Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 23 mai 2020

23 May 2020, 152 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 23 mai 2020

Horoscop - Sambata, 23 mai 2020

BERBEC - Succes e cuvantul de ordine in tot ce se petrece azi in jurul tau, fie ca esti simplu participant la sarbatoarea altora, fie ca tu esti actor principal intr-o reusita de zile mari. E loc de petrecere, chiar, si aduni lumea in preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zambete, de felicitari, de laude, de distractie. Daca altul e in centrul atentiei azi, ca cel care transmite lumii o veste minunata, fii darnic in vorbe bune, in complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sincera.

TAUR - Pentru unii degaji prestanta, respect, admiratie, pentru altii pari de nepatruns, ai un aer distant ce le spune tuturor ca trebuie sa tina distanta! Chiar daca vezi in ochii unora teama de a-ti vorbi, fii tu cel care le deschide usa spre dialog, cel care coboara la nivelul lor, pentru ca aerul superior pe care il abordezi nu e nicidecum un semn de infatuare sau orgoliu. Esti, de departe, cu un cap deasupra multora, dar poti folosi aceasta pozitie superioara pentru a deveni un exemplu demn de urmat pentru altii.

GEMENI - Nu uita ca nu ai fi ajuns aici fara cei din jurul tau, ca atare cel mai motivant lucru e sa va apreciati deschis unii pe altii, sa va recunoasteti fiecare rolul in acest demers care, iata, se apropie de nivelul sperat de toata lumea. Si tu esti apreciat pentru ceea ce ai realizat alaturi de ceilalti, ca atare nu uita sa fii si tu amabil, generos in cuvinte de lauda, pentru ca ele sunt recompensa care va incanta pe toti in parte si va imping mai departe.

RAC - Cineva s-a bagat in treburile tale si a dat peste cap ordinea corecta si acum bati pasul pe loc pentru a redresa situatia cum se cuvine. Nu te lasa dominat de altii care iti flutura prin fata ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea sa incline balanta in favoarea lor, pentru ca tu presimti ca, la originea reusitelor lor, se afla o intentie negativa sau un gest incorect si nu te lasi pana nu le scoti la lumina.

LEU - Prezenta ta e exact vitamina de care avea nevoie cel drag si ii oferi ceva din timpul tau, din energia ta, din ocrotirea ta cu maxima deschidere. Si el a facut multe pentru tine cu alta ocazie, deci a venit vremea sa ii intorci un serviciu similar, prin care ti-a ridicat si el tie moralul candva. Asta e prietenia adevarata, asta e iubirea reala, deci ofera cu sufletul plin, pentru ca tu ai ce da, la cote maxime!

FECIOARA - Trebuie sa iti doresti ca lucrurile bune sa se materializeze, pentru ca daca tu continui sa ramai captiv intr-o zona sumbra a psihicului tau, e si normal sa nu gasesti nimic optimist de care sa-ti agati sperantele.

Sunt multe lucruri superbe in calea ta care merita valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumina, dar daca iti torni singur cenusa in cap, cum sa le observi? Poate iubirea e cea care te ingrijoreaza, dar daca una s-a sfarsit, o alta e foarte aproape de tine, gata sa sune la usa ta.

BALANTA - Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare. Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi. Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar nu pe cele mai corecte cai.

SCORPION - Te comporti ca un copil, poate si datorita prezentei celor mici in anturajul tau. Te distrezi alaturi de ei de parca ati fi de-o varsta, dar iti dai seama ca si copilul din tine mai cere uneori sa fie lasat sa se manifeste in voie. Nu e rau sa te simti liber sa faci ce vrei, pentru ca animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atat de vesela si de energica, incat toata lumea se va implica trup si suflet intr-o activitate care se potriveste perfect acestei stari de buna dispozitie.

SAGETATOR - Poti fi factorul de echilibru chiar si in cele mai aprinse discutii, pentru ca reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa vezi, in situatiile contradictorii, calea de mijloc care sa multumeasca pe toata lumea. Tu poti sa-i asezi pe toti la masa tratativelor, discutand cu ton scazut, cu argumente logice, fara furtuni emotionale inutile. Cineva trebuie sa calmeze spiritele in casa si tu esti cel mai potrivit sol de pace! Daca tu le vorbesti linistit si amabil, nu se poate sa nu dezamorsezi imediat tensiunile!

CAPRICORN - Pleci la drum cu sufletul coplesit de emotii, ori pentru ca iti iei ramas bun de la un loc si lasi in urma ceva ce ti-a oferit bucurie o perioada, ori pentru ca la destinatie te asteapta ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat fata de ceea ce parasesti sau fata de ceea ce urmeaza sa intalnesti, si cu un dram de nesiguranta, pentru ca nu esti foarte sigur ce te asteapta pe parcurs. Vestile care sosesc din acel loc au rolul de a-ti mari starea de emotivitate, incat stai ca pe ghimpi tot drumul.

VARSATOR - Stai mai mult in compania celor in varsta, a fratilor mai mari, a parintilor, a prietenilor dintr-o generatie superioara celei din care faci parte, pentru ca sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

PESTI - O discutie cu mai multe persoane ti-ar putea oferi si alte perspective asupra situatiei in cauza, deci nu ezita sa ceri opinii. Chiar daca unele sunt contradictorii, chiar daca suna complet altfel decat ai fi dorit sa auzi, e de preferat sa primesti si alte informatii din afara, pentru a le putea folosi in beneficiul tau. Discuta cu oamenii, oricat de diferiti par, pentru ca in situatia de fata chiar ai nevoie de pareri atat de variate, care pot crea o imagine de ansamblu corecta. Pune intrebari, caci vei primi si raspunsuri!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »