Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 6 mai 2020

06 May 2020, 132 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 6 mai 2020

Horoscop - Miercuri, 6 mai 2020

BERBEC -

TAUR -

GEMENI -

RAC -

LEU - Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

FECIOARA - Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

BALANTA - Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

SCORPION - Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna.

Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

SAGETATOR - Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

CAPRICORN - Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

VARSATOR - Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

PESTI - Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »