Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 20 iunie 2020

20 Jun 2020, 152 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 20 iunie 2020

Horoscop - Sambata, 20 iunie 2020

BERBEC - Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat. Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati. Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase.

TAUR - Te preocupa o relatie care nu merge tocmai bine, se vede ca ai asteptat altceva de la o anumita persoana, dar gesturile sale fata de tine sunt mult sub asteptari. Poate ai ridicat cam sus stacheta si celalalt nu poate oferi mai mult de atat, si atunci de tine depinde sa-ti mai ajustezi un pic dorintele fata de acea persoana. Daca mai cobori un pic standardele, ai descoperi ca persoana respectiva are totusi ceva de oferit si care poate compensa lipsurile, dar tu parca tot altceva doresti de la ea.

GEMENI - Ai parte si de veselie si de suparare in acelasi loc, de parca s-ar fi adunat in preajma ta si o serie de amici pusi pe distractie, dar si unii cu tot felul de probleme care simt nevoia sa discute cu tine. Poate e norocul lor ca esti tu de fata, pentru ca ai un tonus pozitiv si vei reusi sa ridici moralul celor posomorati, fara sa te molipsesti de tristetea de pe chipul lor, reusind sa te integrezi perfect in grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zambetul pe chipul celor pesimisti si a tine, totodata, companie cu entuziasm si veselie, celor care au ceva de sarbatorit.

RAC - O discutie in contradictoriu inceputa azi, desi poate atinge si cote alarmante, se va dovedi a fi scanteia perfecta pentru a lua masuri mai drastice in viata ta: sa renunti la un obicei, sa opresti un drum care nu-si mai are rostul sau sa accepti din mers o alta opinie decat cea proprie. Chiar daca ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu inseamna ca trebuie sa le ignori.

LEU - Ar fi bine sa stai putin pe loc, inainte de a porni acel plan pe care l-ai pregatit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, in care sa analizezi la rece planurile facute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ti-au scapat din vedere. Mai mult, daca asculti si parerile si sfaturile altora despre acelasi subiect, ai primi o multime de informatii pretioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupa. Sfatul zilei este urmatorul: stai si asculta, pentru ca nu le stii, deocamdata, chiar pe toate, dar poti afla detalii interesante!

FECIOARA - Adevarul poate fi intotdeauna privit din doua directii, caci fiecare sustine, in felul sau, ca dreptate e la el.

Cineva trebuie sa intervina in aceasta lupta pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu sa fii cel care judeca la rece situatia si extrage o concluzie finala. Niciodata nu poti multumi pe toata lumea, deci fii constient ca verdictul tau, desi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu esti la mijloc ca sa primesti reactiile lor.

BALANTA - Va fi greu sa te imparti intre cele doua planuri carora le acorzi la fel de multa importanta. Pe de o parte, ai dori sa iesi in lume, sa socializezi, sa-ti faci noi prieteni - iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei - dar, pe de alta parte, parca ti-ai dori sa stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenta ta. Exista o solutie optima: ia-ti familia si iesiti impreuna undeva, pentru ca asa ai sa petreci ore superbe alaturi de copii, parinti sau partenerul de viata, dar in acelasi timp ai sansa de a intalni si o multime de cunostinte cu care sa stai de vorba.

SCORPION - Ar fi bine sa profiti de o zi mai libera de sarcini pentru a iesi undeva sa iei aer proaspat, sa faci putina miscare, sa-ti incarci bateriile, si unde ar fi cel mai bine daca nu in natura? Indiferent cum e vremea, merita sa-ti faci drum spre un loc cu o conotatie speciala pentru sufletul tau, la tara la bunici, la biserica, intr-un decor ce-ti inspira tihna si relaxare. Evident, una din cele mai frumoase preocupari este legata si de copii, deci dedica-te lor cu toata fiinta, pentru ca si efectul lor asupra ta va fi benefic.

SAGETATOR - Esti suficient de bine motivat sa te apuci de treaba, deoarece detii tot ce trebuie pentru a lua startul acum si a face pasi mari spre tinta visata. Entuziasmul e la cote maxime, esti pregatit pentru tot ce va urma si, cat timp aceasta siguranta de sine se mentine pe un nivel ridicat, vei evolua repede si bine spre scopul cel mare. Ca e o afacere aflata la start sau o investitie de zile mari, esti increzator in ceea ce faci pentru a-ti vedea visul cu ochii foarte repede.

CAPRICORN - Nu pune la suflet criticile si afronturile care vin azi de la lume, pentru ca nu poti fi pe placul tuturor intotdeauna. Unii se opun din incapatanare sau orgoliu, altii nu sunt de acord cu punctul tau de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie vei primi numai aprobari si sustinere. Bazeaza-te pe ei daca vrei sa ai o zi de succes, pentru ca ei te vor urma indiferent de cat de complicate sau originale sunt ideile pe care le propui!

VARSATOR - Cei dragi pot fi cei mai de incredere sustinatori ai tai, deci asculta-i cu respect, pentru ca ei iti vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau solutii pot proveni azi de la jumatatea ta de suflet, care priveste lucrurile din cu totul alt unghi decat tine si apoi isi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunostinta si iubire ceea ce are el de oferit, considerandu-te de-a dreptul binecuvantat ca ai asemenea om alaturi! Sufletul sau mare, bogat si bun, e cel mai de pret lucru pe care l-ai primit de la viata: ofera si tu!

PESTI - Viitorul suna bine atunci cand ai alaturi de tine oameni optimisti care te stimuleaza in mod constructiv spre implinirea unui vis. E o placere sa descoperi ca nu esti singur, ca nu te lasa cei dragi sa te lupti pe cont propriu cu greutatile vietii, ci ai oricand la cine apela la nevoie. Ajunge doar sa ceri cuiva un sfat, ca deja s-a creat alaturi de tine un grup de suport entuziast si dinamic ce te va ajuta sa depasesti cu brio orice hop.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »