Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 30 aprilie 2020

30 Apr 2020, 127 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 30 aprilie 2020

Horoscop - Joi, 30 aprilie 2020

BERBEC - Ceva nu iese asa cum ai dorit si prima reactie este de a aluneca spre pesimism si depresie. Treci peste acest hop fara sa-l pui la suflet, pentru ca e un sacrificiu trecator prin care oricine trece din cand in cand. Te vei simti mult mai eliberat dupa ce va trece totul, chiar daca pe moment ai tendinta de a spune ca ai ghinion, ca cele mai rele lucruri ti se intampla doar tie. Nu-i adevarat, mai sunt si altii in aceeasi situatie, dar numai tu esti atat de depresiv incat te cramponezi de acel moment nefericit.

TAUR - Nu poti sa nu te gandesti intens la etapa urmatoare a unui proiect caruia ii acorzi o insemnatate speciala. Poate se apropie un mare examen, o confruntare profesionala deosebita, o schimbare de directie in cariera, si folosesti aceasta zi pentru a chibzui asupra sensului pe care trebuie sa mergi de acum inainte. Primesti suficiente idei diferite de ale tale care pot forma o imagine de ansamblu foarte buna ce iti va fi de folos in trasarea unei strategii excelente pentru etapa urmatoare. Tine deci cont si de parerile altora, deoarece ele vor completa perfect propria ta viziune.

GEMENI - Sigur exista un echilibru perfect intre ce ai si ce nu ai, astfel incat sa consideri ca rezultatul e pe plus. Incepe sa treci in revista vestile bune, evenimentele frumoase, darurile dobandite, reusitele atinse prin forte proprii si ai sa vezi ca lista realizarilor este mult mai bogata cu mai multe motive de bucurie. Ba chiar meriti sa te rasplatesti odata in plus cu ceva care iti face placere, deoarece descoperi ca ai fost altora de mare ajutor si acum primesti inapoi dublu… triplu… inzecit fata de ceea ce ai putut tu sa daruiesti.

RAC - Ai multe de facut, dar sunt chestiuni atat e marunte incat te enerveaza exact prin banalitatea lor. Altadata nu le-ai fi acordat nicio atentie. Asteptai ceva mai interesant de la aceasta zi, si cand acolo te trezesti in fata unor fleacuri, dar care solicita de la tine toata energia. Ocupa-te de aceste treburi cat mai repede. Tocmai pentru ca sunt minore, vei scapa repede de ele si iti vei elibera mintea si agenda de nimicuri, ca sa te poti ocupa mai apoi si de lucruri mai importante.

LEU - Analizeaza-ti un pic gandurile si rationamentele si ai sa descoperi cat de mult le-ai impovarat cu griji si pesimism. Le vezi pe toate intr-o tenta panicarda, negativista, de parca nu ai spera nimic bun de la ceea ce faci, dar cu siguranta e o atitudine gresita. Mult mai usor s-ar aranja toate daca l-ai lua pe da si pe pot in brate, pentru ca acum te lasi influentat de aspecte care nici macar nu exista, dar care te ingrijoreaza fara motiv. Alunga aceste temeri inutile care nu merita absolut deloc atentie, si revino cu picioarele pe pamant, descoperind cat de multe instrumente constructive ai la dispozitie.



FECIOARA - Poate fi ziua cand chiar Cupidon bate la usa ta ca sa-ti aduca o surpriza minunata sau te transformi tu in mesagerul iubirii. Trimite iubire in jurul tau la cote maxime, pentru ca ai de unde oferi, inima ta e plina, da pe afara de sentimente puternice ce se cer impartasite, eliberate, transmise in eter, catre cei care au nevoie de aceasta energie minunata! Inima ta bate mai tare, poate pentru ca si tu primesti pe tava gesturi superbe de afectiune, ce te fac sa spui ca esti fericit si ca iti place aceasta senzatie fantastica de a iubi si a fi iubit cu adevarat!

BALANTA - Nu te simti in apele tale, parca ceva lipseste pentru a vedea si tu soarele pe cer si frumusetea lucrurilor. Singuratatea nu-ti prieste defel, ca atare evita sa stai izolat astazi. Iesi in lume, accepta orice invitatie de a merge in oras, plimba-te in natura, inconjoara-te de familie, de cei dragi, de prieteni, pentru ca prezenta lor iti va face foarte bine! Asa iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si optimismul, intr-o companie vesela si tonica, ce iti va abate gandurile de la problemele pe care, in singuratate, ai tendinta de a le agrava mai mult decat ar merita.

SCORPION - Trebuie sa pleci neaparat la drum pentru a rezolva o problema undeva departe de casa. E nevoie de tine la fata locului pentru ca privesti lucrurile logic, impartial, fara implicare emotionala. Tocmai de aceea se apeleaza la aceste calitati ale tale, pentru ca se stie ca poti face lumina in problema respectiva. Te intorci acasa satisfacut ca ai putut fi de folos si ca ai putut transmite ceva din experienta ta si celor care au avut nevoie de tine acolo, departe.

SAGETATOR - Nu ai curaj sa te exprimi in voie cand te afli in preajma unor persoane mai autoritare din fire care au mereu un cuvant de spus. Desi ai avea si tu multe de comentat despre aceasta problema, te lasi prea repede coplesit de puterea celorlalti de convingere si renunti la propriile pareri doar pentru a le face lor pe plac. A accepta tacit pozitia altuia care e cu ceva mai presus de tine nu e in avantajul tau, pentru ca lasi impresia ca poti fi usor de invins sau de condus si ca nu ai personalitate. Ridica-te si spune ce gandesti, lasand timiditatea la o parte.

CAPRICORN - Daca un drum s-a blocat, nu sta pe loc plangandu-ti de mila, ci aduna-te imediat pentru a schimba macazul din mers. Ai un plan de rezerva la tine care se potriveste perfect situatiei de fata, ca atare poti oricand transforma un esec intr-o noua provocare si un capat de drum intr-un nou inceput. Nu conteaza ca totul se destrama pe moment sub ochii tai, ci cel mai important e faptul ca ai o alternativa de care trebuie sa profiti imediat, fara sa mai lasi timpul sa treaca fara rost. Cu cat e mai rapida reactia, cu atat creste si sansa de a recupera totul!

VARSATOR - Nu te crampona de fleacurile absolut normale din drumul oricarui om catre succes, pentru ca, dupa ce vei trece peste ele, vei spune ca totul a fost extrem de usor. Daca stai si te chinui cu fiecare maruntis ce se iveste, pierzi timp pretios, energie folositoare si poate si oportunitati excelente, ca atare treci peste aceste hopuri zambind, ca si cum n-ar conta sau nici macar n-ar exista. Da, se stie ca ai tendinta de a vedea o piedica banala ca pe un dezastru, totusi incearca s-o ignori sau s-o tratezi ca pe ceva absolut normal.

PESTI - Azi te preocupa situatia financiara si faci tot felul de calcule despre cum sa termini anul cu un bilant pozitiv si in echilibru perfect. Ai putea gasi o multime de idei profitabile prin care sa reusesti sa-ti achiti si ultimele datorii, ca sa ramai dupa aceea, cu lista de restante goala. Nimeni nu te intrece la acest capitol, pentru ca dai dovada de spirit practic, de o buna organizare, de spirit econom si un dram de zgarcenie, atat cat sa nu dezechilibrezi nimic din nivelul la care ai ajuns.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »