Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 25 martie 2020

25 Mar 2020, 128 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 25 martie 2020

Horoscop - Miercuri, 25 martie 2020

BERBEC - Nu prea stii daca este o zi de succes sau una sub asteptari, de parca ai avea parte de ambele fete ale monedei aproape simultan. Un eveniment care ar fi trebuit sa te propulseze in fata are si conotatii neplacute, de aceea ar fi bine sa nu pornesti la un drum important cu asteptari imense, ca nu cumva deceptia de la final sa fie mai mare. Profita de sansele excelente care apar, constient in permanenta ca nimic nu ti se ofera pe gratis, ci exista si ceva ascuns in umbra. Un succes are, deci, un pret de platit, dar daca-l accepti, rezultatele vor fi excelente!

TAUR - Apuca-te de treaba, nu astepta de la altii sa faca ceea ce poti face si singur. Tu detii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai si rabdare, si ambitie, si energie, si motivatie, deci ajunge doar sa pui mana pe unelte si sa incepi sa cladesti. Nu te sperie cat de lung e drumul pana la rezultatele finale, ci esti constient ca nimic nu de ridica peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de facut, fara sa pretinzi succese imediate.

GEMENI - Investeste tot ce ai mai bun in proiectul care incepe acum si erijeaza-te fara teama in pozitia de lider, pentru ca tu esti persoana cea mai potrivita sa preia conducerea acestui plan. Ceilalti sunt totusi o sursa buna de energie, ei te stimuleaza, te imping de la spate, dar totusi cel mai bine pregatit esti tu. Tu le arati calea cea mai eficienta de a-ti canaliza acest bagaj imens de energie, altfel nu ar fi decat un consum inutil, dezorganizat, haotic, ce nu poate genera rezultate pozitive.

RAC - Te remarci printr-o atitudine severa ce te va ajuta sa-ti atingi mai bine scopurile. A fi amabil, a asculta parerile din jur cu un dram de supunere nu e in beneficiul tau, ca atare devino militantul agresiv dispus sa faca orice pentru victoria pe care ti-o doreste. Chiar daca aceasta atitudine autoritara ti-ar putea crea neplaceri si animozitati in societate, merita sa fii asa pana la capat, ca sa arati tuturor ca esti stapan pe situatie si stii ce vrei.

LEU - E foarte stimulativ sa vezi ce bine evolueaza lucrurile atunci cand pui atata suflet in ceea ce faci. Iti place activitatea de care te ocupi, dar si anturajul in care te afli, si cand toate merg excelent, e normal sa ajungi la rezultate foarte bune. Si viata sentimentala cunoaste astazi un val ascendent, de parca relatia in care esti implicat ar ajunge mai repede la o etapa superioara ce iti inspira deja mai multa incredere in viitor.



FECIOARA - Ai un mare vis in minte dar parca nu-l mai poti pastra doar pentru tine. Incepi sa-l impartasesti cu altii si vei descoperi atatia oameni care au aceleasi vise. Daca v-ati uni fortele, fiecare cu ce stie mai bine, ati putea grabi momentul mult asteptat al implinirii visului. Asculta parerile celor din jur, schimbati opinii, impartasiti fiecare din experienta proprie, pentru ca fiecare are cateva ponturi bune pe care le-ar putea folosi si altii.

BALANTA - Toata oboseala ta a fost in zadar pentru ca proiectul pentru care ai muncit atata esueaza acum. Nu trebuie sa mai insisti sa mai salvezi ceva, daca vezi ca nu merge nimic, ci sa te detasezi de toate fara a te crampona de un esec. Schimba imediat macazul spre altceva, recuperand ce se mai poate, ca sa nu consideri ca ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleasi rezultate ca cele pe care le-ai sperat initial.

SCORPION - Timpul este generos cu tine si iti ofera exact acel ragaz de care aveai nevoie. Mai doreai o prelungire, sperai sa ti se ofere o ora in plus sau o zi peste termenele limita, si iata ca minunea se produce. Numai de tine depinde cum valorifici acest ragaz pretios, pentru ca va trebui sa iti administrezi in asa fel timpul, incat sa te incadrezi perfect in ceea ce ai la dispozitie. Te vei concentra in mod optim la ce ai de facut, fara a pierde vremea.

SAGETATOR - Nu te aventurezi in afaceri fara sa chibzuiesti atent inainte, pentru ca nu ai vrea sa dai iama prin bani la primul impuls si sa regreti mai apoi ca ai fi putut face altceva mai bun cu acele sume aruncate pe fereastra. Poate ai nevoie de un sfat de la o persoana cu mai multa experienta, de aceea o discutie cu un parinte sau cu un prieten care e expert in chestiuni financiare te-ar putea lamuri ce e mai bine pentru banii tai. Gandeste-te la investitii solide, nu la capricii de moment.

CAPRICORN - Afli un lucru foarte important, dar esti constient ca nu e in avantajul tau daca incepi sa-l spui si altora. Mai bine il tii secret, doar pentru tine, deoarece altii abia asteapta sa se foloseasca de norocul tau. Uneori, este mult mai bine sa taci pana cand evenimentele au ajuns la un nivel sigur, ca abia dupa aceea sa te lauzi tuturor cu realizarile tale. E greu sa tii in tine asemenea veste, dar ai patit-o si in trecut sa bati toba si sa pierzi sansa din cauza laudei de sine!

VARSATOR - Familia este foarte importanta pentru tine si o incluzi si pe ea, foarte serios, in marile tale planuri de viitor. Unele din dorintele tale cele mai intense se indreapta spre confortul familial - de exemplu sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa - sau poate spre marirea familiei in curand, pentru ca e foarte posibil sa devii parinte (din nou, eventual). Ai sperante si ambitii mari, nu doar pentru propria persoana, ci armonia familiei este acum in centrul atentiei.

PESTI - Esti pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase. Simte-te protejat, pentru ca te afli sub o aripa ocrotitoare, iar siguranta e cel mai important aspect. Lasa fricile, stresul, grijile in urma, inchide usa dupa tine si porneste spre ceva nou cu optimism. Esti pe teren stabil, solid, consistent, nici urma de fragilitate in tot ce te asteapta, ca atare si atitudinea ta trebuie sa fie ferma, convins ca totul se va aranja exact asa cum vrei.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »