Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 21 iunie 2020

21 Jun 2020, 149 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 21 iunie 2020

Horoscop - Duminica, 21 iunie 2020

BERBEC - Faci calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care te poti baza si rezultatul suna promitator, incat ai curajul sa faci planuri mari cu banii tai. Daca nivelul financiar este atat de bun, te gandesti la investitii ceva mai scumpe, poate demult planificate, pentru ca ai incredere pe resursele tale. Nu stai rau la acest capitol, ca atare poti indrazni sa visezi la cine stie ce obiect scump sau la vreo calatorie costisitoare sau la o infuzie de capital in propriile afaceri, deci fa-ti lista lunga de cheltuieli pentru perioada urmatoare.

TAUR - Ai descoperit ca ai in preajma multi prieteni falsi, oameni care ti se baga pe sub piele apeland la tertipuri incorecte, si bine faci ca vrei sa-i mai cerni! Mergi mai departe in acest proces de eliberare de minciuna, da-i afara din viata ta pe cei care doar profita de bunatatea ta, pentru ca nu ai nevoie de ei. Chiar cu riscul de a ramane doar cu o mana de prieteni alaturi, macar acestia sunt adevarati si te poti baza pe ei la nevoie. Restul sunt simple cunostinte de care te poti lipsi chiar de azi!

GEMENI - Lasa lucrurile sa se mai aseze, linisteste-te putin, pentru ca vei intelege altfel situatia dupa o vreme. Acum ai impresia ca cerul cade pe umerii tai, ca sperantele tale sunt risipite, ca ceea ce asteptai sa apara nu mai exista, dar nu e deloc asa! Ai aceasta atitudine fatalista si negativista din cauza efectului bomba a vestii sosite, dar desi pe moment situatia pare grava, dupa ce se vor reaseza apele in matca, vei descoperi si partea pozitiva a lucrurilor. Dupa furtuna, intotdeauna apare soarele! Asteapta-l!

RAC - Esti deschizator de drumuri, esti motorul care pune masinaria in functiune, dar felul in care ajungi la rezultate depinde si de contributia celor care ti se alatura. Ar fi bine sa fii tu liderul acestei actiuni, pentru ca ai toate calitatile necesare unui conducator de succes. Cine te are alaturi ca tovaras sau coleg de echipa, are numai de castigat, deoarece ai mereu de oferit un sfat bun, o incurajare adecvata. Reusesti sa-i mobilizezi si pe altii intr-un proiect important si nu refuzi nicio invitatie de a te alatura unei noi aventuri incitante.

LEU - Te cramponezi prea mult de hopurile vazute sau nevazute din calea ta, cand ele pot fi trecute cu calm si intelepciune. Nu ai de ce sa-ti faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente in drumul oricui. Ai si din ele ceva de invatat, totul e sa nu le amplifici mai mult decat e cazul. Primesti de undeva o garantie, o informatie salvatoare sau doar un sentiment de liniste care te ajuta sa mergi mai departe, fara sa-ti mai bati capul cu micile probleme de pe parcurs.



FECIOARA - Primesti un sfat care, pe moment, ti se pare ca blocheaza evolutia unor proiecte si esti gata sa-l tratezi cu indiferenta. Daca nu-l vei asculta, va veni ziua cand vei da piept cu roadele acestui sfat si vei regreta atunci ca nu ai tinut cont de el la vremea potrivita. Chiar daca acum, pe loc, ti se pare ca nu te ajuta asa cum ai fi dorit, accepta-l, urmeaza-l intocmai, pentru ca acest pont se bazeaza pe experienta prin care a trecut deja cel care ti-l ofera azi cu draga inima.

BALANTA - In viata de cuplu s-a instalat rutina si monotonia, dar poate ca nu este chiar asa de rau! Pentru ca lucrurile s-au cam dat peste cap in ultima perioada intre tine si partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnita si mai banala pentru a restabili normalitatea in relatia voastra. Nu grabi lucrurile, ia-le incet, pas cu pas, bucura-te de calmul care planeaza peste voi, pentru ca ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie sa le iei in pripa.

SCORPION - Meriti ce-i mai bun, deci nu te mai teme atat de mult de crize financiare, de viitor sau de ziua de maine, ci permite-ti si tu un bonus pentru placerea ta. Ai putea sa-ti cumperi un obiect la care tanjesti demult, dar pe care l-ai tot amanat de teama de a nu intra in banii pusi deoparte pentru alte scopuri, dar e posibil sa exagerezi totusi cu economia si restrictiile financiare. Banii sunt facuti sa circule ca atare, daca inima ta a ramas la ceva anume la care pana mai ieri doar visai, azi ai putea face un pas spre achizitionarea acestuia.

SAGETATOR - Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere si stabilitate in viata ta, poate o cariera bine conturata in care te simti in siguranta, poate o viata de familie tihnita si frumoasa, poate o afacere care merge constant si iti ofera satisfactie, deci, din orice punct ai privi spre cel care ai ajuns, au numai motive de mandrie si de optimism. Daca vezi ca se poate ajunge la fericire, ai curajul sa speri si mai mult, deci merita sa-ti stabilesti mereu obiective din ce in ce mai inalte, pentru ca da, pot fi atinse prin forte proprii si eforturi sustinute.

CAPRICORN - Lumea respecta deciziile tale, asculta ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine sa profiti de pozitia pe care o detii deasupra lor, pentru ca tu vei deveni, astfel, eroul salvator care gaseste cheia problemei. Nimeni nu ti se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru ca ti se recunoaste valoarea. Toti stiu ca ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, si daca urmeaza sfaturile tale au numai de castigat, ca atare spune si altora care e parerea ta ca sa invete de la tine!

VARSATOR - Energia pe care o investesti cu entuziasm in proiectul in desfasurare va avea rezultate excelente, deci merita sa continui in acelasi ritm, pentru ca nu mai e mult pana la rezultate. Ai convingerea ca totul va iesi excelent datorita acestei implicari totale, si daca mai ai si norocul de a gasi tovarasii potriviti, la fel de implicati, de motivati si de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e directia cea buna, ca atare merita sa investesti tot ce ai mai bun in tine.

PESTI - Este o zi de succes in care ti se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distractie. Primul plan vizat de vesti excelente este cel sentimental, deci programeaza-ti pentru azi o intalnire cu persoana iubita sau iesi undeva, ca nici nu stii de unde sare iepurele si termini ziua indragostit lulea. Si la serviciu se pot auzi vesti bune, pentru ca reusitele vin pe banda rulanta, si ai un sentiment puternic de succes, de satisfactie profesionala.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »