Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 5 mai 2020

05 May 2020, 129 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 5 mai 2020

Horoscop - Marti, 5 mai 2020

BERBEC - Ai nevoie de ajutor intr-un moment important pentru cariera ta si cand te uiti in jurul tau, te miri si tu cati prieteni adevarati aduni in preajma ta. E felul lor de a-ti arata ca tin la tine si ca apreciaza ajutorul pe care si tu, la randul tau, l-ai oferit cand au trecut si ei prin situatii similare. Te poti baza intru totul pe ajutorul celor care iti tin companie care fac tot posibilul sa rezolve problema care te preocupa. Cu asemenea colectiv alaturi, esti mai motivat, mai curajos sa mergi mai departe si totul ti se pare mult mai usor. Iata la ce sunt buni prietenii!

TAUR - Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.

GEMENI - Astepti un anumit moment caruia ii atribui semnificatii cu totul speciale si fiecare ora care trece te stimuleaza din ce in ce mai mult. Vrei ca totul sa iasa perfect, te-ai pregatit ireprosabil, astfel incat, atunci cand vei trai efectiv acel eveniment, sa ai numai motive de mandrie pentru ce ai realizat. Mai apar informatii sau detalii folositoare pe parcurs, semn ca eventualele amanari care se mai ivesc, au si ele rostul lor, deoarece mai ofera o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curand. Stai ca pe ghimpi, dar esti sigur ca totul va iesi bine!

RAC - De departe vin azi cele mai frumoase vesti si cele mai utile informatii, ca atare indreapta-ti atentia spre alte localitati sau tari straine, spre cunostintele tale de la distanta, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile marunte din jurul tau, ci priveste dincolo de granitele lumii in care traiesti. Daca pleci la drum, va fi o calatorie de succes, de parca toate vor merge struna de la plecare pana la sosire. Orice iesire din casa poate fi de bun augur, deci nu sta in acelasi loc.

LEU - De departe vin azi cele mai frumoase vesti si cele mai utile informatii, ca atare indreapta-ti atentia spre alte localitati sau tari straine, spre cunostintele tale de la distanta, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile marunte din jurul tau, ci priveste dincolo de granitele lumii in care traiesti. Daca pleci la drum, va fi o calatorie de succes, de parca toate vor merge struna de la plecare pana la sosire. Orice iesire din casa poate fi de bun augur, deci nu sta in acelasi loc.



FECIOARA - Ai de ce sa fii multumit, pentru ca tot efortul tau din ultima vreme incepe sa dea roade si deja poti calcula reusita in cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia. Poate investitia ta de timp si de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Esti mandru de tine si, cand mai primesti si laudele si felicitarile celor din jur, parca te motiveaza si mai tare sa mergi mai departe. Semn ca poti, ca esti in stare de reusite demne de lauda, deci continua pe aceeasi linie, ca sa nu-ti iesi din ritm.

BALANTA - Perspectivele sunt foarte promitatoare privite din acest moment si vestile bune care sosesc din partea celor cu care te intalnesti astazi te motiveaza sa mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari asteptari, se contureaza tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult pana acolo. Ai in preajma ta colegi care cred in scopul tau cel mare si pot contribui si ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri si incurajari entuziaste.

SCORPION - Nimic nu se ridica peste noapte, ci toate necesita efort, rabdare si timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel si in iubire, pentru ca relatia pe care incerci sa o cladesti nu merge atat de lin cum ai visa. Si aici e nevoie de munca si sacrificiu pentru a cladi ceva solid care sa va implineasca pe amandoi. Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate in relatia care evolueaza acum pas cu pas, ci ai rabdare pentru a construi o relatie trainica!

SAGETATOR - Nimic nu e vesnic, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Daca mai poti rezolva ceva acum, pe ultima suta de metri, grabeste-te, dar daca esti multumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finala si pregateste-te sa-i pui punct. Un final e de fapt sansa unui alt inceput, dupa aceea, dar bucura-te o vreme de ceea ce ai obtinut deja.

CAPRICORN - Vestile care sosesc astazi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situatie tensionat sau de a restabili ordinea in treburile tale. Te linistesti ca prin minune, iar aceasta tihna reinstalata are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atat timp cat esti agitat si nervos, nu te poti concentra eficient la ce ai de facut, dar daca scapi de un stres, dintr-o data descoperi solutiile mult mai rapid decat inainte. Incearca sa nu iti pierzi calmul in niciun moment, pentru ca poti gandi logic doar cand e liniste.

VARSATOR - Esti blocat intr-un punct sensibil si nu gasesti in tine forta sau motivatia de a trece peste el. Ai avea nevoie de incurajari de pe margine, de sustinerea celor din jur, dar, cand te uiti in preajma ta, nici acestia nu sunt in toane mai bune, ca atare ziua pare sa fie ratata din multe puncte de vedere, avand impresia ca bati pasul pe loc. Daca vezi ca nimic nu inainteaza, ocupa-te de cu totul alte aspecte, mai banale si mai simple, pentru ca cele carora le acorzi mai multa importanta nu inainteaza.

PESTI - Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata. Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »