Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 14 august 2020

14 Aug 2020, 159 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 14 august 2020

Horoscop - Vineri, 14 august 2020

BERBEC - Iti tot faci procese de constiinta pentru o veche greseala de care nu te poti inca detasa, desi ea nu-si mai arata demult efectele. E vremea sa te eliberezi tu, mai intai, de acea obsesie, pentru ca esti inca bolnav emotional din cauza celor intamplate candva. Iarta, uita, sterge cu buretele, inchide acel sipet cu amintiri urate, pentru ca numai de tine depinde sa echilibrezi situatia trecutului in comparatie cu prezentul. Poti lua acum o decizie salvatoare care reabiliteaza toata situatia de atunci, dar e nevoie de un dram de curaj ca sa faci asta.

TAUR - Cineva iti da un sfat pe care merita sa il iei in consideratie. Iti transmite ca, in situatia de fata, cel mai bine e sa stai pe loc, sa nu faci nici un gest inainte, ori pentru ca problema se va rezolva de la sine, ori inca vor mai aparea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci tine cont de sfatul impartasit de cel de langa tine, pentru ca iti vrea binele si va fi in avantajul tau. Va veni o zi cand vei descoperi efectele pozitive ale sfatului sau si ii vei transmite recunostinta ta pentru felul in care a reusit sa te opreasca la timp sa nu faci o greseala. Stai pe loc, asta e cheia!

GEMENI - Nu te compara cu cei din preajma ta, pentru ca azi nu atragi langa tine oameni care sa-ti semene sau care macar sa aiba ceva in comun cu tine. Daca te privesti pe tine prin prisma lor, ca si cum ei te-ar reflecta pe tine, gresesti amarnic. Tu nu esti asa: nici pesimist ca ei, nici trist ca ei, nici neputincios ca ei, ca atare fa abstractie de oamenii care iti stau prin preajma si nu te implica in treburile lor. Da, poate ai dori sa le ridici moralul, dar nu te ajuta cu nimic compasiunea cu care ii tratezi.

RAC - Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi. Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il vizezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

LEU - Gata, s-a terminat furtuna in care ai fost prins o perioada, deci acum iti poti permite o pauza. Nu te precipita spre altceva, ci profita de linistea care s-a lasat pentru a te relaxa si tu un pic. Chiar daca nu e neaparat finalul pe care l-ai dorit, fii recunoscator ca s-a ajuns la capat si acum te poti detasa. Profita de calmul care se aseaza peste toate caci, dupa o vreme, vei putea sa o iei de la capat sau sa continui din acelasi punct, dar nu acum, imediat. Resursele tale de energie s-au terminat si ar fi bine sa stai o vreme pe margine pana ridici din nou nivelul de energie in baterie. Daca te-ai apuca acum de altceva, ai ramane foarte repede fara benzina!

FECIOARA - Daca esti sustinut de cei dragi, ai mai mult curaj sa te implici intr-o actiune ce necesita un mare consum de energie.

Singur, nestiind daca ceilalti tin cu tine, nu ai avea aceeasi indrazneala de a porni la drum, dar asa, privind in jurul tau ca ceilalti te incurajeaza sincer, parca prinzi tot mai multa forta sa duci mai departe ce ai inceput. Esti abia la primii pasi, dar increderea celor din familie si aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cat mai repede la etapele urmatoare.

BALANTA - Esti multumit de spatiul in care evoluezi, fie ca e vorba de propria ta locuinta, fie ca e vorba de locul de munca, de spatiul unde te duci in fiecare dimineata. Se resimte o atmosfera pozitiva in jurul tau, ceea ce te ajuta sa lucrezi cu pasiune, cu placere, cu spor, si daca mai atragi alaturi de tine si alte persoane cu acelasi chef de munca si cu aceleasi interese, succesul este din ce in ce mai aproape. Dar atentie: multe din reusitele acestei zile depind de spatiul in care te afli, ca atare arunca o privire in jurul tau sa vezi daca toate sunt in regula.

SCORPION - Arunca o privire in urma, pentru ca undeva in trecut se afla cheia problemei cu care te confrunti astazi. Data trecuta ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar sa-ti aduci aminte cum s-au rezolvat toate atunci si sa repeti reteta de odinioara. Tot in trecut se afla un eveniment cu care te mandresti inca, pe care probabil nu l-a aflat toata lumea, ca atare e bine uneori sa mai treci in revista propriul palmares, ca sa stie toti cu ce te lauzi. De fapt nici nu e lauda de sine, ci e o simpla informare a celor din jur cu privire la reusitele tale de altadata si care pot conta si acum.

SAGETATOR - Priveste inapoi cu iubire, fara pic de manie sau regret, pentru ca tot ce ai trait inainte face parte din experienta ta de viata. Nu conteaza ca ai trecut si prin momente dificile sau ca duci dupa tine amintiri urate, ci priveste trecutul cu recunostinta pentru tot ce ai acumulat pana aici. Daca nu ai fi avut si astfel de momente, mai putin placute, cum ai fi invatat tot ceea ce stii in acest moment? Omul invata mult mai bine din situatii dificile, decat daca le-ar primi pe toate usor pe tava, ca atare multumeste ca ti s-au predat atatea lectii utile. Tine-le minte si foloseste-le cu inima deschisa!

CAPRICORN - Sunt momente cand toate eforturile depuse nu duc acolo unde ti-ai propus, deci trebuie sa mai accepti si micile infrangeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din cand in cand, dar cu convingerea ca ele sunt pretul ce se cere platit pentru a putea trece mai departe. Poate azi renunti la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul ca e cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment iar intr-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale. Ai deci rabdare si accepta alternative, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele.

VARSATOR - Tu esti un pic mai diferit decat restul lumii, dai dovada de o originalitate de multe ori greu de inteles, poate pentru ca esti un excentric, un avangardist, un rebel in multe privinte, dar vei vedea ca, asa ciudat cum esti, multa lume depinde de deciziile tale. Unii s-au saturat de rutina, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile si te privesc azi ca pe eroul lor salvator. Tu le arati alta cale decat tot ce au incercat ei inainte si, desi pare complet ciudata si riscanta pentru ei, te vor urma cu incredere deplina, ca si cum tu esti iesirea lor din banal.

PESTI - Nu te tine cu dintii de o stare de lucruri doar pentru ca te-ai obisnuit cu ea. Nu-ti fie frica de schimbare si, mai ales, e bine sa accepti ideea ca lucrurile se mai modifica in timp. Si tu te schimbi, si oamenii din jur se schimba, ca atare, daca ai pornit pe un drum cu anumite principii foarte bine batute in cuie, nu inseamna ca trebuie sa respingi alte directii. Fii deschis spre alte pareri, accepta idei din afara, pentru ca vine spre tine un val imens de noutati si informatii, care, daca le respingi doar pentru ca esti obisnuit cu ceea ce stiai deja, ar putea duce la ratarea unor ocazii excelente. Nu spune nu noului!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »