Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 9 mai 2020

09 May 2020, 165 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 9 mai 2020

Horoscop - Sambata, 9 mai 2020

BERBEC - Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

TAUR - Esti tras in doua directii si ambele au si avantaje care merita atentie, dar si unele dezavantaje pe care trebuie sa le eviti. Nu stii ce sa alegi, pentru ca ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui sa pui in balanta efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu conteaza ceea ce iti ofera ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid in perspectiva. Gandeste-te ca atare mai mult la viitor decat la prezent.

GEMENI - Abordezi o atitudine falsa in urma unui eveniment care nu s-a terminat asa cum ai fi dorit, dar nu vrei sa recunosti nici in ruptul capului ca ai fi ranit sau dezamagit. Pe cine vrei sa pacalesti? Cineva te cunoaste atat de bine ca simte imediat in comportamentul tau ca se petrece ceva neplacut. Accepta-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei elibera supararea intr-o discutie intre patru ochi. Spune-i ce te doare si vei scapa de un mare stres!

RAC - Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il primesti astazi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de invatat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situatie similara si s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de castigat daca asculti ce-ti impartaseste din experientele sale. Vei putea aplica usor ceva din indrumarile sale, astfel incat sa nu pierzi vremea cu aceleasi hopuri ca si el. Ofera solutii deja testate.

LEU - Esti pus in situatia delicata de a alege intre placere si datorie. Ai in fata doua directii: una incepe cu trebuie, cealalta cu mi-ar placea sa... Ce sa alegi in situatia de fata? Inima iti transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar in cele din urma argumentele rationale si pragmatice vor cantari mai mult. Acum nu conteaza ce doreste sufletul tau, ci ceea ce trebuie sa faci in situatia data, ca atare asuma-ti raspunderea.

FECIOARA - Nu poti ramane blocat intr-o situatie conflictuala asa, la nesfarsit, ci e vremea unei decizii categorice.

Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poti intelege, ori iti accepti infrangerea cu capul sus si le accepti suprematia. Renunta la incapatanare, la dorinta de a avea neaparat ultimul cuvant, pentru ca nu are rost sa alimentezi mai departe o disputa care nu mai e de actualitate, desi tu continui sa porti pica celor cu care nu ai fost de acord.

BALANTA - Nu poti trece usor la etapa urmatoare a unei actiuni ce parea sa evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obliga sa-ti aduni fortele mai atent si sa actionezi cu indrazneala si ambitie. Nu astepta sa se rezolve de la sine, ci pune umprul concret pentru ca lucrurile sa revina pe linia normala de evolutie. Detii toate resursele pentru a depasi acest impas: curaj, tarie de caracter, energie din belsug, dar mai ai nevoie si de un dram de noroc care sa te sustina pe parcurs.

SCORPION - Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb! Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri. Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!

SAGETATOR - Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru ca nu ai parte de tovarasi prea deschisi la propunerile tale. Sunt incapatanati, inchisi, nu au chef de discutii si parca te-ai lovi de un zid de raceala si induferenta la orice tentativa de a te apropie. Daca vezi ca nu ai cu cine discuta, schimba directia dialogului catre altcineva, deci iesi din acest mediu si alatura-te unor oameni care iti seamana: la fel de dornici de activitate, volubili si cooperanti.

CAPRICORN - Azi nu poti face ce vrei, din cauza unor persoane care au grija sa-ti atraga de fiecare data atentia ca nu esti decat un simplu executant, un pion pe tabla altuia de sah, stand la cheremul celor mai puternici. Nu esti lasat sa te exprimi in voie, si stai in banca ta din cauza acelor conditii ostile care te reduc la tacere. Te afli intr-un mediu marcat de restrictii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate in care nu te poti simti in largul tau, chiar daca esti genul de om care isi accept usor pozitia de subaltern.

VARSATOR - Treci printr-o perioada plina de actiune! Se poate intampla ceva deosebit, mult asteptat sau pregatit de ceva vreme, fiind un eveniment la care te-ai gandit multa vreme impreuna cu persoana iubita, ceva presimtit deja dar care abia acum da semne de viata. Nu fugi de provocare, de schimbare sau de noutate pentru ca asta va fi caracteristica de baza a acestei zile, mai ales in plan sentimental, deci orice tendinta spre conservatorism sau eschivare va fi de fapt o piedica in atingerea unor succese care ti-ar fi pe plac.

PESTI - Este un moment bun sa treci in revista etapele parcurse intr-un proiect la care ti-ai adus contributia in ultima perioada. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapa si le vei putea pune in aplicare imediat ce va fi posibil. Esti foarte preocupat de munca, de treburile pe care le-ai lasat neterminate la serviciu, dar si azi te poti concentra cu detasare si asupra lor, gasind unele din cele mai corecte solutii. Fiind mai relaxat, privesti altfel lucrurile.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »