Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 27 mai 2020

27 May 2020, 139 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 27 mai 2020

Horoscop - Miercuri, 27 mai 2020

BERBEC - Ia taurul de coarne si aprinde din nou scanteia unor initiative personale aducatoare de succes. Tu nu esti genul care asteapta minuni de la altul, ci le poti declansa chiar tu, iar ideea inspirata care iti este astazi insuflata din senin are efecte fantastice asupra ta. Te implici cu entuziasm intr-un plan de care depinde intreaga familie, iar roadele bune nu vor intarzia sa apara.

TAUR - Esti printre oameni care te iubesc, care te rasfata cu gesturi de prietenie si simpatie, deci cum sa nu te simti bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te inconjoara astazi, parca ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tai, si vezi in ochii lor doar intentii pozitive, sentimente curate si ganduri bune. Investeste si tu aceeasi energie pozitiva in tot ce faci, dedicandu-va unii altora toata atentia.

GEMENI - Contactul cu oamenii e cea mai buna lectie a iertarii, pentru ca, daca pui la suflet orice fleac, orice vorba, orice atac, iti faci tie rau, in timp ce lor… putin le pasa! Daca aveai o relatie complicata cu cineva, azi vezi ca nu e nici prima nici ultima situatie de acest fel pe lume, deci ai putea deveni mult mai indulgent, iertandu-i comportamentul nepotrivit. Ca el mai sunt milioane, te poti supara pe toti?

RAC - O atitudine incapatanata sau rigida te poate tine departe de o multime de alternative care ar putea fi mult mai bune si mai profitabile, ca atare renunta la anumite asteptari, la o programare foarte stricta pe care ti-ai facut-o candva, si accepta schimbarile din mers. Nici nu stii cum se iveste altceva mult mai bun, dar daca tu esti concentrat pe un singur scop, risti sa-l ratezi, visand doar la cel deja stabilit.

LEU - Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita. Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doreai. Viata merge mai departe cu naturalete, si la fel merita sa faci si tu: traieste totul bucuros, convins ca, de aici, ai mai invatat ceva util pentru viata!

FECIOARA - Sunt momente in care e mai bine sa pastrezi pentru tine planurile pe care vrei sa le ridici, ori din superstitie, dupa ideea ca daca spui ce doresti, nu se mai indeplineste, ori ca sa nu atragi in calea ta o serie de hopuri puse de invidiosi, rautaciosi, inamici care nu vor sa te lase sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

In situatia de fata, cel mai bine e sa stai in banca ta, sa-ti vezi de ceea ce ai inceput sa construiesti si sa te lauzi cu reusita ta abia dupa ce ai dus-o complet la capat. Pastreaza discretia si urmeaza-ti visul!

BALANTA - Chiar daca tu esti, din fire, un om cinstit, care nu urmeaza decat caile corecte, azi ai putea fi impins de la spate de un inamic care te prinde intr-un moment sensibil si te convinge sa faci ceva impotriva principiilor tale morale. Nici tie nu-ti vine a crede cum de i-ai putut pica in plasa, facand ceva ce altadata ai fi respins cu fermitate. Tocmai pentru ca stii ca ceea ce te pune acesta sa faci e contrar eticii sau deontologiei tale, nu te abate de la calea cea dreapta si fa totul cum se cade, luand masuri si impotriva celui care te indeamna sa calci stramb.

SCORPION - Cauta cu grija cuvintele potrivite, tacticile adecvate in situatia de fata. Imagineaza-ti ca esti un politician care trebuie sa-si faca mesajul inteles, dar politica nu e intotdeauna spatiul celor mai sincere declaratii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gandesti si vezi cu cine faci aliante pentru a-ti atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie sa fii atent la ce spui, cum spui, pentru ca sunt multi ochi critici indreptati spre tine si ai putea fi imediat taxat pentru cine stie ce neregula.

SAGETATOR - Faci altceva decat de obicei si schimbarea de program sau de preocupare are efecte excelente asupra ta. Iti ridica moralul, iti da chef de actiune, iti readuce zambetul pe chip si chiar un sentiment de eliberare dupa o perioada plina. Orice ai face azi, adu-ti aminte de sufletul tau, de nevoile sale cele mai ascunse, pentru ca meriti si tu un repaus ocupandu-te de activitati lejere, relaxante, vesele, poate chiar in compania copiilor. Cei mici iti pot duce aminte cel mai usor ca nu merita sa-ti faci griji pentru nimic!

CAPRICORN - Se presupune ca trecutul a devenit deja o baza de experiente si cunostinte pe care poti conta in prezent, ca atare nu reveni iar si iar, obsedant, la vechi probleme ca si cum ele ar mai fi inca valabile. Au trecut demult, sunt acolo in memoria ta ca o lectie deja asumata, dar nu merita sa tot vorbesti despre ele de genul: dar daca se repeta? Nu se repeta, cel mult traiesti altceva ca sa inveti altceva, dar nu privi inapoi ca la un bau-bau urat, ci ca la un profesor bun!

VARSATOR - Sensul la care te-ai gandit nu este cel mai bun, ci mai exista si altceva care ar merita folosit ca solutie in ceea ce te preocupa acum. Nici nu stii cum auzi un sfat excelent din cel mai neasteptat ungher al mintii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informatiile cele mai folositoare vin catre tine pe cai subtile, nu sub forma de sfaturi concrete, informatii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent si la aspectele mai ciudate cu care intri azi in contact.

PESTI - Esti elev la un curs foarte util din care ai multe de invatat si abordezi informatia cu o curiozitate de copil dornic sa acumuleze noi si noi experiente. Exista un mentor in fata ta, unul demn de respect si de urmat, un exemplu de intelepciune si de maturitate si, in sinea ta, iti doresti sa-i calci pe urme, de aceea absorbi tot ce are de transmis ca un burete avid de cunoastere. Accepti faptul ca esti un incepator in domeniu, un novice inca necopt.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »