Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 20 aprilie 2020

20 Apr 2020, 146 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 20 aprilie 2020

Horoscop - Luni, 20 aprilie 2020

BERBEC - Ai grija la decizia pe care esti gata s-o iei pentru ca, desi pe tine poate te avantajeaza, pe altul il trimite intr-o zona cam sumbra. Asa e viata, trebuie sa spui, cand unul castiga, altul pierde, dar nici sa-l sacrifici total pe cel de langa tine pentru fericirea ta nu e bine. Cauta o solutie de mijloc, prin care si unul si altul sa iasa multumit din aceasta impartire. E normal sa alegi ceva in beneficiul personal, dar pune-te, macar o clipa, si in pielea celui care te priveste de pe margine.

TAUR - Esti un prieten de nadejde care sare imediat in ajutor daca este solicitat. Cineva are nevoie de tine si nu stie cum sa te abordeze, dar tu simti ca nu stie ce e de facut intr-o anumita situatie si incerci, prin exemplu personal, sa-i oferi o solutie. Nu ajunge doar sa-i spui teoretic ce e de facut, ci pui si umarul la rezolvarea acelei probleme, convins ca va intelege mai bine cum sta problema daca ii arati concret cum se rezolva. Esti si un bun prieten, dar si un bun profesor in fata cuiva care chiar are multe de invatat de la tine.

GEMENI - Trebuie sa te incarci cu o doza mare de gandire pozitiva sigur ca oricare din acesti factori perturbatori de care esti constient va fi dat usor la o parte. Daca numai asta vezi in jur, e normal sa dai piept numai cu hopuri, dar daca faci complet abstractie de eventualele puncte sensibile, vei vedea ca lucrurile vor evolua foarte repede spre ceea ce iti doresti. Numai daca te copleseste negativismul, senzatia de neputinta, frica de a incerca si influentele nefaste din afara vei da gres, dar daca iti spui in permanenta e OK, esti cu un pas mai aproape de succes! Deci ce trebui sa spui? Da, pot, totul merge bine!

RAC - Nu mai privi inapoi, nu te mai raporta la vechile cunostinte, la vechile relatii, la vechile povesti traite inainte, pentru ca trecutul e bine sa ramana acolo, la locul lui. Acum ti se ofera cu totul altceva ce merita valorificat, folosit, pus la treaba in beneficiul tau. Este o sansa noua in fata ta, dar daca tot o compari cu cei mai trait si inainte, nu prea ii vei descoperi atuurile. Niciodata un lucru nu seamana cu altul, ceea ce ti se ofera acum, complet nou, e unic, deci nu are rost sa te tot gandesti daca nu cumva se repeta cine stie ce situatie de altadata. Nici vorba: tu esti altul acum, situatia e alta acum, deci bucura-te de noutate!

LEU - Cei care vin la tine artagosi, cu jalba-n protap cu cine stie ce reclamatii, pregatiti sa atace dur, nu vor putea sa-si tina discursul agresiv in fata unuia ca tine, pentru ca tu ii primesti cu atata caldura, atata solicitudine si atata dorinta de impacare incat vor tacea malc! Continua sa-i tratezi pe toti cu aceeasi deschidere si bucurie, de parca ti-ar fi cei mai buni prieteni (chiar daca nu sunt) si vei vedea ca si gheata se topeste, si tonul se incalzeste si blocajele de comunicare dispar!

FECIOARA - Esti un pic indus in eroare de o situatie ce pare mult mai frumoasa decat este in realitate si, daca nu te trezesti la timp, ai putea consuma inutil timp pretios.

Deschide bine ochii si trezeste-te inainte de a fi dus prea departe aceasta iluzie, ca nu cumva sa se umfle ca un balon pana la maximum! Apar suficiente semnale de alarma pe parcurs care iti atrag atentia sa te opresti din vaslit pentru ca te indrepti intr-o directie iluzorie, ambalata intr-o stralucire de aur fals. Daca ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipita, deci cauta sa te folosesti de tot ce-ai cladit pana aici.

BALANTA - Ai mare grija cum te comporti cu o persoana care nu se afla deloc in apele sale. E cam trist, pesimist, ranit, si daca mai vii si tu odata in plus cu vesti proaste sau critici la adresa sa, il vei impinge pe buza prapastiei care-l trimite spre depresie. Poarta-te cu manusi, pune-te un pic in pielea sa si gandeste-te cum te-ai simti tu sa te bata toti la cap numai cu probleme cand le ai si tu pe ale tale cat casa! Ziua e riscanta pentru cei panditi de angoase si temeri, pentru ca totul poate deveni parea mai apasator si mai urat.

SCORPION - Felul mai sever in care vorbesti celor din jur ii poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridica la nivelul tau intelectual. Te simti bine in aceasta postura, dar nu prea ai satisfactii daca o faci pe desteptul in fata celor mediocri. Daca vrei sa-ti masori istetimea cu adevarat, fa-o cu cei de acelasi rang, ca sa-ti dai seama cate stii. Ceilalti oricum nu stiu mai nimic din ceea ce povestesti tu si oricum vei straluci, chiar si prin lucruri marunte.

SAGETATOR - Daca tot nu ai starea necesara pentru a te ocupa de planurile de care erai interesat pana mai ieri, ia-ti si tu o pauza doar sa stai pe loc. Da, chiar sa lenevesti acasa, fara sa faci nimic special, pentru ca ai si tu nevoie de asa ceva. Tocmai pentru ca reusesti sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le doresti. Nu te enerva ca trebuie sa bati pasul pe loc, pentru ca un astfel de ragaz nu e deloc in defavoarea ta. Fara altceva care sa te irite, parca intelegi altfel lucrurile si gasesti mai usor portite de iesire din impas.

CAPRICORN - Ai mare grija la promisiunile altora, pentru ca esti tentat sa te bazezi pe ei si, mai tarziu, sa descoperi ca au fost vorbe in vant! Mai degraba nu le iei in seama sau astepti sa se tina de cuvant si abia dupa aceea sa extragi concluzii, pentru ca cineva se poate baga in treburile tale si, in loc de ajutor, sa vezi ca a declansat un dezastru. Nu te increde in cel care se bate cu pumnul in piept cu cate pot face pentru tine, pentru ca nu e nimic adevarat in aceste angajamente. Spune si el asa, sa se dea mare, dar cand vei avea nevoie de el cu adevarat, va da bir cu fugitii.

VARSATOR - Nervii par sa explodeze inutil, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

PESTI - Faci echipa buna cu cel drag, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »