Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 28 mai 2020

28 May 2020, 153 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 28 mai 2020

Horoscop - Joi, 28 mai 2020

BERBEC - Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine. Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

TAUR - Te simti vinovat pentru cine stie ce greseala, desi nu ai merita sa te privesti atat de sever. Inainte de a duce mai departe ce ai inceput, cauta sa-ti ierti propriile erori, sa repari ceea ce te nemultumeste, pentru ca sta in puterea ta sa faci asta. Nu-ti mai gasi doar vini si defecte, chiar daca nu ai facut totul perfect, asa cum ai fi dorit, ci intelege ca om esti si tu si mai poti gresi din cand in cand. Chiar si greselile au rolul lor: acela de a te obliga sa iei masuri ferme, sa pui mana pe unelte si sa faci totul mai bine.

GEMENI - Ai curaj sa te rupi de o stare emotionala care nu-ti face bine. E un gest de vointa din partea ta, ca sa scapi de temeri sau slabiciuni care te tin captiv intr-o zona sumbra. Tu poti fi si foarte puternic, si foarte ambitios, si foarte ferm in decizii, nu asa cum spune lumea ca esti bland si cuminte. Ia taurul de coarne in situatia de fata si arata-le ca, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neinvins.

RAC - Nu privi piedicile care se mai ivesc pe parcurs cu atata incrancenare, ca si cum ar fi o povara, ci trateaza-le cu un dram de detasare, de umor chiar. Nu merita sa le privesti ca pe cel mai groaznic lucru, ci asteapta cu incredere deplina ca apele sa se mai sedimenteze si ai sa vezi ca ceea ce parea a fi un hop, era de fapt o lectie excelenta prin care ai ocazia sa te maturizezi. Bucura-te de lucrurile frumoase pe care le intalnesti pe parcursul acestei aventuri.

LEU - Umorul tau, desi e binevenit cu alte ocazii, s-ar putea sa-l irite si mai tare, semn ca nu ti-ai ales cele mai potrivite glume. Nu trebuie sa razi pe seama necazurilor altora, chiar daca scopul tau e nobil, de a-i abate atentia de la durerea sa. El mai degraba are nevoie de compatimire, sa plangi alaturi de el sa-i tii hangul in nefericirea sa, pentru ca a incerca sa-l scoti din tristete ar fi trata ca gest de impolitete fata de ceea ce simte el.

FECIOARA - Stai, acumuleaza, invata si va veni si clipa cand tot ce ai acumulat in bagajul tau de cunostinte isi va arata si efectele.

Va fi un mare salt inainte, dar e bine sa nu te hazardezi inca, nu pana ce nu atingi nivelul maxim de intelepciune de care e nevoie in situatia de fata. Tu dai dovada de o rabdare de invidiat: stai ce stai, dar si cand vei da drumul la motor, totul va tasni ca din pusca. Tu esti adeptul asteptarii momentului potrivit, cand tot ce ai acumulat isi va arata valoarea.

BALANTA - Nu ti s-a implinit un vis si, in loc sa schimbi macazul din mers si sa cauti alta tinta, stai si-ti lingi ranile, dezamagit. Nu aceasta e atitudinea potrivita in cazul unui esec de moment, pentru ca ai de invatat ceva din asta. Edison spunea ca miile de teste prin care a trecut inainte de a inventa becul nu au fost esecuri, ci lectii acumulate pana la solutia optima. Asa si tu: nu-ti iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur iti va iesi intr-un final, ca atare nu suferi pentru ca azi o usa e blocata. Mai bate si maine inca odata aici pana se va deschide!

SCORPION - Nu ai nicio tragere de inima sa te apuci de treaba si refuzi orice invitatie de a colabora la reusita planurilor incepute. Spui nu la orice, critici tot ce auzi si, cu asemenea atitudine negativista, e greu de crezut ca vei ajunge totusi undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determina sa fii atat de reticent si sa mai astepti o vreme, inainte de a te implica mai serios. Ai mereu impresia ca ceilalti vor sa profite de tine.

SAGETATOR - Faci parte dintr-un colectiv un pic dezlanat, in care nu exista o organizare foarte precisa si toata lumea face ce vrea. Aceasta libertate aparenta de miscare si de gandire este, in final, benefica, pentru ca ofera tuturor celor prezenti spatiul si timpul necesar pentru a gandi in voie. E un fel de brain storming, in care toti isi dau cu parerea in libertate deplina. Va veni si momentul cand toate aceste idei disparate vor incepe sa se lege si sa se indrepte spre o solutie eficienta, ca atare alatura-te si tu acestui colectiv si lasa imaginatia sa zboare.

CAPRICORN - Azi ai ocazia sa te intorci inapoi de unde ai plecat si sa iei startul din nou. Da, faci acelasi lucru, dar a doua oara va iesi de minune. Nu te teme sa desiri tot ce ai tricotat pana acum ca sa refaci tesatura de la zero, pentru ca a merge mai departe dupa un model gresit sau dupa o dimensiune nepotrivita, ar insemna sa consumi timpul si energia inutil. Intoarce-te de la punctul de start, revezi toate conditiile impuse si mai porneste odata, cu incredere si mai ales cu convingerea ca acum stii mai bine ce e de facut.

VARSATOR - A sta pe margine si a te plange de orice, nu e varianta cea mai potrivita in situatia de fata, ci ti se cere sa depasesti rezervele sau temerile si sa te implici si tu in aceasta provocare. Chiar daca, pe moment, ai impresia ca nu-i vei face fata, ca nu esti pregatit sufleteste pentru o astfel de confruntare, vei reusi mai bine decat ai putea crede, totul e sa-ti infrangi starea emotionala negativa care te copleseste.

PESTI - Nu pune la suflet contradictiile care se incing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoana, ci doar dispute pentru suprematie sau lupte pentru obtinerea unei pozitii superioare. Si tu vizezi acelasi scop, deci te vei implica fara sa stai pe ganduri in competitie, pentru ca azi va castiga cel care isi sustine cel mai bine cauza. Lasa nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambitie, pentru ca asa vei putea obtine pozitia suprema in concurs.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »