Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 30 martie 2020

30 Mar 2020, 129 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 30 martie 2020

Horoscop - Luni, 30 martie 2020

BERBEC - Nu te lua doar dupa ce vezi usor in jurul tau, adevaratele lucruri bune sunt cele la care ajungi mai greu, care cer o anumita sondare, cercetare, cautare in profunzime. Ia-ti o pauza in iuresul vietii si stai de vorba cu sinele tau, cu cel pe care il ascunzi in inima, cel pe care nu-l stie nimeni decat tu, pentru ca acea parte din tine are acum nevoie de atentie, de concentrare, de energie. Si tu poti primi de acolo, din interior, niste sfaturi excelente, dar si tu poti linisti acest ungher al fiintei tale cu o raza de lumina si de pace.

TAUR - Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu tine, pentru ca nu ai alaturi de tine oameni care gandesc la fel. Unii il iau pe nu in brate, altii critica tot ce aud, dar tu continua sa crezi in directia ta si gandeste pozitiv pana la capat. Nu te lasa invins de negatii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai incing, ci conteaza sa-ti pastrezi tonusul pozitiv si sa nu tii cont de nimeni.

GEMENI - Atmosfera din familie este extrem de vie, de animata, poate datorita unor planuri noi pe care fiecare il alimenteaza in felul sau. Cineva trebuie sa preia conducerea acestor planuri, si tu esti persoana cea mai potrivita pentru acest rol, deci asuma-ti cu bucurie responsabilitatea de a-i indruma pe toti ai casei intr-o directie avantajoasa pentru toata lumea. Se petrece ceva special intre peretii casei tale, telefoanele zbarnaie toata ziua, musafirii nu se mai opresc, deci poate fi o zi extrem de plina in evenimente de familie.

RAC - Incearca sa nu-i judeci pe cei care ti se opun azi cu agresivitate, pentru ca, pe undeva, s-ar putea ca ei sa aiba dreptate. Ranit in orgoliu propriu, ai fi tentat sa-i privesti ca pe niste dusmani care iti vor raul, dar nu e deloc asa. Criticile care iti sunt azi adresate, desi tu spui ca nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la baza. Chiar daca azi le respingi cu vehementa, suparat pe tonul agresiv, va veni o zi cand iti vei aminti ce ti se reproseaza acum.

LEU - Ai asteptat tu ceva vreme ca sa ajungi aici, incat nici nu mai credeai ca se va mai intampla vreodata, dar iata ca toata asteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atata timp! Ai dat dovada de o rabdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru ca lucrurile au evoluat extrem de lent si de anevoios, dar nu ai abandonat totusi. Acum meriti felicitari pentru perseverenta ta, pentru capacitatea de a cladi totul pas cu pas cu atat staruinta, pentru ca rezultatele suna mai mult decat promitator.

FECIOARA - Adu-ti aminte de vremea cand erai copil si comporta-te ca atunci.

Elibereaza-te de griji, de frici, de stresul varstei actuale. Simte-te bine, liber sa faci ce vrei, redescopera copilul din tine. Iti dedici timpul lucrurilor frumoase, jucause si simple ale vietii alaturi de cei mici care sunt incantati de atentia pe care le-o acorzi. In fond, in adancul sufletului, ai ramas si tu ca si ei, un copil dornic de distractie si joaca, deci lasa la o parte problemele specifice adultilor.

BALANTA - Totul va merge ca pe roate altadata, dar nu azi si nu in aceste conditii, ca atare vezi ce ai scapat din vedere, de ce nu merg lucrurile asa cum ai dorit, pentru ca sigur ai uitat sa rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar daca pe moment de demoralizeaza, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva sa te apuci de altceva. Asteapta, mai cauta si alte variante, pentru ca cea pe care te-ai fixat nu e nici singura si nici cea mai buna cale de a ajunge acolo unde visezi.

SCORPION - Ritmul foarte dinamic in care inaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapa si mai palpitanta. De altfel, succesul de acum te motiveaza, te stimuleaza sa te dedici si mai serios acelui proiect ce evolueaza atat de bine. Te bazezi pe principul bate fierul cat e cald, si bine faci, pentru ca atat timp cat iti mentii acest tonus ridicat si interesul viu pentru ceea ce vei obtine la final, vei face pasi foarte mari inainte. Ai numai motive de satisfactie cand vezi cat de bine si repede ai mai incheiat o etapa si deja ai trecut la urmatoarea.

SAGETATOR - Esti constient ca nu e usor de dus la capat ceea ce vrei sa incepi, dar merita eforturile. Apuca-te serios de treaba, oricat ar dura si oricat de greu ar fi, pentru ca la capat te asteapta numai rezultate excelente. E o idee brusca ce-ti vine dintr-o inspiratie geniala si te bazezi pe principiul bate fierul cat e cald si incepi sa construiesti ceea ce se naste acum in mintea ta. Cere ajutor la nevoie, asculta sfaturile practice care vin de la altii.

CAPRICORN - Cantareste cu sinceritate resursele de care dispui in fata unei noi provocari ce ti se deschide inainte. Fii corect in aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poti face, ca sa nu trezesti mai tarziu in fata unui impas. Primul pas pentru a porni in aceasta noua directie ar fi sa arunci o privire foarte clara asupra pasilor parcursi anterior si sa iti dai seama ce stii, ce poti, ce ai. Nu e in avantajul tau nici sa te crezi mai puternic decat esti, dar nici invers, sa-ti gasesti doar slabiciuni si defecte.

VARSATOR - Fii mai superficial, mai lejer in aprecieri, si ignora acele maruntisuri care, daca te opresti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare data cand dai piept cu un hop ca va trece, ca nu-i nimic, ca e o bagatela, si aceasta atitudine pozitiva se va dovedi a fi salvatoare. Cu cat stai si analizezi orice detaliu, cu atat consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Esti pe drumul cel bun spre reusita finala, dar nu-ti pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe tine: merge excelent!

PESTI - Vorbeste raspicat, argumenteaza-ti opiniile si nu te lasa influentat de ceilalti care cred ca numai ei au dreptate. Tu stii foarte bine ce spui si pe ce te bazezi, pentru ca ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfaza. Unii chiar tin cont de ceea ce le transmiti, ca atare exprima-te cu atentie, oferind toate detaliile ca sa fii corect inteles. Nu ti-ar placea ca cineva sa faca ceva pornind de la datele transmise de tine si sa descoperi ca nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos si in detalii, daca tot ii oferi atatea sfaturi bune.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »