Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 18 aprilie 2020

18 Apr 2020, 132 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 18 aprilie 2020

Horoscop - Sambata, 18 aprilie 2020

BERBEC - Rutina zilei iti consuma toata energia incat nu mai apuci sa te ocupi de nimic altceva decat de chestiuni administrative prin casa si de restantele care isi asteapta randul. Daca ti-ai planificat ceva mai interesant pentru astazi, va trebui sa amani pe altadata, pentru ca acum trebuie sa aduci la zi maruntisurile pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Dupa ce scapi de ele, te poti gandi si la alte lucruri, dar, pentru o fire activa ca tine, e frustrant sa bata pasul pe loc cu astfel de fleacuri.

TAUR - Cine te are pe tine azi aproape, are numai de castigat, pentru ca sfaturile primite de la tine se vor dovedi a fi salvatoare. Impartasesti cu drag ceea ce stii fara a astepta nimic in schimb, pentru ca aceasta este forma in care intorci si tu celor din jur ceva din serviciile pe care ti le-au oferit acestia cu alte ocazii. Esti un consilier intelept care ofera cele mai inteligente solutii chiar si la cele mai complicate probleme, pentru ca privesti lucrurile logic si impartial.

GEMENI - Graba si impulsivitatea pot avea urmari dintre cele mai neplacute, ca atare trebuie sa-ti tii sub control tendintele exagerate din orice domeniu. Fie ca esti cam agresiv cu familia, fie ca te aprinzi repede in discutiile in contradictoriu. Daca nu te opresti la timp, in limitele normale, tu vei fi cel care va avea cel mai mult de suferit de pe urma propriilor tale gafe. Esti tentat sa faci un gest incorect, avand impresia ca ti se cuvine, dar dupa ce furia momentului va trece, vei regreta amarnic nervii de acum.

RAC - Trece prin calea ta o sansa excelenta, dar nu te prinde in cea mai buna pasa si risti sa-i dai cu piciorul. Te indoiesti ca ar iesi ceva bun de aici si, tot cautand nod in papura, vei lasa norocul sa treaca pe langa tine fara a profita de el. Lasa nesiguranta deoparte si pune imediat mana pe ocaziile bune care se ivesc, pentru ca norocul nu te asteapta. Uneori, e nevoie de reactii foarte prompte pentru a beneficia de auspiciile bune ale unei situatii, pentru ca nu ti se ofera de doua ori. Maine ar putea fi deja prea tarziu!

LEU - Ca sa poti depasi starea de timiditate crescuta, ai avea nevoie de o garantie, de ceva cert pe care sa te poti baza. Atat timp cat nimeni nu ti-o ofera, parca ai calca pe coji de oua, permanent speriat de ce s-ar putea intampla. Lupta cu aceste emotii negative, pentru ca si ele pot fi sursa unor evenimente neplacute, deoarece atunci cind abordezi o actiune sigur pe tine si fara nicio frica, nimic nu te mai poate intimida. Informatia menita sa-ti alunge teama poate aparea!

FECIOARA - Deciziile bune sunt o combinatie intre ceeea ce iti transmite inima si ceea ce te sfatuieste mintea.

Daca ai gasi o varianta care sa uneasca ambele laturi, ai avea numai de castigat. Nimic in exces nu e bun, iar o fire echilibrata ca tine nu va turna nici prea multa emotie, nici prea multa logica in reteta acestui moment. Alegerea facuta se va dovedi a fi cea mai buna care raspunde si la nevoile tale sufletesti, si la cele mentale, aducand la un numitor comun dorinta si datoria.

BALANTA - Nu te astepta ca lucrurile sa mearga atat de usor, fara sa le impingi tu cumva de la spate, ca atare accepta faptul ca e nevoie sa pui serios umarul la treaba. Ai putea primi suficiente oferte sa fii ajutat, sustinut, completat, si chiar daca orgoliul iti spune sa nu primesti ajutor de la altii, ar fi bine sa-l accepti. Chiar daca nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci accepta sfaturi, idei, chiar si indrumare de la cei care vor sa ti se alature.

SCORPION - Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.

SAGETATOR - Nu pune la suflet vestile care ajung azi la urechile tale, ci incearca sa privesti totul cu o atitudine rece, logica, in care pui accent doar pe ceea ce transmite ratiunea. A trata o situatie doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai buna solutie pentru tine, despre care toata lumea stie cat de lucid poti ramane chiar si in cele mai sensibile momente. Reusesti sa privesti totul obiectiv, matur, sobru, si sa iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate.

CAPRICORN - Increderea sta la baza oricarei actiuni in care te implici astazi. Chiar daca nu esti tu initiatorul ei, te alaturi cuiva care deja e direct implicat deoarece te-a convins ca directia in care merge este solida si profitabila. Mergeti mai departe umar la umar, investind in mod echitabil resursele pe care le detine fiecare. Tu stii ceva, celalalt stie altceva, si puneti la un loc aceasta investitie pentru rezultate de care veti beneficia deopotriva la final.

VARSATOR - Aveai nevoie de ceva care sa te scoata din rutina sau liniste, pentru ca prea nu se mai intampla nimic nou in preajma ta. O intalnire cu familia, o activitate care aduna un grup alaturi de tine s-ar potrivi de minune cu atmosfera vesela care se incinge, si participi cu placere. Chiar daca nu mai esti tu centrul acestei agitatii, preferand sa ramai in banca ta, e o bucurie pentru tine sa-i observi pe ceilalti cum se desfasoara. De regula esti mult mai volubil, dar azi taci foarte mult, fara sa strici insa energia tonica din preajma.

PESTI - Esti pe drumul cel mai minunat de formare a omului care poti sa devii. Viata ta e o continua slefuire a unui cristal care esti chiar tu, dar niciodata nu trebuie sa te multumesti cu cat ai facut deja. Poti deveni si mai mult, procesul de perfectionare la care te supui sau esti supus trebuie sa continue, si sa descoperi la tine insusi alte si alte fatete, ca ale unui briliant care, prin prelucrare continua de calitate isi arata minunatele straluciri si sclipiri.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »