Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 1 mai 2020

01 May 2020, 137 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 1 mai 2020

Horoscop - Vineri, 1 mai 2020

BERBEC - Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc asa. Cei care te critica, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor sa-ti fie de ajutor, nicidecum sa-ti taie elanul. Asculta parerile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la vorba lor. Merita sa tii minte opiniile care se vehiculeaza, nu le ignora, pentru ca vei regreta intr-o zi ca nu ai ascultat ba de unul ba de altul care ti-au oferit informatii folositoare candva.

TAUR - Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine si care intervin cand ti-e lumea mai draga. Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat. Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune!

GEMENI - Asteapta sa termini mai intai proiectul pe rol, inainte de a-i evalua si a extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie.

RAC - Fii mai atent ce spui si cum te comporti mai ales cu cei care tin la tine. Nu ti-ar pasa sa scoti din sarite un strain pe strada, dar sa il faci sa sufere pe omul cel mai drag tie, nu ti-ar cadea tocmai bine! Alege-ti cu grija vorbele, mai ales daca cel de langa tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru ca nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multa intelegere. Pune-te in pielea lui un pic si vezi ce simti…

LEU - E o zi cu doua fete, de parca treci de la o extrema la alta de cateva ori. Ceea ce incepe rau, tinde ulterior spre bine, dar nu tine mult si aluneci inapoi in zona sensibila, dar aceasta oscilatie sus-jos se va mentine pe tot parcursul zilei, incat nici nu vei putea spune, la final, daca ziua a fost buna sau rea, de vreme ce cunosti ambele fete ale monedei. Nu trata nimic la extreme: bucura-te cu moderatie iar problemele trateaza-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc - nici plus, nici minus - ar fi de preferat.

FECIOARA - Glumele nu se potrivesc in orice situatie, ca atare fii atent cu cine iti permiti azi sa faci poante, ca nu cumva sa strice mai mult! Ai putea fi tentat sa tratezi cu superficialitate o situatie care pe altul il irita si astfel torni gaz pe foc fara motiv.

Nu orice situatie poate fi tratata cu ironie, deci ajusteaza-ti comportamentul si modul de a comunica in functie de starea psihica a celuilalt. Nu ai vrea sa reactioneze agresiv la glumele tale, deci poarta-te cu manusi cu cei pe care ii simti ca stau pe un butoi cu pulbere.

BALANTA - Primesti un sfat atat de bun, incat merita sa il pui imediat in practica! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care il cladesti pas cu pas, caramida de pornire, deci incepe sa construiesti in jurul sau cu incredere si entuziasm, deoarece roadele vor aparea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o incurajare pentru a te apuca de treaba, iar azi ai noroc: primesti exact portia potrivita de energie pentru a te apuca de o treaba care iti place, care te incanta, care va aduce rezultate excelente!

SCORPION - O continua lupta de a alunga ceea ce nu-ti place nu e deloc in avantajul tau, ca atare prefa-te ca acestea nici nu exista si incepe sa-ti formulezi visele prin declaratii afirmative. Spune ce vrei, spune ce visezi, spune ce doresti, si nicidecum nu porni intr-o noua actiune spunand cum NU ai vrea tu sa mearga lucrurile. Evita deci declaratii gen nu vreau sa mai fiu bolnav, nu vreau sa mai fiu singur, ci schimba un pic polaritatea cuvintelor tale: vreau sa fiu sanatos, vreau sa fiu iubit si sa iubesc.

SAGETATOR - Raspunsul pe care il primesti nu te ajuta prea mult, pentru ca pare a fi o solutie nepotrivita situatiei de fata. Consideri ca nu este un raspuns corect in urma unei analize juste, deci trebuie sa lupti sa restabilesti ordinea in aceasta problema. Incearca sa intelegi unde s-au strecurat informatii false si ce anume a determinat situatia de fata, deoarece la mijloc se afla o impresie formata gresit asupra unei probleme care sta cu totul altfel decat pare. Cu cat aprofundezi mai lucid situatia, cu atat sansele de a o readuce la normal cresc.

CAPRICORN - Banii nu sunt pe un teren prea bun ca sa-ti faci planuri costisitoare, ca atare trebuie sa dramuiesti cu prudenta fiecare leut, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu inseamna ca nu vei plati tot ce ti-ai propus, ci doar ca, dupa ce lista da datorii va fi adusa la zi, nu prea vei mai ramane cu nimic pe langa. Fa un efort sa tii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru ca te afli pe un teren cam sensibil in care orice abatere inutila se poate solda cu alte si alte datorii.

VARSATOR - E vremea sa te trezesti la realitate si sa vezi lucrurile exact asa cum sunt ele, fara sa mai inventezi nimic, fara sa te mai lasi influentat de scenarii fanteziste care te trimit pe o pista falsa. Nu crede nimic din ceea ce iti amintesti tu din alte timpuri, ci detaseaza-te de acele vremuri, pentru ca nu ai pastrat in amintire cele mai corecte informatii. Tot ce revine acum in minte sunt informatii gresit memorate, si ar fi nevoie de o mai atenta investigare a acestor date pe care le tot duci dupa tine.

PESTI - Nu te incarca inutil de energiile lor negative care iti pot face mult rau, deci cel mai bine ar fi sa nu le dai satisfactie, sa-i ignori, sa-ti tii la respect, pentru ca ei abia asteapta o noua victima in tirul lor. Nu esti tu acela, ca atare nu accepta sa consumi otrava aruncata de ei pe oricine. E problema lor de ce sunt atat de nervosi, dar tu ce vina ai sa captezi tot ce dau ei afara cu rautate? Abordeaza o atitudine rece, indiferenta, impasibila, ca sa le arati ca pe tine nu te poate atinge nimic din ploaia lor de cuvinte aspre.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »