Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 10 mai 2020

10 May 2020, 131 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 10 mai 2020

Horoscop - Duminica, 10 mai 2020

BERBEC - Uneori e bine sa-ti sustii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru ca doar asa vei reusi sa ai ultimul cuvant intr-o disputa. Gasesti tonul potrivit pentru a te face ascultat si inspiri siguranta de sine si fermitate, ceea ce te ajuta sa te impui in fata tuturor cu usurinta. Nu aluneca insa spre agresivitate verbala, orice ar fi, chiar daca unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie sa continui sa vorbesti cu amabilitate si incredere deplina in mesajul pe care il ai de transmis.

TAUR - Lumea nu te intelege deci sa nu te mire ca auzi in jurul tau si judecati nemeritate sau incorecte la adresa ta. E pentru ca tu esti cu cativa pasi inaintea multora iar ei nu pot accepta viziunea ta moderna, avangardista originala. Mergi pe calea ta, nu te lasa nici oprit din drum si nici tras inapoi de cei cu pareri conservatoare. Intr-o zi iti vor da dreptate si vor gandi ca tine, dar tu deja vei fi atins un nivel net superior lor. Tu trebuie sa ai rabdare cu cei demodati, invechiti sau fricosi sa mai incerce si altceva, pentru ca tu esti liber sa urci pana unde vrei, dar cat mai sus!

GEMENI - Ai si tu nevoie de ocrotire, de ingrijire, de infrumusetare, de aceea orice activitate in care acorzi prioritate corpului sau sufletului tau este binevenita. Ca mergi la un concert sau citesti o carte, ca te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ti le oferi cu ingaduinta se vor vedea imediat si se vor traduce prin buna dispozitie, calm, tonus ridicat si o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasa pe oricine altcineva la o parte si adu-ti aminte de propriile tale nevoi si dorinte.

RAC - Vindeca-ti inima de emotii negative, pentru ca le-ai acumulat fara motiv. Chiar nu ai de ce sa suferi: ti-ai infestat singur inima cu trairi negative care iti fac rau, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totala. Iarta, uita, inchide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi inapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui sa mergi mai departe cu lectia invatata, fara sa tot treci in revista ce a fost mai neplacut. Imagineaza-ti ca tristetea ta se duce pe o apa, la vale, si in urma ramane un suflet eliberat de o povara nemeritata.

LEU - Esti suparat ca lucrurile nu pot evolua in directia visata deocamdata, dar nu sari la concluzii finale. Lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poti spune ca intelegi exact situatia, deci mai ai putintica rabdare. Mai ai de trecut printr-un hop inainte de a primi ceea ce doresti, ca atare nu-ti pierde increderea, speranta ca va fi bine. Acum, pe moment, esti nervos si nemultumit ca visul tau nu s-a implinit, dar mai sunt inca unele aspecte care de-abia de acum urmeaza sa apara si sa completeze tabloul general.

Nu azi, dar maine… poate?

FECIOARA - Aduna-ti fortele si indreapta-ti privirea si spre cer, pentru ca de acolo va veni si solutia adecvata. Totul e sa crezi cu tarie ca vrei acel ajutor, sa il lasi sa se manifeste in viata ta si, daca vine sub alta forma decat cea pe care ai fi dorit-o tu sau nu coincide cu propriile tale principii, s-o accepti totusi. Nu intotdeauna solutia divina e aceeasi cu cea umana, deci nu te impotrivi, pentru ca sigur e varianta optima pentru tine in acel moment.

BALANTA - Te comporti ca o closca ce sta permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie marita de control asupra celor pe care ii iubesti. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci fa o distinctie clara intre cele doua atitudini, ca sa nu exagerezi cu dorinta de a face bine cu orice pret. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei vointe. Gandeste-te si la ce-si doreste cel din fata ta, la ce ii place, la ce nu-i place, pentru ca nu e obligatoriu sa accepte interventia ta, chiar daca tu ai impresia ca e iubire pura.

SCORPION - Nu ajunge doar sa astepti pasiv ca un vis sa ti se implineasca, ci sa-ti creezi o strategie, macar la nivel teoretic, prin care poti ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merita folosite, ai si relatii de care te poti folosi, ai baza acumulata in timp ce iti ofera informatia adecvata, deci ajunge doar sa sondezi un pic prin bagajul tau de cunostinte pentru a gasi calea cea mai potrivita. Vorbeste cu altii despre planurile tale, pentru ca s-ar putea sa gasesti si alte persoane care vor acelasi lucru, si v-ati putea uni fortele in acelasi scop. Comunica, asculta, impartaseste!

SAGETATOR - Nu apar evenimente iesite din comun astazi, dar ai o senzatie ciudata de rutina ceea ce devine apasator. Poate asteptai ceva deosebit, poate visai la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de maruntisuri de care nu ai avut timp in alte zile, deci, pentru ca ai ceva mai mult timp liber la dispozitie, fara treburi stringente pe cap, iti aduci aminte de acele sarcini pe care in trecut le-ai tot amanat, preocupat de alte urgente.

CAPRICORN - Nu poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cartile cu sute de pagini, nici cantitatile uriase de informatie de acumulat peste noapte, pentru ca ai o capacitate de invatare de invidiat, numai ca de data aceasta esti prins intr-un moment de epuizare nervoasa cand randamentul tau e ceva mai scazut, de aceea si efortul tau e mai mare pentru a tine minte cifre, date, informatii complexe.

VARSATOR - Bucura-te din plin de aceasta zi, pentru ca vine la pachet cu o multime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poti trai in relatie cu persoana iubita, care te aseaza pe un piedestal de unde te simti important, rasfatat mai mult ca oricand, ceea ce ca iti place grozav. Ofera-i si tu aceeasi atentie, pentru ca o relatie de succes inseamna reciprocitate, un schimb permanent de ganduri bune si gesturi de afectiune, deci nu astepta doar de la celalalt! Daca iti place tie, si lui ii place la fel!

PESTI - Tu ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le impartasi, de parca atragi alaturi de tine doar oameni comozi, lenesi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Daca nu ai pe cine te baza, incearca sa faci singur tot ceea ce ai in plan pentru astazi, deoarece poti deveni un exemplu pentru cei care abia se urnesc la treaba. Vazandu-te pe tine implicat si culegand deja roadele actiunilor incepute, s-ar putea sa-i convingi si pe ei sa ti se alature. Nu insista sa chemi alaturi de tine pe cei care spun nu am chef la orice, ci apuca-te de treaba, aratandu-le concret ce anume doresti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »