Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 21 aprilie 2020

21 Apr 2020, 144 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 21 aprilie 2020

Horoscop - Marti, 21 aprilie 2020

BERBEC - Nimeni altcineva nu-ti va oferi pe tava roadele la care visezi cu ochii deschisi, ci chiar tu esti initiatorul, inventatorul, creatorul, executantul acestor mari planuri. Apuca-te serios de treaba, nu renunta nici In cele mai dificile momente, si gaseste permanent noi si noi idei creative care sa te duca mai repede la telul propus. Esti persoana cea mai In masura sa duca la Indeplinire un asemenea scop, pentru ca, In fond, e interesul tau la mijloc si l-ai ales In functie de puterile tale. Vrei, poti, deci ce mai astepti?

TAUR - Esti extrem de sensibil inaintea unui eveniment cu un impact emotional major asupra ta. Simti ca nu te mai poti controla, ca trairile tale devin din ce in ce mai intense si se schimba de la o ora la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum esti bine si zambesti, peste o ora deja aluneci spre nesiguranta. E un trac din ce in ce mai puternic ce pune stapanire pe tine, la fel cum simte actorul inaintea premierei. Nu stii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi si tremuri ascuns cu fiecare clipa care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atata!

GEMENI - Privesti lucrurile foarte obiectiv si ai ocazia sa iti exprimi punctul de vedere in fata altora care respecta deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecator, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru ca lumea iti recunoaste calitatile din aceste domenii si nu iti pune la indoiala capacitatea de a analiza lucrurile corect si de a extrage o concluzie cu care sa fie toata lumea de acord. Cine iti cere azi sfatul sau te roaga sa intervii in treburile sale incurcate, are numai de castigat, pentru ca tu intelegi exact situatia, perfect pentru a oferi celor debusolati o cale dreapta si justa.

RAC - Esti preocupat de un eveniment important pentru reputatia sau cariera ta, de aceea nu poti sta nici azi fara sa mai studiezi un pic, fara sa mai aduni ceva informatie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine si merge de minune, dand dovada de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal daca ti-ai dedica ziua unor activitati intelectuale de care depinde viitoarea ta reusita, pentru ca mintea iti merge brici si orice produs al gandirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda!

LEU - A venit vremea sa te intorci un pic inapoi, la o etapa mai veche a unui proiect in desfasurare pe care nu ai incheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o solutie eficienta care merita aplicata si totul va ajunge mai usor la un nivel care sa-ti inspire incredere. Candva, nu stiai ce trebuie facut, erai complet debusolat, dar intre timp ai mai adunat ceva informatii si experienta si acum stii ce se cere.

Fii pregatit deci sa inchei acel capitol ce ramasese in coada de peste in trecut, dar vei vedea ca a meritat sa-l lasi sa astepte, pentru ca rezolvarea de acum pare a fi cea mai buna.

FECIOARA - Ai impresia ca nimic nu merge, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit in care ai nimerit. Te-ai inconjurat de oameni tristi, impovarati de probleme care discuta pe un ton sumbru, fara sa se poata agata de nimic bun din preajma lor. Degeaba gandesti tu pozitiv daca ceilalti te monopolizeaza cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cat mai repede, ori incerci sa le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

BALANTA - Cat timp judeci lumea corect, impartial si fara ton ridicat, vei avea relatii armonioase cu oricine. Pune-te un pic in pielea celor cu care vorbesti si imagineaza-ti cum ar fi sa ti se vorbeasca de sus, sa fii criticat, sa ti se analizeze toate detaliile in ceea ce faci si iti vei da seama ca nu e deloc placut sa intri in colimatorul altora. La fel trebuie sa faci si tu cu cei pe care ii azi in fata, ca nu cumva sa le pui o eticheta pe care nu o merita.

SCORPION - Ai o senzatie ciudata cum ca lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie gresita. Totul vine din propria ta atitudine negativa despre tine, pentru ca iti vezi numai defectele si slabiciunile si crezi ca si ceilalti te vad la fel. Nimeni nu are cum sa-ti vada aceste puncte sensibile daca tu nu le scoti atata la iveala, ca atare invata sa arati ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Daca tu te plangi intruna de cat de imperfect esti, cum ai vrea ca ceilalti sa spuna exact pe dos?

SAGETATOR - Apreciezi mult compania celor maturi, pentru ca alaturi de ei te simti cu un pas mai in fata sau cu un cap deasupra. Simti ca e motiv de mandrie sa fii primit in preajma celor cu mai multa experienta, care stiu mai multe si de la care ai putea invata o multime de lucruri utile. Fa tot posibilul sa stai in preajma celor mai in varsta, pentru ca vei incheia ziua cu un sentiment de respect atat fata de ei - recunoscandu-le astfel rolul in ceea ce te preocupa - cat si fata de tine, pentru ca ai mai acumulat ceva intelepciune alaturi de ei.

CAPRICORN - Esti in fata unei situatii in care e nevoie de viteza, de reactii prompte. Nu ai voie nici sa prelungesti lucrurile mai mult, nici sa dai totul peste cap intrand in panica. E nevoie de o interventie rapida din partea ta, deci fii pregatit pentru o schimbare majora in program. Ai toate resursele pentru a reusi, pentru ca, atunci cand esti un pic strans cu usa, nu-ti pierzi cumpatul, ci iti pui si mai bine ambitia la treaba pentru a actiona cum trebuie. Asa faci si azi si vei fi mandru de interventia ta rapida, care iti va deschide pe neasteptate o directie noua de mers.

VARSATOR - Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca se face cam gol in jurul tau. Nici macar cel mai apropiat amic nu raspunde prezent solicitarilor tale, ceea ce te pune serios pe ganduri cu privire la adevarata sa prietenie fata de tine. Nu este exclus ca o vorba necontrolata sau un gest mult prea libertin sa strice o relatie ce parea sa evolueze bine, ca atare ai grija incotro duci discutiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspat incepute.

PESTI - Nu incerca sa pari altcineva decat esti, pentru ca se va vedea de la o posta ca porti o haina care nu te reprezinta. Incerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi mai bine sa iti admiti adevarata fata fara sa te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu sa porti o masca falsa? Altii vor mirosi ca nu esti asa si mai rau te vor ataca in astfel de situatii.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »