Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 22 mai 2020

22 May 2020, 146 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 22 mai 2020

Horoscop - Vineri, 22 mai 2020

BERBEC - Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu un fel de inocenta, ca un copil care habar n-are ce urmeaza, dar arde de nerabdare sa ajunga la finalul povestii. E buna aceasta atitudine, pentru ca te ajuta sa continui ceva aflat inca pe parcurs, fara sa-ti pierzi entuziasmul si interesul. Pedalezi mai departe cu energie maxima, ca sa ajungi mai repede la capat, si fiecare nou episod care se adauga la povestea ta, te stimuleaza din ce in ce mai mult.

TAUR - Nu te lasa pacalit de senzatiile trupului, pentru ca ceea ce simti tu acum nu e iubire. E magnetism, e atractie, e ceva ce nu tine de inima, si te-ai putea insela amarnic daca te-ai lasa condus de aceste senzatii. Nu e ceva legat de inima, nu e atat de pur pe cat ai dori si, mai devreme sau mai tarziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplacut, dandu-ti seama cat de mult te-ai inselat. Ramai surd la cei care iti fac azi declaratii de dragoste pasionale, pentru ca nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urate decat par la prima vedere.

GEMENI - Nu are rost sa mai tragi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci ia-ti ramas bun cu lectia invatata din tot ce ai construit pana acum. Nu e renuntare, pentru ca poti prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapa urmatoare a unui proiect si mai important, dar ceea ce ti se cere tie acum e sa pui punct. E timpul sa schimbi macazul, ca o iei spre altceva, sa-ti iei ramas bun de la ceea ce ai facut inainte, acceptand rezultatele la care ai ajuns.

RAC - Nu da vina pe cei dragi pentru nereusitele tale, pentru ca ei au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a te sprijini, dar nu ai tinut cont de sfaturile lor. Tu esti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i impovara pe ei cu esecurile tale. Da, poti asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui sa te abordeze cu replici de genul ti-am spus eu, pentru ca e prea tarziu sa-ti mai faca reprosuri.

LEU - Numai de propriile tale actiuni depinde succesul spre care te indrepti, ca atare asuma-ti complet ceea ce vrei sa faci! Daca tot ai facut o alegere, fii sigur ca e cea mai buna pentru tine in momentul de fata si mergi in sensul acela! Fii constient ca asa cum iti asterni asa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capat la altul. Daca nu ajungi acolo unde ai sperat, nu incerca sa dai vina pe altii, ci totul a depins numai de eforturile proprii.

FECIOARA - Primesti un sfat matur care merita ascultat si urmat ca atare, deci nu te incapatana sa faci totul doar dupa propriile decizii.

Ai in fata ta o persoana cu mai multa experienta care stie ce spune si practic iti ofera un sfat pe gratis, care e deja verificat si ajunge doar sa fie pus in practica. Sfatul primit poate avea o multime de utilitati, dar prima dintre ele pare sa fie starea ta de sanatate, ca atare merita sa tii cont de ce-ti spune.

BALANTA - Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.

SCORPION - Ai grija cui te alaturi azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Daca aduci alaturi de tine oameni care rezoneaza la dorintele tale, la ideile tale, la principiile dupa care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. Dar daca atragi ca un magnet oameni diametral opusi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur ca bati pasul pe loc… Ignora pe cei care te invita sa te alaturi intr-un plan cu care nu esti de acord, la care simti ca nu poti sa-ti aduci contributia, altfel va fi o zi fara rezultate demne de lauda.

SAGETATOR - Toata viata e o scoala la care ai ocazia sa mai inveti ceva nou, iar lectia pe care o primesti azi tine e o lectie de management! Da, poti invata sa-ti administrezi mai bine resursele, fie ca e vorba de banii pe care ii manipulezi, fie ca e vorba de timpul pe care il ai la dispozitie, dar ai sansa de a descoperi cum sa devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ti se ofera, ca nu cumva sa le risipesti aiurea. Invata ori de cate ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multa experienta de viata.

CAPRICORN - Nu ai curaj, azi, sa-ti exprimi eficient opinia, pentru ca nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui. De fapt, nu ai incredere in capacitatea ta de a te face corect inteles, dar ai uitat ca tu esti un expert in tot ce tine de comunicare! Lasa pesimismul deoparte, spune ca da, poti, stii, ai toate calitatile sa exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau in minte, fara teama de a fi gresit inteles sau interpretat in fel si chip. Doar un pic sa dai la o parte frica de a vorbi in public sau de a-ti expune parerea in fata unor oameni care nu sunt intru totul de acord cu tine.

VARSATOR - Ai o discutie matura, serioasa, cu un efect fantastic asupra psihicului tau, de parca ai sta de vorba cu un preot, cu un psiholog, cu un profesor demn de tot respectul pentru ceea ce are sa-ti transmita. El devine sursa emotiilor tale de varf, dar sunt emotii constructive, datatoare de incredere, de siguranta, de stabilitate in viata ta. Vocea lui iti inspira liniste si securitate, sfaturile lui sunt generatoare de calm, deci e o reala placere sa-i fii alaturi cat timp ai atatea lectii utile de primit prin intermediul sau.

PESTI - Aprinde flacara ce te va duce la un rezultat demn de lauda, la o reusita de toata frumusetea, care te va stimula si mai si! Priveste numai in sus si numai inainte, nu tine cont de cei care te mai trag uneori inapoi, care incearca sa-ti taie elanul, pentru ca nu ai nevoie de ei! Tu ai telurile tale inalte si posibil de atins si acolo trebuie sa-ti focalizezi acum toata atentia. Fa abstractie total de cei mediocri care nu stiu altceva decat sa taie aripile celor curajosi si ridica-te deasupra tuturor cu incredere si entuziasm. Cerul e limita!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »