Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 31 martie 2020

31 Mar 2020, 131 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 31 martie 2020

Horoscop - Marti, 31 martie 2020

BERBEC - Pune mana pe unelte si apuca-te de proiectul la care te tot gandesti de ceva vreme, dar tot amanai momentul sa-i dai startul. Acum e acea zi de succes in care vei sti sa-ti valorifici perfect toate cunostintele acumulate si toate planurile facute. Depaseste faza teoretica a marilor tale planuri, pentru ca acum ar fi momentul optim sa pui deja in practica tot ce ai scris pe hartie sau ai creat in detaliu in minte. Mai mult, ai putea avea alaturi o persoana de incredere pe care te poti bizui, completandu-va perfect unul pe altul pe toate planurile.

TAUR - Unii tac si nu stii ce gandesc, in timp ce altii dau replici dure si critica tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai prefera ca lumea sa-si exprime punctul de vedere cu mai multa energie, decat sa taca si sa gandeasca cine stie ce, dar nici tonul agresiv nu ti-e pe plac. Esti si tu confuz, pentru ca nu stii ce decizie sa iei privind la reactiile celor care iti tin companie. Nici una nu seamana cu cealalta, iar tu esti la mijloc si incerci sa-i multumesti si pe unii, si pe altii. Nu prea reusesti.

GEMENI - A venit un moment in care trebuie sa pui fata in fata doua lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri ca nu poti duce mai departe decat pe unul dintre ele. Recunoaste ca, daca ai incerca sa te ocupi de amandoua in acelasi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua si nu ai face decat sa te obosesti peste masura. Poate nu e o renuntare, ci doar o amanare a unuia din aceste proiecte, cu gandul de a te apuca de el altadata. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine in momentul de fata.

RAC - Ti se pare incorect ca cineva sa isi ofere serviciile insotite de o multime de conditii. Ceea ce are el de oferit ti se cuvine cumva, de aceea te deranjeaza faptul ca vine cu o lista intreaga de pretentii la tine. Mai bine incerci sa te descurci singur, pentru ca a apela la ajutorul cuiva stiind ca vine o zi cand el iti va cere dublu ceea ce ti-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai buna idee. Judeca atent daca merita sa accepti aceste conditii puse de celalalt doar pentru a obtine ceva ce oricum vei primi intr-o zi.

LEU - Uneori chiar si piedicile au rostul lor, acela de a te ajuta sa privesti cu alti ochi in jur, sa descoperi ca mai ai ceva de invatat, sa cauti repede alte variante de a trece dincolo de poarta. Daca vezi ca planul de fata s-a impotmolit, nu te opri, schimba repede directia, pentru ca sigur ai alte posibilitati la dispozitie. Un as in maneca, un plan B, o portita secreta de iesire, ca atare numai de tine depinde sa iesi repede din starea de deruta si sa incepi altceva.



FECIOARA - Esti uimit cat de bine te intelegi cu o persoana cu care ai sansa sa petreci azi mai multe ore. Dialogul merge atat de usor, de parca ati fi pe aceeasi lungime de unda. E clar ca intre voi exista o legatura telepatica, pentru ca nici nu e nevoie sa-i spui celuilalt ceva, ca el deja ti-a si oferit raspunsul. Daca faci azi o cunostinta noua, ai un sentiment de deja vu atunci cand apare in calea ta, de parca simti ca acest om nu a aparut intamplator. Il privesti cu interes, cu bucurie si cu dorinta de a-l cunoaste mai bine.

BALANTA - Esti in fata unui eveniment care te entuziasmeaza la maximum, pe de o parte, dar te si emotioneaza, pe de alta parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te tine departe, pentru ca ai dori, dar parca n-ai dori sa se intample. Lasa-te dus de val, nu te mai gandi atat la ce va urma. Trac e firesc sa ai ca in fata oricarui nou inceput, dar daca faci primul pas cu entuziasm si incredere in ce va urma, nimic nu are ce sa te abata de la telul propus.

SCORPION - Esti eroul salvator al unei persoane care se simte blocata intr-un punct sensibil al vietii sale, dar aparitia ta e ca o portie de energie pentru inima lui extenuata. Tu ai darul de a-l alina, de a-l linisti, de a-l face sa vada si dincolo de agitatia in care se simte prins, oferindu-i un motiv de relaxare. Poate doar ii tii companie si il asculti cu inima deschisa, poate ii dai un sfat care are rolul de a-i alunga frica si nesiguranta, deci apropie-te azi de oamenii care au nevoie de un prieten aproape.

SAGETATOR - Ai reusit sa te debarasezi de o mentalitate care nu-ti face bine, de griji si temeri, de nesiguranta si stres, si descoperi dintr-o data ca, scotand aceste aspecte din minte si din vocabular, viata e de-a dreptul luminoasa si frumoasa! E exact atitudinea potrivita pentru a te simti din nou liber sa faci ce vrei, ca atare cauta o cale, poate chiar cu conotatii spirituale, care sa declanseze aceasta schimbare de optica. Mediteaza, retrage-te in forul tau interior si roaga-te, punandu-te pe tine insuti in centrul luminii!

CAPRICORN - Ai putea trata orice atac mai mult in gluma, deci ignora tonul ridicat al unora. Ii vei dezarma mult mai repede cu un zambet pe chip si cu o poanta pe buze, pentru ca nu vor sti daca e ironie, daca vorbesti serios, daca e cinism. Aceasta atitudine de aparenta indiferenta, de incredere super-optimista ca nimic nu te poate afecta, e perfecta pentru a depasi orice situatie tensionata. Daca ai lua-o in serios, ai incepe sa vezi peste tot doar probleme, dusmani si obstacole, or asa razi si treci mai departe ca si cum nici n-ar fi.

VARSATOR - Parca ai renascut, parca esti alt om, parca nimic nu te mai poate tine pe loc, pentru ca toate merg ca pe roate. Pastreaza acest tonus entuziast si optimist cat mai mult timp posibil, pentru ca te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale. Ti se cere o atitudine complet noua, ca atare nu ezita sa pui punct si s-o iei de la capat, dar startul cel nou sa fie intr-o cu totul alta directie decat mergeai inainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.

PESTI - Primesti suficiente semnale de alarma ca directia nu e tocmai cea mai buna, dar continui sa investesti in ea sperante imense. Ti se ofera o solutie de compromis, care nu-ti convine, pentru ca nu seamana deloc cu visele frumoase pe care ti le-ai facut, dar vei vedea ca va avea efecte mult mai bune decat calea pe care insisti sa ramai. Recunoaste ca esti indus in eroare, ca mergi pe o pista falsa, si deschide repede ochii! Ca-ti place sau nu, trebuie sa iei o decizie realista!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »