Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 26 martie 2020

26 Mar 2020, 133 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 26 martie 2020

Horoscop - Joi, 26 martie 2020

BERBEC - Participi la un eveniment emotionant, care scoate la iveala latura ta sensibila. Te intalnesti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care iti era dor, cu un grup de persoane adunat in jurul unui moment cu tenta emotionala extrem de intensa, care te va afecta si pe tine. Desi vrei sa bravezi si sa nu recunosti ca ai si tu inima, de data aceasta esti coplesit de sentimente si trairi si participi trup si suflet la tot ce se intampla.

TAUR - Te simti blocat intr-un punct mort si nimic nu se mai misca, dar norocul tau e ca dai exact peste persoanele ce pot face din nou caruta impotmolita sa mearga. Apeleaza la ei cu incredere, chiar daca e un ajutor amical sau un serviciu platit unor specialisti, pentru ca ai nevoie de aceasta interventie. Singur nu poti trece peste acest hop, ci bati pasul pe loc la nesfarsit, dar daca bati la usa potrivita, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ti inima in dinti si cere ajutor!

GEMENI - Inima ta bate mai tare pentru ca azi ti se ofera pe tava sentimente sincere, sanse de a te indragosti din nou, cuvinte dulci si declaratii de dragoste... Cum sa nu te simti in al noualea cer cu astfel de momente in meniu? Profiti din plin de clipele de intimitate petrecute alaturi de persoana care te atrage si daca amandoi sunteti pregatiti pentru o idila, din intalnirea voastra se poate naste o poveste de dragoste de toata frumusetea. Emotiile sunt la cote maxime pentru ca treci prin momente care te impresioneaza profund, pana la lacrimi!

RAC - Talentul tau de judecator este recunoscut in acele situatii cu mai multe directii de interpretare, ca atare azi vei interveni in mod salvator in problema altei persoane. Datorita tie, datorita judecatii tale juste si la obiect, detasat de orice influente din afara, se face lumina in viata celuilalt, care te va privi ca pe eroul zilei. Ai toate sansele sa castigi prietenia, admiratia si recunostinta acestui om, pentru ca ai jucat un rol important in depasirea unei situatii capitale pentru el. Datorita tie, acest om zambeste din nou!

LEU - Pornesti pe un drum care iti va aduce nenumarate sanse de succes, dar e bine sa dai startul acestui nou capitol din viata ta pe un teren complet nou, purificat, curatat de amintiri si regrete. Gandeste-te la un ogor complet nou pe cere poti incepe sa insamantezi viitoarea recolta, deci conteaza enorm ca pamantul sa fie eliberat de buruieni si daunatori, orice i-ar putea incetini dezvoltarea. Curata deci locul: inima, mintea, spatiul!

FECIOARA - Adu-ti aminte si de cei care crezi ca ar avea azi nevoie de compania ta pentru ca tu le faci bine.

Gasesti cuvantul potrivit, ai darul adecvat, gasesti usor gestul cel mai compatibili cu dorintele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru ca vei reusi sa alungi tristetea din ochii cuiva drag. Daca ai un prieten cu probleme sau o ruda in varsta sau care se simte singura, treci pe la ei sau da-le un telefon, aratand ca-ti pasa de soarta lui.

BALANTA - Esti constient ca dorintele pe care ti le-ai pus deja depind numai de eforturile tale, ca atare nu numai ca-ti doresti ceva anume, dar pui deja si umarul la aceasta viitoare constructie. Pui inca o caramida la temelie, un gand, o idee, ceva care sa stea la baza reusitei tale de acum incolo si esti foarte entuziasmat de ceea ce te asteapta. Parca nici nu mai poti astepta cateva zile pana cand vei putea continua edificiul promitator.

SCORPION - Nu lasa amintirile neplacute sau resentimentele sa te copleseasca. Iarta, uita, inchide acele capitole dureroase si deschide-te spre altceva. Ce a fost a fost, trebuie sa mergi mai departe cu inima noua si cu energie pozitiva. Purifica-te asa cum stii tu si lasa trecutul in urma. Te asteapta evenimente speciale si nu le poti primi in viata ta daca tu ai inima si mintea impovarate de amintiri triste. Curata locul, pentru ca acolo vor veni numai evenimente minunate!

SAGETATOR - Daca ai fost plecat o vreme din locul tau obisnuit, acum e vremea sa te intorci acasa. E ca si cum s-ar termina concediul sau o vizita intr-o alta locatie decat cea normala, dar ca la orice final de perioada in care te detasezi de toate, revenirea la viata cotidiana e un pic deceptionanta. O vreme ramai cu sufletul atasat de locul de care tocmai te-ai despartit si traiesti din amintiri, dar totusi trebuie sa revii cu picioarele pe pamant cat mai repede. Nici un miracol nu tine vesnic.

CAPRICORN - Te apropii incet de finalul unei activitati care te-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic si mental, dar rezultatele bune se prefigureaza la orizont si esti foarte multumit de tine insuti. Ti se citeste pe chip satisfactia, mandria ca ai ajuns aici prin forte proprii, dar mai bine stai un pic sa savurezi reusita inainte de a te apuca de altceva. E mai bine sa te opresti din avant, sa te bucuri de nivelul pe care l-ai atins, si, pornind de la reusitele deja acumulate, sa stabilesti noile teluri.

VARSATOR - Ai sa vezi ca se rearanjeaza totul in viata ta daca ocolesti negatiile in tot ce ai de spus si cladesti noi planuri intr-o nota pozitiva. Priveste spre viitor ca la o scoala a vietii la care urmeaza sa afli o multime de pilde importante, vei primi raspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit pana in acest moment, tocmai de aceea trebuie sa iei startul cu mintea limpede, cu inima incarcata de tot ce e mai frumos si cu dorinta imensa de a deveni mai bun.

PESTI - Lasa-ti mintea sa zboare incotro vrea, pentru ca din aceasta totala libertate se nasc idei stralucite. Pe de alta parte, trebuie sa deschizi un pic fereastra gandurilor tale si sa lasi sa intre putin aer curat, pentru ca e posibil sa fi acumulat in ultima vreme resentimente, regrete, ganduri negative care acum te fac mai confuz si mai ostil. Lasa lucrurile care nu-ti plac sau nu-ti mai trebuie sa iasa din mintea ta, detaseaza-te de ceea ce nu-ti face bine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »