Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 31 iulie 2020

31 Jul 2020, 158 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 31 iulie 2020

Horoscop - Vineri, 31 iulie 2020

BERBEC - Nu poti intelege corect parerile celor din jurul tau, mai ales ca sunt atat de contradictoriu. Unii tac si nu stii ce gandesc, in timp ce altii dau replici dure si critica tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai prefera ca lumea sa-si exprime punctul de vedere cu mai multa energie, decat sa taca si sa gandeasca cine stie ce, dar nici tonul agresiv nu ti-e pe plac. Esti si tu confuz, pentru ca nu stii ce decizie sa iei privind la reactiile celor care iti tin companie. Nici una nu seamana cu cealalta, iar tu esti la mijloc si incerci sa-i multumesti si pe unii, si pe altii. Nu prea reusesti.

TAUR - Ai asteptat tu ceva vreme ca sa ajungi aici, incat nici nu mai credeai ca se va mai intampla vreodata, dar iata ca toata asteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atata timp! Ai dat dovada de o rabdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru ca lucrurile au evoluat extrem de lent si de anevoios, dar nu ai abandonat totusi. Acum meriti felicitari pentru perseverenta ta, pentru capacitatea de a cladi totul pas cu pas cu atat staruinta, pentru ca rezultatele suna mai mult decat promitator.

GEMENI - Ia-o mai moale, bucura-te de liniste, de ritmul mai lent de evolutie, si pune in valoare calitatea ta cea mai de pret: rabdarea. Esti un exemplu de rabdare si pentru altii, deci, cine te are astazi in preajma se intreaba cum de poti tu sa construiesti totul atat de solid si fara graba. Pentru ca stii ca numai asa apar roadele cele mai bune, atunci deci de ce sa sari peste etape? Ai ajuns intr-un punct care iti inspira incredere, desi esti sigur ca mai e cale lunga pana la tinta finala, dar nivelul de acum te motiveaza sa mergi mai departe cu pasi mici si siguri. Asteapta: esti pe calea cea buna!

RAC - Primul pas spre o mare realizare e sa-i oferi acestui gand putere, ca atare stai azi putin si gandeste, viseaza, creeaza, ridica o constructie detaliata in mintea ta, pentru ca de aici incepe viitoarea realizare. Mai intai schitezi totul la nivel imaginar, teoretic, asa cum ti-ar placea sie sa fie, asteptand momentul si instrumentele potrivite pentru ca acest gand sa capete consistenta cu adevarat si in realitate. Deocamdata ofera-ti aceasta bucurie a visarii, lasa fantezia sa zburde cum vrea, pentru ca de aici porneste miracolul.

LEU - Ar putea sa-ti intre in mediul tau intim, poate chiar in propria casa, o persoana care nu emite decat energii negative. E o sursa de rautati, de judecati, de injurii, de sageti otravite indreptate catre oricine si daca nu faci ceva inainte ca efectele sale sa se imprastie peste tot, risti sa fii atins si tu de otrava sa rautacioasa. Tine-l la distanta, evita sa-i faci confidente si sa-i deschizi poarta spre inima ta, pentru ca el abia asteapta o noua victima a rautatilor sale.

FECIOARA - De felul cum te privesti pe tine insuti depinde succesul relatiilor tale, ca atare, daca vrei ca ceilalti sa te placa asa cum esti, trebuie sa-ti radieze iubirea de sine pe fata.

Daca tu te vezi singur intr-o oglinda deformata, daca-ti vezi doar lipsurile si defectele, daca in permanenta ai vrea sa schimbi ceva la tine, cum ai vrea ca ceilalti sa te pretuiasca mai mult? E ca si cum ai spune cuiva de o suta de ori ca supa lui e sarata si pana la urma chiar va incepe sa simta si el la fel despre ceea ce mananca.

BALANTA - Niciodata nu-i vei multumi pe toti, ca atare acum conteaza doar ce vrei tu cu adevarat. Investeste energie si pasiune in ceea ce vrei tu sa primesti de la viata, si nu te lasa oprit din elan de cei invidiosi, neputinciosi sau invechiti, acele persoane care nu pot intelege dorinta ta de a evolua spre un anumit tel. Indiferent ce fac sau gandesc ceilalti, alaturi de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neaparat in asentimentul tau, de aceea nici nu incerca sa le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, asa cum poate unii dintre ei fac cu tine.

SCORPION - Demult ti s-a spus ca va veni acest moment dificil si ai fost puternic influentat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbra asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine daca nu ai fi tinut cont de zvonuri si vorbe negative, pentru ca exact ele sunt cele care au generat aceasta stare proasta. Daca ai fi asteptat sa se intample fara atatea temeri inoculate in suflet, cu siguranta efectele neplacute ar fi fost mult mai mici, dar ti s-a creat permanent o asteptare neagra care acum, iata, isi arata coltii.

SAGETATOR - Asa cum tu esti unic in felul tau si iti place, de ce nu accepti faptul ca si ceilalti din jurul tau au stilul lor personal care ii reprezinta. Pune-te in pielea altora si vezi daca ti-ar placea sa te schimbe cineva. Respecta unicitatea fiecaruia, personalitatile atat de diferite, modul sau original de a fi, pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa vina cineva si sa-ti spuna cum - chipurile - ar trebui sa fii ca sa fii perfect. Si tu esti bine asa cum esti, si cei care iti sunt alaturi sunt perfecti, ca atare renunta la a-i mai judeca, a-i critica si, mai ales, a incerca sa faci din ei altfel de oameni.

CAPRICORN - Cei pe care ii iubesti sunt tinta tuturor scopurilor tale de astazi si tot ce faci e numai spre binele lor. Nu te gandesti la propria persoana acum, pentru ca si tu esti fericit daca ii vezi pe ei zambind. Indiferent de relatia pe care o ai cu cei care iti tin azi companie, ii iubesti ca pe tine insuti. Cum sa nu te simti bine printre oameni cand atmosfera e atat de vesela, de animata, de emotionanta. Bucuria pune stapanire pe toti si va face mai comunicativi, mai receptivi la dorintele celorlalti, mai atenti unii cu altii.

VARSATOR - Discuta cu jumatatea ta, cu persoana cea mai apropiata de sufletul tau, despre sensul pe care trebuie sa mergi de acum inainte. Tu esti un pic dezorientat si nu stii incotro sa pornesti, de a ceea ai nevoie de o indrumare. Cel care tine la tine cel mai sincer iti este si cel mai de incredere tovaras, ca atare poti asculta sfaturile sale, pentru ca el devine canalul de transmisie a mesajelor divine. Da, poate de unul singur nu gasesti momentan directia cea mai potrivita, dar ai noroc de un camarad atat de bun alaturi, care tine la tine neconditionat.

PESTI - Nu ignora sfaturile pe care ti le ofera astazi cineva cu intentii bune si sincere, chiar vrea sa-ti fie de ajutor si nu se ascunde nimic in spatele propunerilor sale. Merita sa pui in aplicare ideile pe care ti le ofera pe gratis, pentru ca vei vedea ca au efecte imediate in problemele care te preocupa. Daca te incapatanezi sa respingi orice sprijin din afara pe motiv ca te descurci si singur, da, vei ajunge la un final bun in cele din urma, dar asa ai economisi timp si energie incercand variante proprii. Daca cineva iti da pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »