Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 26 iunie 2020

26 Jun 2020, 159 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 26 iunie 2020

Horoscop - Vineri, 26 iunie 2020

BERBEC - Daca ai ajuns intr-un impas, cauta atent unde se afla greseala si recunoaste-o, pentru ca n-are rost sa ascunzi gunoiul sub pres. Om esti si tu si a gresi e omeneste, deci accepta-ti slabiciunile si limitele asa cum sunt ele, fara a o face pe grozavul. La fel ca orice om mai calci alaturi, mai faci gafe infantile, dar pe care le poti repara imediat. Primul pas e sa privesti adevarul in fata cu realism, sa nu-l mai respingi cu atata vehementa.

TAUR - Daca ti-ar veni toate usor pe tava, ai profita de ocazie si atat, fara sa mai inveti ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apeleaza la resursele tale cele mai profunde si il rezolvi mai bine decat credeai ca poti. Vei fi incantat la final sa vezi ce bine s-au asezat toate, cate atuuri ai in buzunar de care nici nu erai constient, ca atare nu privi eventualele hopuri ca pe niste probe imposibile, ci ca pe sanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri si solutiile cele mai bune.

GEMENI - E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci cauta iluziile dupa care te-ai ghidat, fatarnicii care ti s-au bagat pe sub piele, pistele false pe care ai mers inainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, si fa curatenie in viata ta. Esti atat de exigent si de pregatit de acest proces de purificare, incat nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepti nimic din ceea ce inainte te-a pacalit si ai acceptat sa faca parte din viata ta, gata sa dai afara minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

RAC - Ai alaturi de tine un om care isi deschide inima in fata ta tocmai pentru ca are incredere deplina in sfaturile tale. Din prietenie sincera, ii vei oferi ajutorul tau, convins ca vei juca un rol cheie in rezolvarea problemei care il macina. Nu esti direct implicat emotional, si tocmai capacitatea de a ramane detasat de ceea ce traieste acesta te ajuta sa-i oferi un sfat corect si concret. Ii vei castiga respectul si prietenia pentru o viata intreaga, pentru ca simte ca fara tine nu ar fi depasit impasul.

LEU - Discutiile pe care le poti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.



FECIOARA - Ti-ai facut iluzii cu privire la interventia salvatoare a unui amic intr-un plan in care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, intr-un moment de infatuare, ti-a promis marea cu sarea si tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, cand ar fi momentul sa participe efectiv in modul in care a promis, il vezi ca intoarce spatele si-si incalca astfel cuvantul dat. E o lectie buna de viata sa nu te mai increzi in oricine, mai bine zis sa inveti sa te descurci singur, fara a visa miracole de la altii care nu fac altceva decat sa promita.

BALANTA - Ai incredere deplina in drumul tau, spune-ti cu tarie ca duce numai spre acel succes la care visezi si ai sa vezi ca asa va fi. Nu renunta nicio clipa la aceasta incredere, pentru ca ea e resursa principala care te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Nu conteaza ce spun altii, nu conteaza ca multi te vor privi cu suspiciune, pentru ca tu crezi in visul tau oricat de ciudat ar suna. Cat timp te bazezi numai pe fortele proprii, nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca tu stii foarte bine ce resurse imense ai!

SCORPION - O afacere pe cont propriu ar fi cea mai inteleapta decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care asteapta sa fie investit intr-o directie din care, intr-o zi, ar putea aparea beneficii materiale promitatoare. Daca te bate demult gandul sa pornesti de unul singur intr-o afacere sau un proiect cu conotatii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te astepta la castiguri peste noapte.

SAGETATOR - Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta. Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume.

CAPRICORN - Tu esti cel care spune vreau mai mult, pot mai mult, merit mai mult, si simti ca totul se mareste ca un aluat pus la dospit. Ideile tale cresc, bucuria ta se extinde, tot ce ai mai bun in tine se largeste sub ochii tai si esti de-a dreptul entuziasmat de semne. Cu asemenea vant prielnic din spate, incearca sa tintesti spre lucruri cat mai importante, pentru ca vor evolua de minune!

VARSATOR - Se incing dispute aprinse in mediul in care, de obicei, aveai relatii armonioase cu toata lumea. De data aceasta esti cam nervos si refuzi dialogul pasnic, pentru ca ai impresia ca tu detii solutii la problemele tuturor. Daca ceilalti nu-ti dau dreptate, ai tendinta de a riposta agresiv, ceea ce tensioneaza atmosfera pe oriunde ai trece. Poate ca aceasta atitudine ofensiva este totusi benefica, dar numai in acele spatii in care treneaza rutina si plictiseala, pentru ca mai vii tu cu un dram de energie.

PESTI - Presimti ca se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama dar, in loc sa folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusa in cap, lamentandu-te intruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar daca nu e vorba de un eveniment fericit, si aceasta tocmai pentru ca ai fost avertizat si ai timp sa le aranjezi pe toate in asa fel incat sa nu te afecteze urmarile neplacute.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »