu decat tine. Vrei intelegere de la un sot care se considera el la randu-i neinteles. Vrei sa fii sustinut de un grup de suport care nu stie ce sa faca in situatia de fata. Trebuie sa te descurci singur, pentru ca nu ai pe cine te baza. Dimpotriva, prietenii dispar atunci cand e mai greu.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »