Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 4 iulie 2020

04 Jul 2020, 156 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 4 iulie 2020

Horoscop - Sambata, 4 iulie 2020

BERBEC - Ai obosit si simti ca singurul mod de a te detasa de o situatie care pare deja peste puterile tale e abandonul. Daca nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine sa-i pui punct aici si sa inchei astfel un capitol din care nu mai ai nimic de castigat. Gata, ce-a fost a fost, spune adio si uita. Dupa o vreme in care te vei detasa de toate, te vei putea gandi la cele intamplate, dar acum, la final de drum, totul pare complicat si frustrant. Nu incerca sa mai resuscitezi ceva deja mort, nu are rost!

TAUR - Planurile la care te gandesti cu multa pasiune prind viata sub ochii tai, pentru ca esti un creator prin excelenta. Adauga noi elemente la planul tau cel mare, nu te opri din visat si din inventat, ci continua sa cladesti ceea ce consideri a fi important pentru tine la ora actuala. Daca discuti azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atat de multe solutii si idei suplimentare, ba chiar cineva se ofera sa-ti acorde tot suportul pentru ca proiectul tau sa ajunga la indeplinire.

GEMENI - Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale. Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la cei cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.

RAC - Esti persoana cea mai potrivita sa preia fraiele unei actiuni pentru ca ai real talent de lider. Ceilalti te vor urma orbeste, dand dovada de maxima incredere fata de sensul pe care tu il arati. Stii ce spui, ai curajul de a lua decizii si pentru altii, deci ai toate calitatile adecvate unui conducator! Iti dai seama cat de important e acest rol, pentru ca vezi ochii tuturor indreptati spre tine cu speranta, vezi cum cei dragi asteapta ca tu sa iei decizii si pentru ei, dar nu trebuie sa te sperie aceasta postura.

LEU - Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.



FECIOARA - Abia astepti etapele urmatoare ale unui proiect pe care l-ai inceput cu mult entuziasm. Esti constient ca succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ti sta in putinta. Esti multumit de modul in care se contureaza deja rezultatele catre care ai pornit si fiecare clipa care te apropie si mai mult de finish, iti amplifica ambitia si dorinta de succes. Fiecare reusita de pe parcurs devine startul catre un alt nivel si, din aproape in aproape, se cladeste un succes de toata frumusetea.

BALANTA - Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei vor participa trup si suflet la ceea ce le propui. E o bucurie sa fii in compania copiilor tai sau a altor membri din familie care te inconjoara cu entuziasm si care asteapta de la tine solutii salvatoare si proiecte indraznete. Toata lumea stie ca tu ai intotdeauna cele mai interesante planuri de atins si acum stau cu ochii la tine sa vada ce mai creezi nou!

SCORPION - Cand mergi pe un teren stabil, nimic nu te poate abate de la calea cea dreapta. Esti un exemplu de responsabilitate si maturitate, faci totul organizat, cu cap, pentru ca ai o idee foarte clara in minte pe care vrei s-o transformi in realitate. Ai reusit si altadata sa faci ceva similar, deci nu ar fi prima oara, tocmai de aceea ajunge sa repeti reteta de succes de odinioara cu aceeasi stapanire de sine. Se va dovedi a fi cheia succesului astazi, pentru ca esti foarte sigur pe tine si pe ceea ce vrei si poti sa obtii.

SAGETATOR - Banii de care dispui sau cei care urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare te indeamna sa visezi la bunastare. Te poti baza pe acele venituri, esti sigur ca vor ajunge la tine mai devreme sau mai tarziu si faci tot felul de planuri. Desi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la indeplinire, acum esti atat de sigur ca acestea au sorti de izbanda, incat nimeni nu te poate opri sa visezi frumos.

CAPRICORN - Ai avea nevoie de mai mult timp de gandire inaintea unei decizii finale, deoarece acum esti foarte derutat de variantele pe care le ai la dispozitie. Ambele au ceva de oferit, ambele par la fel de interesante, incat, daca ai putea, le-ei alege pe amandoua simultan. Dar nu se poate, ca atare ia-ti timp suficient de analiza inainte de a spune ce ai ales, ca sa nu regreti mai apoi ca cealalta cale ar fi fost mai buna.

VARSATOR - Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa tine, fara a o face pe suparatul ca nu ti se da dreptate. Ca sa castigi o lupta de idei, trebuie sa-ti argumentezi solid pozitia, or ceea ce spui tu acum sus si tare nu e intru totul corect sau just. Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intentie, chiar si fara sa-ti dai seama, deci fii deschis sa discuti despre asta cu cel din fata ta. Adevarul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie sa renunte la orgolii pentru a se aseza la negocieri echitabile.

PESTI - Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa ramai impartial pana cand se va clarifica invingatorul. Parca nu ai avea incredere in niciunul si esti ca intre ciocan si nicovala, adeseori primind atacuri de ambele parti. Vina ta e ca te-ai bagat intre ei sperand ca un arbitru va face pace, dar nu devii decat calul lor de bataie, fara motiv.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »