Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 4 august 2020

04 Aug 2020, 158 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 4 august 2020

Horoscop - Marti, 4 august 2020

BERBEC - Azi ceva iti spune ca te-ai pripit, ca ai judecat gresit niste cuvinte fara sa analizezi unde era adevarul. Azi ai putea descoperi unele indicii care iti atrag atentia ca ai gresit in felul cum ai reactionat si vezi ca adevarul era undeva la mijloc. Recunoaste ca ai judecat pripit si intinde o mana spre reconciliere fata de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Si el abia asteapta sa iasa adevarul la lumina si sa reluati relatia pe un teren pasnic si armonios. Lasa garda jos si renunta la orgoliu, pentru a vedea clar adevarul.

TAUR - Nu-i picta pe cei din fata ta in alte culori decat merita, pentru ca a privi realist relatiile in care esti implicat te ajuta sa le dezvolti pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din fata ta, ca atare cunoaste-l mai bine inainte de a-l caracteriza si eticheta. Azi ai putea fi tentat sa-l privesti prin niste ochelari care ii schimba acestuia culoarea, deci da jos ochelarii si vezi cu ochii tai, asa cum e el cu adevarat.

GEMENI - Priveste la cei mici cat de sincer ofera ceea ce ai ei de oferit. Nu asteapta nimic in schimb, si ar fi bine sa te comporti si tu ca si ei, cu aceeasi deschidere, cu aceeasi inocenta, cu aceeasi bucurie de a darui. Nu oferi nimic sperand recunostinta sau cine stie ce recompense, candva, pentru ca gestul tau de generozitate nu merita cantarit in acest mod: ce obtin sau ce-mi dai daca-ti dau? Nu e o investitie aici, e o oferta altruista, care nu cere absolut nimic inapoi.

RAC - Joci un rol important intr-un grup de persoane coplesite de emotii negative. Unii se plang intruna, altii vorbesc doar de probleme, lipsuri si necazuri, unii isi desarta bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tau e ca ramai lucid si rational in ciuda acestei atmosfere sumbre. Gandesti limpede ce trebuie facut in orice situatie nefasta care ajunge la urechile tale, ca atare cel care vrea sa te asculte, are numai de castigat de pe urma sfaturilor tale.

LEU - Uneori e nevoie de o veste socanta ca sa revii cu picioarele pe pamant mai repede, dar nu inseamna ca trebuie sa te sperie o astfel de idee. E mult mai buna o interventie abrupta, dar salvatoare, decat sa tot tergiversezi lucrurile lent, la nesfarsit. Bucura-te ca a aparut acest moment, care da, explodeaza ca o bomba, dar dupa aceea vezi realitatea mult mai bine si poti sa iei masuri mult mai prompte. Dupa eruptie, relieful capata alta forma, decorul arata altfel iar cenusa sedimentata devine sol roditor pentru viitoare recolte.

FECIOARA - Piedicile care se ivesc acum nu au legatura cu tine, de aceea devine frustrant ca trebuie sa bati pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul sa-ti taie tie elanul.

Insista, lupta cu cei care ti se opun azi cu incapatanare, pentru ca ai ghinionul de a atrage alaturi de tine doar oameni pesimisti, negativisti, neputinciosi, care, la toate propunerile tale, spun doar ca nu se poate. Fii tu un exemplu demne de urmat, pentru a le demonstra suspiciosilor ca da, se poate, daca vrei cu adevarat si daca si lupti pentru asta!

BALANTA - Azi e o zi in care poti rezolva atat de multe lucruri care-ti apasa pe umeri, incat ar fi pacat s-o lasi sa treaca fara sa faci nimic. Ia taurul de coarne, pune mana pe unelte si incepe sa mai stergi de pe lista de sarcini sau restante cate un punct, vei vedea la finalul zilei de cat de multe lucruri te-ai eliberat, doar pentru ca ai luptat cu usoara apatie si lipsa de chef pe care ai resimtit-o dimineata, e o chestiune de vointa sa depasesti lenea si sa te apuci de ceva constructiv.

SCORPION - Incarca-ti vocabularul numai cu vorbe cu un continut motivant si pozitiv, spune doar da, pot si vreau, si vei descoperi la finalul zilei ca optimismul a pus stapanire si pe vocea ta interioara. Da, acea voce interioara care adeseori te face sa te indoiesti de puterile tale, cea care nu te lasa intotdeauna sa actionezi, acum suna altfel si te stimuleaza cu cele mai puternice afirmatii pozitive. Ajunge doar sa le inserezi adanc in constiinta ta si de acum inainte frazele tale vor incepe doar cu da.

SAGETATOR - Nimeresti intr-un mediu violent, in care se spun lucruri dure, se apeleaza la nervi, ceea ce tensioneaza relatiile cu cei care iti apar in cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine sa-ti tii si tu sub control nervii, pentru ca atmosfera creata poate fi de fapt scanteia unui scandal si mai mare, pentru ca si tu esti iritabil si-ti sare tandara imediat. E nevoie de o imensa toleranta din partea ta, desi ti se vorbeste urat, dar decat sa torni si tu gaz pe foc, mai bine te retragi cat timp este inca liniste.

CAPRICORN - Ajunge doar sa arunci o vorba ca ai avea nevoie de un sfat si atunci vei vedea cine sare in sprijinul tau. Nu astepta un miracol din senin, pentru ca nu se va intampla nimic daca nu recunosti sincer ca nu stii ce trebuie facut intr-o anumita situatie complicata. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui fara jena ca nu stii, ca nu ai solutii la problema respectiva. Cineva va fi alaturi de tine trup si suflet si te va indruma pas cu pas, impartasindu-ti din propria sa experienta.

VARSATOR - Esti in fata unui proiect nou ce te entuziasmeaza la maximum, de aceea investesti toate resursele tale de inspiratie si de creativitate doar in aceasta directie. La asemenea investitie de energie, e si normal sa apara repede si rezultatele foarte bune, ca atare te implici trup si suflet si maresti pasul, pe cat posibil, ca sa primesti deja laudele visate. Poate fi vorba si de o sansa rara de afirmare in fata unor persoane care, de acum inainte, te pot privi cu alti ochi, vorbind despre tine in termeni elogiosi. Meriti felicitari pentru ceea ce faci!

PESTI - Supune-te regulilor impuse de autoritati sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmari nedorite cum ar fi sanctiuni, mustrari sau critici mai mult sau mai putin meritate. La baza acestora se afla documente sau dovezi incontestabile ce suna ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine sa le respecte intocmai, fara comentarii inutile. Cel puternic impune regula principala a actiunilor acestei zile iar tu esti un simplu executant.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »