Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 5 iulie 2020

05 Jul 2020, 162 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 5 iulie 2020

Horoscop - Duminica, 5 iulie 2020

BERBEC - Faci echipa buna cu cel drag intr-o actiune in care tu, singur, nu detii toate resursele. Tu ai idei practice, solutii concrete, experiente deja acumulate, dar iti lipseste forta psihica de a face fata confruntarii. Daca iti unesti fortele cu cel de alaturi care stie sa te imbarbateze cu vorbele cele mai potrivite pentru a te motiva, totul va parea mult mai simplu. Primeste cu incredere stimulentele celuilalt si fa si tu la fel daca are nevoie.

TAUR - Gata, ce ai semanat in ogorul fertil e deja acolo, asteapta sa incolteasca, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie sa ingrijesti acest sol cu rabdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, samanta primordiala, e deja plantata. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine, ce a depins de tine ai facut cu succes, dar roadele abia de acum inainte se vor arata. Priveste-ti viitoarea recolta cu incredere si speranta!

GEMENI - Descopera cat se poate de lucid ce nu e in regula in modul tau de a gandi, vezi unde s-au strecurat ganduri negative sau cuvinte cu tenta pesimista si elimina-le din mintea ta chiar acum. Uita de negatii, abandoneaza frica si nesiguranta, deschide-te complet spre o totala purificare interioara de orice urma de gand negativ, fie ca e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de altii. Iti poti recapata sanatatea trupului si a sufletului daca mai intai te lecuiesti de gandurile care-ti fac rau: sunt ale tale, tu trebuie sa le schimbi polaritatea!

RAC - Nu te lasa impresionat de lacrimile sau povestile triste ale celor din jur care incearca astfel sa umble la coarda ta sensibila. Tu nu esti asa, esti puternic, nu tii cont de slabiciuni, ca atare fragilitatea afisata de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca sa iesi in fata sa te remarci. Cand ii vezi pe altii emotivi si timizi, profita de auspiciile bune care te propulseaza direct in fata. Tu nu dai dovada de nicio urma de sensibilitate acum, ci dimpotriva, esti ambitios si ai ceva de spus inaintea tuturor.

LEU - Ai grija cui iti oferi ajutorul astazi, deoarece dai peste profitori gata sa primeasca tot ce ai tu de oferit fara a da in schimb nici macar un multumesc. Fii deci ceva mai rezervat in fata celor care stii ca nu fac altceva decat sa cerseasca bunavointa altora, oricat de mult ai dori tu sa fii de ajutor. Unii chiar nu merita atata generozitate, pentru ca tu esti gata sa le dai tot ce ai si… cu ce ramai? Cu o mare dezamagire cu privire la adevaratul caracter al oamenilor.

FECIOARA - Trateaza lucrurile marunte care te streseaza in acest moment cu un dram de umor si lejeritate.

S-ar putea sa fie mai simple decat crezi, deci ignora-le, pe cat posibil. Indreapta-ti atentia spre alte aspecte frumoase ale vietii, care iti pot abate gandul de la acele fleacuri. Chiar daca tot marunte sunt si acele lucruri spre care iti intorci azi privirea, vei vedea ca sunt de zeci de ori mai frumoase si mai demne de iubire decat motivele de stres carora le acordai importanta.

BALANTA - Vine o veste care-ti taie elanul, te tine pe loc si nu mai ai forta de a duce mai departe ceea ce ai inceput, dar nu renunta la visul tau cel mare. Ia o pauza pentru o vreme pana sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii mai bune. Poti folosi cu succes acest ragaz pentru a te informa in plus, pentru a te odihni sau pentru a-ti revizui strategia. Uneori, o piedica nu e un capat de drum, ci doar ocazia de a-ti recapata energia pentru a face fata la etapele urmatoare.

SCORPION - Ceva din trecut revine la modul cel mai serios in actualitate, de parca abia acum a sosit vremea sa folosesti invataminte de demult. Ai intalnit candva o persoana cu ani sau ti s-a oferit o informatie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci in revista bagajul tau de cunostinte pentru a pune in aplicare cele aflate. E ca si cum te-ai intoarce in timp, la vremea cand acumulai de zor cunostinte intr-un cadru organizat (la scoala, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cat de utile si de importante erau acele detalii.

SAGETATOR - Cei din jurul tau se indoiesc de tine si iti pun tot felul de bete in roate ce nu te lasa sa duci la indeplinire ce ai inceput. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, si de aceea unii se ridica vehement impotriva ta. E nevoie de unele explicatii, pentru ca ceilalti considera ca nu mergi pe caile cele mai corecte, de aceea e bine sa-ti exprimi mai clar intentiile, ca sa nu te trezesti mai devreme sau mai tarziu doar cu opozitii. Unii sunt mai greu de convins, dar poti reusi daca, inainte de toate, le recastigi increderea si simpatia.

CAPRICORN - Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine, e nevoie de explicatii multe si clare pentru a te face inteles, dar merita sa-ti pui in joc toate calitatile pentru a atrage atentia asupra modului tau diferit de a privi situatia. Tu nu te poticnesti in piedici, nu spui la orice pas ca e imposibil si nici nu cauti nod in papura, ci ai convingerea ca totul va merge struna. E nevoie de timp sa-i convingi si pe ceilalti, deci nu te enerva daca ei sunt mai refractari la ideile tale.

VARSATOR - A trece cu vederea, a ierta, a face sacrificii sunt un semn de intelepciune, deci nu ezita sa te folosesti de aceste atribute. Nu oricine poate face asta, dar tu dai dovada de o imensa toleranta, pentru ca iti dai seama ca nu are rost sa diseci firul in patru. Daca ai incepe sa analizezi la bani marunti, sigur ca ai gasi multe si marunte, dar fa cu incredere compromisurile care ti se cer, pentru ca se vor dovedi a fi cel mai matur lucru pe care il poti face in situatia de fata.

PESTI - Calmeaza-te inainte de a face sau spune ceva! Nu esti atat de impulsiv de obicei, tocmai de aceea toti sunt mirati cand vad cata energie consumi dintr-o data. Esti nervos, asta se vede, si nervozitatea iti poate crea mari probleme in planurile incepute, ca atare adu-i aminte ca tu esti mult mai chibzuit si mai calm de felul tau, si o atitudine ca cea de acum nu e deloc in avantajul tau! Sunt persoane in preajma ta care te mai trag de maneca, incearca sa-ti mai domoleasca graba sau nervii, dar asta s-ar putea sa te irite mai tare, incat reactionezi si mai agresiv.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »