Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 7 iulie 2020

07 Jul 2020, 142 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 7 iulie 2020

Horoscop - Marti, 7 iulie 2020

BERBEC - Lumea te ajuta sa scoti ce ai mai bun din tine, pentru ca prezenta unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a iesi dintr-o pasa dificila. Ei te sustin, te imbarbateaza, iti arata cat de bun esti, si primesti incurajarile lor ca pe o portie de vitamine. Renasti, pur si simplu, esti mai sigur pe tine, mai increzator, pentru ca te simti sustinut de acesti oameni care au incredere in tine. Numai in medii populate, cu cat mai multe persoane te simti in largul tau, ca atare iesi unde vezi cu ochii pentru a intalni oameni cat mai diversi. Fiecare are ceva interesant sa-ti transmita.

TAUR - Dai numai peste oameni pusi pe harta, care te contrazic la orice fleac, spun nu la orice propunere, incat tot tu trebuie sa fii cel care renunta la propriile pareri doar pentru a restabili armonia, treci tot tu cu vederea, inchizi tot tu ochii la ce nu-ti convine. Si bine faci, pentru ca exact aceasta atitudine de compromis, de sacrificiu in fata celor din jur, mult prea orgoliosi si incapatanati, e cea care te va scuti de nervi in plus. Taci si suporta, e spre binele tau!

GEMENI - Mintea ta zboara unde isi doreste, iar aceasta minunata libertate de gandire, aceasta imaginatie debordanta sunt atuul tau forte pentru a gasi o multime de idei noi si interesante. Nu accepta sa-ti spuna altii ce sa faci si cum sa gandesti, pentru ca ai si tu suficiente idei exceptionale, care merita lasate sa se manifeste. Nu e momentul sa accepti supunerea, umilinta, conducerea sau autoritatea altora, pentru ca esti un spirit liber cu o minte vasta care are atatea de aratat, dar ca sa-ti demonstrezi potentialul, trebuie sa fii lasat sa te misti in voie.

RAC - Chiar daca apar hopuri pe parcurs, sunt atat de neinsemnate incat nici nu merita sa le dai atentie. Priveste lucrurile cu un dram, de detasare, de calm, de buna dispozitie, ca si cum ar fi un joc, si ai sa vezi ca faci pasi mult mai mari si mai repezi spre ce ti-ai propus. Dar nici nu aluneca spre extrema cealalta, adica spre superficialitate, de parca ai lua totul peste picior, ci e nevoie doar de o gandire pozitiva ca sa ajungi la capat.

LEU - Apare in calea ta in momentul potrivit o persoana care se va dovedi a fi salvarea ta in situatia de fata. E norocul cel mai mare al acestei zile si esti fericit ca ai fost atat de norocos intalnindu-l chiar tu. Sigur ca ar putea trece si prin calea altcuiva si acela sa profite de sansa, dar nu uita ca tu ai un atu in plus si trebuie sa-l valorifici. Pune mana pe sansa imediat ce apare, fara sa te indoiesti de ea si fara sa-i cauti defecte chiar si unde nu exista.

FECIOARA - Incearca sa nu-ti exprimi azi parerea despre o situatie care nu-ti convine, pentru ca tonul tau e mai degraba pesimist, trist, demoralizat, fara putere de convingere, ceea ce nu te reprezinta de obicei.

La originea acestei situatii se afla o judecata gresita a oamenilor la adresa ta si te doare eticheta pusa de acestia. Nu incerca sa desfiintezi azi opinia lor, pentru ca nu detii argumentele cele mai puternice, deci aduna informatii si dovezi pentru ca va veni si ziua cand vei spune lucrurilor pe nume iar adevarul va iesi la iveala.

BALANTA - Daca ai avea de sustinut vreo prelegere sau daca trebuie sa prezinti un proiect important la serviciu, vei lasa o impresie excelenta, pentru ca ai cuvintele la tine si stii sa le folosesti cu talent. Nu sta in banca ta astazi, pentru ca ai multe de spus si o faci cu asemenea maiestrie, incat ai putea obtine victorii de rasunet: nota maxima la examene sustinute oral, aplauze la scena deschisa daca te prezinti in fata unui public sau felicitari binemeritate de la cei care te asculta. Spune ce ai de zis cu incredere si curaj, folosindu-te de toate instrumentele tale forte!

SCORPION - Lasi impresie buna pe oriunde treci, pentru ca inspiri profesionalism, autoritate, seriozitate, exact acele calitati de care e nevoie in planurile tale curente. Nu te lasa intimidat nici de functia celor cu care discuti, nici de eventualele avertismente care ti se adreseaza, pentru ca nu te simti vinovat de absolut nimic. Esti sigur pe tine, stapan pe situatie, te bazezi pe o experienta bogata in domeniul pe care il practici si pe un bagaj imens de cunostinte verificate si bine documentate.

SAGETATOR - Primesti un telefon de la o persoana de la care chiar asteptai o veste si esti fericit sa-i auzi vocea. Din relatia cu lumea azi primesti vesti foarte bune, invitatii care te bucura sau informatii utile de care te vei folosi cu succes foarte curand. Si tu poti transmite mai departe vesti optimiste unor persoane care spera sa le dai un semn de viata, deci aminteste-ti sa iei legatura si cu cei despre care nu stiai nimic in ultima vreme.

CAPRICORN - Te poti trezi cu niste sume de bani promise mai demult, dar care, din diverse motive, au tot intarziat sa apara. Se pot redresa o serie de probleme financiare mai vechi si ai numai motive de satisfactie ca totul revine incet la normal. Totul e ca, furat de bucuria incasarii banilor, sa nu iesi deja la cumparaturi si sa dai iama prin ei, pentru ca nu par sa fie intr-o cantitate prea mare. E doar ceea ce ti se cuvenea de mai demult si are rolul de a restabili echilibrul de care nu ai mai beneficiat de ceva vreme, deci ai grija cum gestionezi acesti bani.

VARSATOR - Cele mai bune lucruri se petrec in relatie directa cu ceilalti oameni pe care ii intalnesti, ca atare iesi in lume, socializeaza, cunoaste persoane noi, pentru ca printre acestia se pot afla viitori prieteni de nadejde, potentiali parteneri sentimentali, tovarasi cu care te vei simti pe aceeasi lungime de unda in proiecte de succes. Schimbul de sentimente, de vorbe bune, de complimente merita pus mai bine in valoare, pentru ca la energia pozitiva pe care o emiti tu primesti dublu acelasi gen de energie!

PESTI - Nu lasa emotia sa te copleseasca, incearca sa-ti pastrezi luciditatea in acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva sa iei o decizie gresita. Tu oricum ai o atitudine predominant rationala, ca atare, un astfel de moment in care inima ta este sensibilizata, nu prea te reprezinta. Esti influentabil, sensibil, vulnerabil si poti fi si usor manipulat in aceasta stare fragila, ca atare inchide orice usa prin care ar putea intra stimulii afectivi, si lasa doar mintea la carma.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »