Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 14 iunie 2020

14 Jun 2020, 132 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 14 iunie 2020

Horoscop - Duminica, 14 iunie 2020

BERBEC - Dragostea poate fi cea mai ciudata surpriza a acestei zile. Poti primi un semn complet neasteptat de la o persoana fata de care nutresti sentimente de iubire si care nu a reusit pana acum sa se apropie prea mult de tine. Nici nu stii cum iti da un telefon si te invita sa la o cafea! Da, cam asa pot fi noutatile sosite ca din senin, care te pot lua complet prin surprindere si care iti vor face inima sa bata din ce in ce mai tare.

TAUR - Petrecerile sau motivele de divertisment se pot incinge ad-hoc, fara nicio pregatire, pentru ca acolo unde se aduna cateva persoane dornice de distractie, nu trebuie sa pierzi ocazia! Cu un pahar sau cu putina muzica, atmosfera se destinde. Alatura-te oamenilor veseli, amuzanti, unde te vei molipsi si tu de buna dispozitie. Nici nu-ti aminti azi de griji, de lipsuri, de probleme, nu e acum e vremea sa te gandesti la asa ceva!

GEMENI - Nu stii ce sa apreciezi mai mult la persoana iubita: increderea si fidelitatea pe care ti le arata, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le sopteste. Ai nevoie si de unele si de altele, pentru ca o relatie adevarata nu poate exista fara gesturi de afectiune, dar nici fara fapte concrete care sa sustina vorbele. Daca partenerul spune lucruri frumoase si atat, nu e de ajuns pentru o relatie de succes, ca atare arata-i ce anume astepti de la el.

RAC - Atmosfera e destinsa, vesela, prielnica unui dialog sincer si deschis, pentru ca va priviti unii pe altii cu optimism si incredere deplina. Sunt prieteni buni, ofera-le ceva din timpul tau, pentru ca merita sa te dedici lor cu entuziasm. Formati un grup strans unit in jurul unui subiect cu care sunteti cu totii de acord. Priviti lucrurile la fel, gandisi la fel, reactionati similar, deci veti si lua decizii asemanatoare daca schimbati permanent idei intre voi.

LEU - Iubesti frumosul, tot ce provine din si spre inima ta, si oferi cantitati uriase de bunatate si afectiune celor din jurul tau. La aceasta dorinta fantastica de a darui iubire, chiar si o relatie noua e pe cale sa se nasca acum. O intalnire cu cineva care te atrage poate evolua foarte repede spre o poveste frumoasa de dragoste, in care investesti mult, tocmai pentru ca vezi ca sentimentele sunt reciproce. Dedica-te celor la care tii cu inima deschisa, convins ca si lor le place ceea ce le daruiesti, dar ca si ei au multe de oferit inapoi.



FECIOARA - Te simti ignorat si nebagat in seama, dar in loc sa stai si sa suferi pentru acest tratament care nu-ti place, mai bine ti-ai revizui atitudinea sa descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tau de te dau la o parte. Sigur e o problema de comunicare la mijloc, ei nu te inteleg pe tine, tu nu-i intelegi pe ei, si de aici se nasc animozitatile. Recunoaste ca nu esti intru totul de acord cu cei din preajma ta, deci de ce ar fi ei de acord cu tine? Accepta-ti unicitatea, admite ca fiecare e altfel decat celalalt, si fiecare trebuie sa va acceptati unii pe altii.

BALANTA - Atmosfera este vesela si tonica in jurul tau si te simti excelent printre cei dragi. Te cobori la nivelul copiilor, de parca nu ai fi departe de varsta lor, pentru ca ai suficiente motive de distractie pe oriunde te-ai duce. Se incing petreceri ad-hoc peste tot, te intalnesti cu prieteni amuzanti cu care iti place sa-ti petreci ziua. Si vestile bune curg de pretutindeni si abia astepti sa le transmiti si tu mai departe, la randul tau, ca sa bucuri pe altii.

SCORPION - Stai de vorba cu sufletul tau sa vezi ce nevoi are si ofera-i-le din belsug, pentru ca si roadele spre care te indrepti vor fi abundente. Nu uita ca munca ogorului implica si riscuri, si vicisitudinile vremii, si paraziti… ca atare grija ta trebuie sa fie permanenta. Recolta pe care o vei culege candva merita efortul, chiar daca dureaza.

SAGETATOR - Te napadesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai placute si retraiesti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emotional maxim asupra ta. Doare inca, nu poti uita sau ierta ceva, dar merita sa treci in revista cele intamplate pentru a intelege, dupa atata timp, cu alti ochi unde ai gresit. Daca se intampla si a doua oara acelasi lucru, e semn ori ca ti se mai acorda o sansa de a face totul bine, ori mai ai niste lectii de invatat de aici.

CAPRICORN - Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru ca nu-l gasesti in tine insuti. Ai noroc: se iveste de undeva o persoana cu un tonus mai bun decat al tau care, prin exemplu personal sau prin incurajari foarte convingatoare, reuseste sa te sustraga dintr-o zona de apatie si neincredere in care ai alunecat. Il vei privi ca pe un adevarat salvator, pentru ca a aparut in calea ta exact cand aveai nevoie de un plus de energie pozitiva.

VARSATOR - Pastreaza din tot ce simti acum doar ce te poate ajuta cu adevarat. A ramane cramponat intr-o emotie, buna sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru ca vei avea tendinta de a privi lucrurile din acelasi unghi fara sa-ti dai seama ca mai sunt si alte aspecte pe margine. Nu trata totul atat de radical - ca-i perfect sau ca-i oribil - pentru ca exista si situatii de mijloc, si zone de gri, si perioade in care nu se mai intampla nimic, dar trec toate!

PESTI - Nu te gandesti la riscuri, ci esti gata sa dai startul spre un sens nou, convins ca te indrepti spre visul tau cel mare. Curaj e bine sa ai, asa e, dar nu transforma curtajul intr-o forma de revolta, pentru a le demonstra altora cu orice pret de ce esti tu in stare. Porneste pe drumul cel nou, dar cateva masuri de precautie nu strica: nu exagera cu indrazneala aruncandu-te chiar in gol!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »